Bildirim
Toyota IQ Reklamı(Girls İçerir):))
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Toyo toyota çıkarım senle her yola -
quote:
Orijinalden alıntı: NİTROUS666
Toyo toyota çıkarım senle her yola
-
quote:
Orijinalden alıntı: NİTROUS666
Toyo toyota çıkarım senle her yola
Her yola :D -
-
Dökülenleri yalayabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: _eRay
Dökülenleri yalayabilirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: _eRay
Dökülenleri yalayabilirim
-
Bu arabanın birde Aston Martin versiyonu var. Sonaxta görmüştüştüm. Getiren adamla muhabbet ettik biraz. TRde tek dedi. 200.000TL dedi. Bende içimden .öt kadar arabaya o kadar para verecek başka insan yoktur dedim. Hani Aston Martin olmasının 2 özelliği var. 1 içi 2 logosu. Motorunda falan hiç bir aksiyon yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: lonely_man
Bu arabanın birde Aston Martin versiyonu var. Sonaxta görmüştüştüm. Getiren adamla muhabbet ettik biraz. TRde tek dedi. 200.000TL dedi. Bende içimden .öt kadar arabaya o kadar para verecek başka insan yoktur dedim. Hani Aston Martin olmasının 2 özelliği var. 1 içi 2 logosu. Motorunda falan hiç bir aksiyon yok.
asıl özelliği aston martin'i olmayana satılmaması.
yani bakkala-çakkala giderken aston'u çıkarmak gereksiz olacağından, bunu çıkartıyorsunuz. Herkes aracı görüyor, garajınızda aston martin olduğunu anlıyorlar, siz günlük hava atma ihtiyacınızı karşılayıp huzurla eve dönüyorsunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Scorp3867
quote:
Bu arabanın birde Aston Martin versiyonu var. Sonaxta görmüştüştüm. Getiren adamla muhabbet ettik biraz. TRde tek dedi. 200.000TL dedi. Bende içimden .öt kadar arabaya o kadar para verecek başka insan yoktur dedim. Hani Aston Martin olmasının 2 özelliği var. 1 içi 2 logosu. Motorunda falan hiç bir aksiyon yok.
yani bakkala-çakkala giderken aston'u çıkarmak gereksiz olacağından, bunu çıkartıyorsunuz. Herkes aracı görüyor, garajınızda aston martin olduğunu anlıyorlar, siz günlük hava atma ihtiyacınızı karşılayıp huzurla eve dönüyorsunuz.
Nasıl yani Aston Martini olmayana satılmıyor mu?
Edit: İlk çıktığında üretimin yetişme sorunu doğabileceğinden dediğin gibiymiş. Ama şu anda sanırım öyle bir koşul yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely_man -- 5 Nisan 2012; 21:00:45 >
-
İçindekileri veriolarmi? -
quote:
quote:
quote:
yani bakkala-çakkala giderken aston'u çıkarmak gereksiz olacağından, bunu çıkartıyorsunuz. Herkes aracı görüyor, garajınızda aston martin olduğunu anlıyorlar, siz günlük hava atma ihtiyacınızı karşılayıp huzurla eve dönüyorsunuz.
Edit: İlk çıktığında üretimin yetişme sorunu doğabileceğinden dediğin gibiymiş. Ama şu anda sanırım öyle bir koşul yok.
Öyle duymuştum, konuyu tekrar araştırınca şunu gördüm en wikipedia da;
Sales will not be restricted; however, it is expected that demand from existing Aston Martin owners for Cygnet would initially take priority. Aston CEO Ulrich Bez recently announced shipping expectations of about 4000 per year at a price of about £30,000-[34] about three times as much as the iQ
öncelik tanınacakmış.
fakat 30 bin sterlin çokta uçuk sayılmaz, eminim çoğu aston sahibi bunu da alacaktır
-
Girls içerir ne ya -
quote:
quote:
quote:
quote:
Öyle duymuştum, konuyu tekrar araştırınca şunu gördüm en wikipedia da;
Sales will not be restricted; however, it is expected that demand from existing Aston Martin owners for Cygnet would initially take priority. Aston CEO Ulrich Bez recently announced shipping expectations of about 4000 per year at a price of about £30,000-[34] about three times as much as the iQ
öncelik tanınacakmış.
fakat 30 bin sterlin çokta uçuk sayılmaz, eminim çoğu aston sahibi bunu da alacaktır
Evet bende bakarken 47.500$ görmüştüm. Aston Martin Logosu için verilebilir. Ama muhabbet ettiğim adam işkembeden iyi sallamış.
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
Girls içerir ne ya
-
19.000 arabaya veririm,yarın cuma olduğu için sütler memeler ilgi alanıma giremedi pek :P -
Reklam serisi çok güzel olmuş hoşuma gitti. Ayrıca bu araba 200.000 TL mı ?
Vermem "göz" kadar arabaya.
Benzer içerikler
- çevirmede alkol çıkmaması için
- arabanın suyu biterse ne olur
- adblue fiyat
- izmir galericiler sitesi
- mitsubishi asx yorum
- hyundai fiyat listesi 2025
- dünyanın en hızlı treni 1400 km
- 2025 avrasya tüneli geçiş ücreti
- jaecoo 7 yorumlar
- dfsk e5 yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X