Şimdi Ara

toyota corolla 94 model xli 18inch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

toyota corolla 94 model xli 18inch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumdevilorg -- 7 Haziran 2006; 10:21:55 >

• olmamış
  • :)))))
  • O arabaya max 16 inch takılır...

Hem alakasız olmuş hem de yanlış bir tercih.LAstiği yarma da göreyim

Bence berbat
  • loop ya sen modifiye den anlamıyosun yada sen modifiyeden anlamıyosun bu kadar diyom ben 18'' takmışım kötü olmuş saygılıyım ama 20'' takanlar da kalkıp dağda sürmüyo arabayı şehirde sürüyo HEM NİYE MAX 16'' takılır ben 18'' taktım:@
  • DOstum yanlış anlama ama araban modifiyeli deil.HAdi şöle body kit olsa motor da modifiyeli olsa arabanın hakkını verip takarsın 18 inch babalar gibi. Ama türkiye yolları belli devasa çukurlar mayınlar oluşuor kışın. Araban zaten sade 16 inch de taktırabilirdin 15 de niye bu kadar büyük olmasını istedin onu anlamadım? Modifiye işi biraz zevk işi, açık sölimm pek anlamam ama insan yakıştıramıor böle 18 inch jantı böle arabaya..
  • anladım kardeş görüşün için teşekkür ederim ama bende öyle cafcaf lı araba sevmiyorum benm arabada yay ve 18'' war alcak arabaya 18'' yakışmıyor mu bi onu söyle?Şimdi alcak arabaya 15 jant taksan leş olur yani 12'' tak daha iyi:DAraba alcak olupta 17''-18''-19'' jant 10 numara oluyor yinede tşk ederim görüşün için saol ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    97 corolla
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anlıcaın bende biraz farklı olmak istedim yani toyota 94 model arabada sen türkiyede çok sık görüyor musun 18'' ? (toyotada) (TR de 4 tane toyota war 17'' + jant olan 94-97 arası model için konuşuyom)
  • inanılmaz qroca olmus :s:s:s:s:s:s:s:s:s:s:s
    en ucube mahallede bile bu arabaya begenerek bakmazlar bnce:s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferostyle -- 4 Haziran 2006; 20:27:16 >
  • içine bin piyasaya çık görürüm :D ayrıca ses sistemide war zaten :)ferostyle kardeş arabada yay olmasa leylek gibi araba olsa tamam sorun yok leş olmuş de bişi demem ama arabada KONI amortisör war:Dyani uzaktan gelince sağlam qeliyor...Kromlar saydırıyo zaten
  • benim fikrime gore kotu durmus ama arkadasın kendi taktiri zevkte arabada onun
  • tabiki diyorumya saygıyla karsılamak lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: Pink_Cadillac

benim fikrime gore kotu durmus ama arkadasın kendi taktiri zevkte arabada onun
  • herkesin kendi zevkidir 20" de takar ama o araca max 17 bence
  • boy olarak değilde o jantın modeli hoş değil bence... gerçi ben parlak jant sevmem ayrı ama o arabaya şöle beyaz yada normal gri renkli bi jant daha ii olurdu ama boy olarak olabilir neden olmasın
  • kardeş o jantlar arabanı yorar.dönme çapı eskilere nazaran uzun olacaktır.lastiklerin yanakları takviyeli ise fazla bişi olmaz ama yinede dikkat et.
  • arabanın sürüş özellikleri de ciddi oranda etkilenecektir. arabanın yol tutuşu artacaktır belki ama konfor da bir o kadar azalacaktır.ayrıca fren mesafesinde de uzama olacaktır ve aracın eskisi kadar iyi hızlanamayacak ve maksimum hıza da muhtemelen ulaşamayacaktır ve de aracın km sayacı doğru değeri göstemeyecek,bayağı sapma yapacaktır!
  • bosa para harcanmıs.daha guzel olabilirdi.ama adamcagız size mi soracak.yapmıs canı saolsun
  • estetik ile yakından uzaktan alakası kalmamış arabanın
  • bence güzelde parlak olmasaymış daha iyi olurmuş. Bide hakkaten istanbulun köstebek yuvası gibi yolları için pek uygun deil. Ne kadar verdin ayıptır sorması???
  • ben izmir de yaşıyorum jantlar 1.800 jant lastik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.