Şimdi Ara

Toyota IQ Reklamı(Girls İçerir):))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Toyo toyota çıkarım senle her yola
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

Toyo toyota çıkarım senle her yola

• quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

Toyo toyota çıkarım senle her yola

Her yola :D
  •  Toyota IQ Reklamı(Girls İçerir):))

• Dökülenleri yalayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Dökülenleri yalayabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• Bu arabanın birde Aston Martin versiyonu var. Sonaxta görmüştüştüm. Getiren adamla muhabbet ettik biraz. TRde tek dedi. 200.000TL dedi. Bende içimden .öt kadar arabaya o kadar para verecek başka insan yoktur dedim. Hani Aston Martin olmasının 2 özelliği var. 1 içi 2 logosu. Motorunda falan hiç bir aksiyon yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Bu arabanın birde Aston Martin versiyonu var. Sonaxta görmüştüştüm. Getiren adamla muhabbet ettik biraz. TRde tek dedi. 200.000TL dedi. Bende içimden .öt kadar arabaya o kadar para verecek başka insan yoktur dedim. Hani Aston Martin olmasının 2 özelliği var. 1 içi 2 logosu. Motorunda falan hiç bir aksiyon yok.

asıl özelliği aston martin'i olmayana satılmaması.
    yani bakkala-çakkala giderken aston'u çıkarmak gereksiz olacağından, bunu çıkartıyorsunuz. Herkes aracı görüyor, garajınızda aston martin olduğunu anlıyorlar, siz günlük hava atma ihtiyacınızı karşılayıp huzurla eve dönüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorp3867

quote:

Bu arabanın birde Aston Martin versiyonu var. Sonaxta görmüştüştüm. Getiren adamla muhabbet ettik biraz. TRde tek dedi. 200.000TL dedi. Bende içimden .öt kadar arabaya o kadar para verecek başka insan yoktur dedim. Hani Aston Martin olmasının 2 özelliği var. 1 içi 2 logosu. Motorunda falan hiç bir aksiyon yok.

yani bakkala-çakkala giderken aston'u çıkarmak gereksiz olacağından, bunu çıkartıyorsunuz. Herkes aracı görüyor, garajınızda aston martin olduğunu anlıyorlar, siz günlük hava atma ihtiyacınızı karşılayıp huzurla eve dönüyorsunuz.

Nasıl yani Aston Martini olmayana satılmıyor mu?

Edit: İlk çıktığında üretimin yetişme sorunu doğabileceğinden dediğin gibiymiş. Ama şu anda sanırım öyle bir koşul yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely_man -- 5 Nisan 2012; 21:00:45 >

• İçindekileri veriolarmi?
  • quote:

quote:

quote:

Edit: İlk çıktığında üretimin yetişme sorunu doğabileceğinden dediğin gibiymiş. Ama şu anda sanırım öyle bir koşul yok.

Öyle duymuştum, konuyu tekrar araştırınca şunu gördüm en wikipedia da;

Sales will not be restricted; however, it is expected that demand from existing Aston Martin owners for Cygnet would initially take priority. Aston CEO Ulrich Bez recently announced shipping expectations of about 4000 per year at a price of about £30,000-[34] about three times as much as the iQ

öncelik tanınacakmış.
    fakat 30 bin sterlin çokta uçuk sayılmaz, eminim çoğu aston sahibi bunu da alacaktır

• Girls içerir ne ya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle duymuştum, konuyu tekrar araştırınca şunu gördüm en wikipedia da;

Sales will not be restricted; however, it is expected that demand from existing Aston Martin owners for Cygnet would initially take priority. Aston CEO Ulrich Bez recently announced shipping expectations of about 4000 per year at a price of about £30,000-[34] about three times as much as the iQ

öncelik tanınacakmış.
    fakat 30 bin sterlin çokta uçuk sayılmaz, eminim çoğu aston sahibi bunu da alacaktır

Evet bende bakarken 47.500$ görmüştüm. Aston Martin Logosu için verilebilir. Ama muhabbet ettiğim adam işkembeden iyi sallamış.

• quote:

bi daha düşün istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: conquête

Toyota IQ Reklamı(Girls İçerir):))

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Girls içerir ne ya

• 19.000 arabaya veririm,yarın cuma olduğu için sütler memeler ilgi alanıma giremedi pek :P
  • Reklam serisi çok güzel olmuş hoşuma gitti. Ayrıca bu araba 200.000 TL mı ? Vermem "göz" kadar arabaya.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.