Başkan Yıldırım Demirören önderliğindeki yöneticilerin çalışmaları ilk meyvesini verdi ve Siyah-Beyazlılar göğüs reklamı için Toyota’yla anlaştı. “Benim babam Toyota gibi adam” sloganıyla Türkiye’de geniş yankı uyandıran firmanın, yeni sezonda Siyah-Beyazlılar’ın formasındaki ana sponsor olacağı kaydedildi. Kara Kartallar’ın bu anlaşmadan yaklaşık 6 milyon Euro alacağı ifade edildi. Ayrıca Toyota’nın ek ödemeler yapması halinde Beşiktaş’ın yıldızlarının da Toyota reklamlarında oynayabileceği belirtildi. Geçtiğimiz yıllarda Ülker Grubu’nun ‘Cola Turka’ markasını formasında taşıyan Beşiktaş, sırtında ise bu reklama yer verecek. Bilindiği gibi ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe’nin de sırt reklamı Ülker’di...
Cola Turka dan kurtulduk artık yolda kalmaz bu takım
quote:
Orijinalden alıntı: yenerbalcı Cola Turka dan kurtulduk artık yolda kalmaz bu takım
Kurtulmadık eğer haber doğruysa sadece yer değiştiriyor.
son günlerde aldığım en iyi haber bu
umarım uzun yıllar göğüs reklamımız toyota olur
bi renault sever olarak araba alacağım zaman söz ilk toyotalara bakacağım
süper haber çabuk çıksın formalar.
Umarım haber doğrudur ve bu sponsorluk anlaşması yapılır.Cola Turka'dan daha iyidir Toyota.
goruntuden ziyade 6m euro gibi bi gelirde olucak guzel bence.
Gönül ister ki Ülkerle olan anlaşma bitsin de yeniden sosyal yardımlaşma alanlarına destek verebilelim.
Ben de ilk okuduğumda Cola Turka reklamının kalktığını sanmıştım. Ama meğersem bu sefer arkaya geçmiş.
İyi bari bir dünya markasını formamızda görmemiz daha hayırlı.
Benim anlamadığım Cola Turka'nın televizyonlarda filan reklam yapmadığı, bir çok markette ürünlerinin bulunmadığı.
Ama haber yalan.Daha 2 yılı var ColaTurka'nın.
Kaynak belirtin şu haberleri verirken.Heyecanlanıyor insan.
Bir gerceklik payi var mi bu haberin? Umarim gercektir...
PS: Bu arada ceza almisim 4 gun, bravo valla bu GS'lilere, artik 4'ten ve 2'den onceki rakamlari da kullanamayacagiz demekki, adam yememis icmemis bizim konulardaki mesajlari okuyor, sikayet ediyor... Arkadas ben bunu anlamiyorum sanane? Ne isin var bizim konularda, neden okuyorsun? Ben GS konularini okuyor muyum? Madem taraftari ayirdiniz, o konuya yazamayan kullanicilarin da o mesaji sikayet edememesi lazim, cunku mantik olarak orada olmamasi gerekiyor o adamin...
quote:
Orijinalden alıntı: PR0_BJK
Kaynak belirtin şu haberleri verirken.Heyecanlanıyor insan.
Kaynak yazılmadığına göre... Evet hocam fanatik ne yazık ki...
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
Ama haber yalan.Daha 2 yılı var ColaTurka'nın.
Müthiş olmuş.
10 yıllık mı sözleşme yaptı bunlar yahu
nerde bize zarar veren adam ya da bişey var sözleşmesi çok uzun
istersen marslıyı futbolcu diye getir ilelebet nefretimsin demirören
geçen ülkerle anlaşma feshedildi gibi bir haber okumuştum sanki?doğru değilmi yani?bi de 6 milyon yıllıkmı acaba?
Neredesin be BEKO..
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
Neredesin be BEKO..
Adam emekli oldu. iş hayatında beşiktaşa beko reklamı haricinde gram iyiliği dokunmayan adamların firma reklamları artık alınmasın. Birde ciner vardı , yönetimden ayrılınca paramın faizini almadan gitmem diyen multimilyoner.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Yeni forma buymuş beyler bu ne yav, birşeye benzemiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
Yeni forma buymuş beyler bu ne yav, birşeye benzemiyor.
Üzerinden Toyota geçmiş sanki. O ne öyle lastik izi gibi