|
Merhabalar herkese iyi forumlar. 2014 model mercek farlı 9012 hır2 kodlu ampüle tipine sahip bir aurisim var. Malum toyotaya binmiş insalar bilir mercek farlı olanlarda gerçekten bir aydınlatma problemi var. Aldığım aracın üzerinde led ampül var ama pek iç açıcı değil durum. Biraz araştırma yaptığımda önüme 2 adet marka çıkıyor ; 1-Photon markanın ultimate veya milestone katana serisi : 1800-3000tl arasında bir fiyat isteniyor bu ampüllere ancak çabuk patladığı söyleniyor ve aracımda deneyecek yer bulamadığım için performansından emin olamıyorum internette kimileri çok memnun kimileri ise çok gömüyor. 2- Femex markasının GT Nano: 2300 TL serisini tavsi ediyorlar ve internette de gördüğüm kadarıyla photon ile neredeyse aynı kalite de bunun bir artısı hafif sarımtırak olduğu için yağmurda daha iyi gösterdiği söyleniyor. Bu ortada dolaşan lümen değerleri ne kadar doğru ve güvenilirdir bu konuda hiç bir fikrim yok. Bu araca 2021 model led farlı bir egeadan geçtim. Egeada uzunları kullanmama hiç gerek kalmıyordu. Aynı bu şekilde bir performansa ulaşmak istiyorum. Sizlerinde tecrübe ettiği ve araştırdığı deneyimlediği ürünler varsa yardımınıza ihtiyacım var. Sizce hangi ampülleri almalıyım ? |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt