Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.074
Cevap
328
Favori
2.243.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motor değişmese de yok satacak gene...Ben almayacağım ama...

Forumda çok poh atılsa da ilk alanlar etraftan olumlu yorumlarla karşılaşacak Anadolu'da.

Şu an kullandığım Corolla'yı ilk aldığım zaman ''Kaymakam arabası gibi'' bile diyen olmuştu.
  • casio saati nereye koydular acaba
  • Toyota Corolla alacak kafadaki bir adam neden 2.0 dizel alsın ki
  • Dizeli min. 60.000 TL den başlar. Fiyatından cortlar ha satılmaz mı satılır güzel otomobil ama fiyatı alakasız olursa öyle aman aman değil. Konuşmak için ayrıca daha çok erken,
  • arkadaşlar bmw den alınan motor 1.6 132 hp diye duymuştum.dogru mudur?motorun teknik verilerini verebilecek arkadaş yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw'den 1.6 dizel motor alınacak, o da şu an 116 hp 260 nm. benzinli 1.6 132 hp valvematic motor olur.
  • 1.6 134 hp yalan olur, kimse beklemesin bence öyle bir şey. 1.5 denseydi belki derdim...

Çünkü Toyota motoru BMW'den alacak ve BMW'nnin mevcut öyle bir motoru yok ve yeni motor ailesindeki küçük hacimli motorların 1.5 3 silindir olacağını açıkladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

1.6 134 hp yalan olur, kimse beklemesin bence öyle bir şey. 1.5 denseydi belki derdim...

Çünkü Toyota motoru BMW'den alacak ve BMW'nnin mevcut öyle bir motoru yok ve yeni motor ailesindeki küçük hacimli motorların 1.5 3 silindir olacağını açıkladı.

Ya nerde yok saçmalamayın lütfen.1 Serisindeki 1.6 dizel motor kullanılacak 2014'Ten itibaren.
  • böyle bi resim buldum ama sw olabilirmi;?

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA
  • Ah şu ihtimaller yok mu.. Ben yaklaşık 6 ay yeni elantra'nın gelmesini bekledim. Ne bekliyordum Gdi motor ve çift kavrama şanzıman, ne ile karşılaştım standart (tüp takılabilen) motor ve klasik tork konvertörlü şanzıman. Ben ne yaptım gittim megane aldım kös kös. Şimdi de aynı hayal kırıklığını bunda da yaşamayım diye ince eliyor sık dokuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Ah şu ihtimaller yok mu.. Ben yaklaşık 6 ay yeni elantra'nın gelmesini bekledim. Ne bekliyordum Gdi motor ve çift kavrama şanzıman, ne ile karşılaştım standart (tüp takılabilen) motor ve klasik tork konvertörlü şanzıman. Ben ne yaptım gittim megane aldım kös kös. Şimdi de aynı hayal kırıklığını bunda da yaşamayım diye ince eliyor sık dokuyorum

hocam ben bahsedilen motorların 2013/ II. yarısına yetişeceğini düşünmüyorum şahsi fikrim , bence Toyota Türkiye'ye sorun hatta facebook sayfasından direk yanıt veriyorlar.(geçiştiyolar genelde )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_ferit -- 8 Şubat 2013; 14:54:55 >
  • iç mekan auristen çok farklı olmazsa tüm dış güzellik çöpe gider. auris bayilerde, içi berbat
  • toyota beni şaşırttı sonunda. adam gibi bir corolla tasarımı gördüm. focusun başarısı korkutmuş olmalı. yalnız takıldığım 2 nokta var. ön farlar ızgaranın içine çok sokulmuş, bagaj kapağı ise çok yüksekte. kapağın üst kısmındaki içe doğru kıvrım hoşuma gitmedi. köşeli olsaydı daha iyi olurdu.
  • İçi auristen pek farklı olmayacakmış. Ben demiştim bunlar illaki bi eksiklik yapar diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dış tasarımı benim gayet hoşuma gitti.
  • Düşüncemi yazıyorum..Toyota alıp kullanıp , bu günkü kasayı istemeyip yenisini bekleyen bir çok insan var...Bu araba 1600 CC DİZEL BMW motoru ile KOLLAMA DEĞİL normal fiyattan satışa gelirse bütün bayilerin kapısında aylarca sıra kuyruğu olur...Bekleyin görün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-34

Toyota Corolla alacak kafadaki bir adam neden 2.0 dizel alsın ki

Evladiyelik
    O değilde
    Mercedes, Renault dan motor alıyor, Toyota BMW den
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Evladiyelik
    O değilde

Düz mantık reno motoru daha iyi o zaman der
    BMW motorun performansını çıkarırken tava dibini siyirir gibi davranıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

quote:

Evladiyelik
    O değilde

o nasıl metafor öyle, senin karnın acıkmış

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

quote:

Evladiyelik
    O değilde

o nasıl metafor öyle, senin karnın acıkmış

Biraz önce yedim ordan esinlendim zaten

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.