aracın sürüş modlarını test ettinizmi 1 haftadan beri normal mod ile gidiyorum. araç eco ya göre daha atik oldu ? spora daha geçmedim. |
Toyota Hybrid İle Teknik Sohbet (6. sayfa)
-
-
2023 corolla 1.5 dream 70 ila 80 km hız düz rampasız yolda 4.5 lt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, arabayı alma arefesindeyim. Güncellenmiş versiyonu almak adına 23 ve sonrası üretilen araclari mi almalıyım? Ve nelere dikkat etmeliyim
3 silindir 1.5 lt cvt sanzımanli bir araç agresif kullanıcılar için tavsiye etmem çok sağlam dayanıklı sanzimana sahip eko mod da kullanırsanız anı kalkış ve hızlanma yapamazsınız tüketim iyi, seri olsun isterseniz spor mod daha uygun olur biraz daha fazla yakıt tüketimi olur
Rampalarda sorun yaşamadım 6.4 civarı tüketime cikiyor tabi bu aracin yol bilgisayarından en sağlıklı ölçüm depoyu doldurun kullan tekrar doldur tüketimi km ye böl net tüketim cikar .
Selamlar sizlere bir sualim olacak;
Sadece batarya omrunu ,mevcut sagligini dikkate alacak olsak diger unsurlari umursamasak....
Su iki Ikinci el corolla hybrid den ( ni-mh) hangisini alirdiniz.
2022 model 120.000 km de olan,
2019 model 30.000 km de olan.
(Her iki aracta ayni ilde omrunu gecirmistir...)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rh_plus -- 5 Eylül 2024; 21:26:38 >
Honda hybrid E-CVT ile Toyota hybrid E-CVT arasında ne farklar var?
-
Düşük km her zaman iyi. Ben olsam düşük km alırım eğer çok km yapıyorsanız. Bende 2021 var yılda 25bin civarı yapıyorum. Şuan 67bin km ve hiç bir problem yaşamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cevap için sağolun,evet cok km yapıyorum,
Pil performansını yıl bitirmiyor şarj deşarj dongusunun cok sayıda olusu bitiriyor diyebiliyormuyuz o vakıt.
Örneklediğim araçlardan biri yıl olarak yeni fakat yuksek km de ve sadece uzun yolda kullanılmıs dolasıyla pil şarj deşarjıyla pek muhattab olmamıs,acaba bu senaryo daha iyimi diyecektim..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X