|
Toyota Hilux yeniden doğdu: Efsane pickup 2026'da elektrikleniyor
-
-
IŞID ve bilumum terör örgütlerine hayırlı olsun, ula o değil de resmen bu ürün serisi terör örgütlerinin default aracı oldu, yeminle tarihte bu şekil başka bir ürün yoktur, bir tek keleş var o da zaten silahın kendisi :)
ekşi sözlükışid ve toyota arasındaki korkunç bağlantıhttps://eksisozluk.com/isid-ve-toyota-arasindaki-korkunc-baglanti--4429129https://forum.donanimhaber.com/terorist-kasa-toyota--98194565-4www.voaturkce.com
Access Deniedhttps://www.voaturkce.com/a/iside-bu-kadar-toyota-nereden/2997040.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 10 Kasım 2025; 10:43:36 >
-
2.7 litrelik benzinli motorun yakıt verilerini merak ettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Başlığı görünce aklıma gelen ilk şey bu oldu :)
-
Elektrikli modeli emisyon ortalamalarını tutturmak için çıkardılar herhalde. Böyle bir araca en az 80 kWh batarya lazım.
-
Kesinlikle 😊 wltp ye göre 240 km menzil nedir? 😁 Diyorki aslında 150 km. Böyle bir araç için şaka gibi.
Ekmekçi arabası
_____________________________ -
Umarım yeni nesil Corolla da bu şekilde keskin hatlara ve kokpite sahip olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
belki Türkiye ye gelmez ama mitsubishi triton buna 10 basar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Skoda Superb 18' -
Terör örgütleri bile almazlar bunu, hani dağda bayırda her yerde şarj edebilirz diye düşünecek olsalar bile vazgeçerler. Şaka gibi batarya. Toyota milletle eğlenmeye devam ediyor.
-
Elektrik falan hikaye savaşta şarj istasyonunu nerede bulacaksın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
şahane olur. 4 elektrik motorusunu da yaparlar ki mercedea g vagonla yaptı. o para yok olsa da o arabayı arazide harcamam valla ama hiluxa kıyarız :) en az 2 haftada bir hiluxla dağa çıkıyoruz. arabada sadece ön diferansiyel kilidi yok ama ihtiyaç olduğunda arıyorsun işte. onca teknolojiden sonra hala konvansiyonel araçlarda istediğin anda ihtiyaç olan tekere patlayıcı gücü veremiyorsun. elektrikli motor herşeyi daha kolay bir şekilde daha iyi yapıyor. elektrikli candır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hilluxu savaşın hangi aşamasında kullanmayı düşünüyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
F150 elektrikli satmadı Ford üretimini durduruyor.
G Serisi elektrikli kimse almadı üretimi sorgulanıyor.
Bu sınıfta elektrik birinci tercih değil. Bakalım Toyota ne yapacak....
-
menzil problemi olmasa elektrik motoru arazi icin cok cok daha uygun bir secenek. icten yanmali motorun en buyuk sorunu istedigin gucu torku her devirde veremiyor, guc vermesi icin once devir almasi gerekiyor. ote yandan elektrik motor sifir devirde bile maksimum tork verebiliyor, buda dusuk hizda zor arazide araca istedigin gibi hassas guc verebilmek demek. diger noktada icten yanmali motorda gucu tekerlere ayri ayri dagitmak cok karmasik mekanik guc aktarim parcalari gerektiyor ki maliyeti yuksek, cogu aracda arizaya daha acik. elektrik motoru ise cok basit yapida. her tekere bir motor baglayip hic bir icten yanmali aracin ulasamiyacagi cekis kontrolu saglanabilir. baska bir artida bataryalarin aracin altind dizilmesi aracin agirlik merkezini daha asagi cekiyor. menzil ve sarj sorunu asildiginda arazi araci olarak potansiyel cok yuksek
-
artık araçlar tek fabrikadan çıkıp farklı markalar basılıyor izlenimi vermeye başladı çoğunda öyle de sıktı bu iş özgün bi model üreten çok az olanada biz ulaşamayız
2024-25 modelleri de güzel görünüyor dıştan ama bence sıkıntı bunların TR'deki fiyatları. son gelen zam güncellemesinden dolayı fiyatlar 5Milyon lirayı aştı.
ayrıca bunların mtv'si bile korkunç 2025 yılı için 60bin liraydı.
_____________________________ Lenovo IdeaPad Y510P / Logitech Z5500 / Buffalo LinkStation 1 TB -
Arkaya ağır makineli koyunca ülke fethediyorsunuz ??
-
Bu segmentteki araçları 12 yıl kullandım, dağa gittim , kara girdim, çamura girdim, saplanmış araçları çektim yeri geldi çekildim :) Bu araçlarda kesinlikle elektrikli tercih etmem.
Çünkü araziye soktuğunda güce, torka ihtiyacın var normal şartlarda 250 km batarya ile araziye çıktın mı 20 km gidemezsin. Off roada çıktığımızda ortalama dizel tüketimi 27-30 LT / 100 km oluyor. Kimse almaz, nasıl fordu ve G serisini almadıkları gibi.
Bahsettiğiniz İşidliler hiç almaz.
Benzer içerikler
- whatsapp aramaları sessize alma
- instagram efektleri
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- grup isimleri
- elektrik aboneliği iptali
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt