Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.074
Cevap
328
Favori
2.243.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iç konsol resım bulan varmı acaba biri atsada görsek
  • japonların motorunun ve şanzumanın suyu mu çıkmış ki bmw den alıyo bu japonlar bu aracın üzerine maliyet demek
  • öyle 70 binleri bulursa millet almanla devam der passat jetta sallar ortalığı
  • Çok iyiymiş bu yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: UqUR48

iç konsol resım bulan varmı acaba biri atsada görsek

İç konsol'dan fazla hayır beklememek lazım, zira Yeni Auris, Verso'nun konsollarına benzer olacaktır.

Tabi Tasarımın değerlendirilmesi görecelidir, kimisi Toyota'nın dış tasarımını begenmez ben oldukça beğenirim, Ben Toyota modellerinin iç tasarımını begenmem, İç tasarımını beğenenler olur.
  • Yeni Corollayla Japonyada Daihatsu Altis olarak geçen arabalar yakın çizgide olacak tahminimce.

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA

• quote:

Orijinalden alıntı: UqUR48

iç konsol resım bulan varmı acaba biri atsada görsek

Burdaki spy fotolardan anlaşıldığı kadarıyla cam havalandırma ızgaraları, sürücü havalandırma ızgarları gösterge paneli, direksiyon Yeni Aurisle aynı iç tasarımda Auristen çok değişk olacağını sanmıyorum. Zaten Auris bazı ülkelerde Corolla adıyla satılıyor bu da bir işaret. Tabi en doğru bilgiyi Sakaryadaki Toyota fabrikasındaki birinden alınabilir Tüm dünyaya Corolla 2014 ün üretimini sadece onlar yapacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

Türkiyede çok iyi iş yapar bu.

adamlar türkiyede ışığı gördü yeni modelleri adapazarında yapma kararı aldılar güzel olmuş toyota japonların iyi bir markası güven veriyor
  • olmuş
  • [simage][/simage]

• Bu ne ya resmen avensis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Şu bmwden alınacak dizel motor hangi dizel motor ?

116d motoru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 binn ! dört teker çepeçevre teneke .. gözünü seveyim para düzeni !
  • Corolla bu sefer olmuş
  • corolla 93-98 yılları arasında yaptığını yine yapmaya hazırlanıyor sanırım..manyak bişey olmuş bu ya begenmemek mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

60 binn ! dört teker çepeçevre teneke .. gözünü seveyim para düzeni !

Alemsiniz. 4 teker çepeçevre teneke olup milyon dolarlara satılanlara laf yok da kabak 60 binlik bu garibimin başına mı patladı[ sm=s17.gif]
  • slmlar. 2006 sol sedan 1.6 benz. , 2010 elegant 1.6 benz. corolla araçlarım oldu. ikisini de sıfır alıp garantileri dolunca sattım. elegant'ı sattıktan sonra tasarımı daha güzel bir araç alacağım dedim ve sportage almaya karar verdim. ama en son corolla tasarımını gördükten sonra temmuza kadar bekleme kararı aldım. bu arada toyota yine yapacağını yapmış; dizellerde hız sabitleyici yine yok. ama anahtarsız giriş ve çalıştırma var. daha önce paylaşıldımı bilmiyorum; bmw'den dizel motor transferi yapılıp bmw'ye hibrit motor (prius) verilecekmiş (kaynak: toyota plaza kardelen). saygılar...
  • Sakaryadayım yakın arkadaşım Toyota da çalışıyor iç kısmı anlattı bana 2 çeşit gösterge paneli varmış üst ve alt model olarak . İç tasarım aurisin aynısı olmamakla benzelik gösterdiğini söyledi kendisi 3.20 nin iç tasarımına benzetti ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

Sakaryadayım yakın arkadaşım Toyota da çalışıyor iç kısmı anlattı bana 2 çeşit gösterge paneli varmış üst ve alt model olarak . İç tasarım aurisin aynısı olmamakla benzelik gösterdiğini söyledi kendisi 3.20 nin iç tasarımına benzetti ..

Arkadaşınız çok şanslı imiş. Tanıtımın yapılacağı Haziran'ı merakla bekliyoruz.
    3.20 nin iç tasarımı yazınca google avensis tarasımına denk geldim. Acaba bu tasarıma benzer mi olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: drtroy

quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

Sakaryadayım yakın arkadaşım Toyota da çalışıyor iç kısmı anlattı bana 2 çeşit gösterge paneli varmış üst ve alt model olarak . İç tasarım aurisin aynısı olmamakla benzelik gösterdiğini söyledi kendisi 3.20 nin iç tasarımına benzetti ..

Arkadaşınız çok şanslı imiş. Tanıtımın yapılacağı Haziran'ı merakla bekliyoruz.
    3.20 nin iç tasarımı yazınca google avensis tarasımına denk geldim. Acaba bu tasarıma benzer mi olacak?

Birde Auris'in esas temellerini oluşturan LEXUS CT modeli var. Umaırm onu içini andırı

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.