Şimdi Ara

Toyota Corolla 1.6 Motor AE101 Efsane Kasa Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar. Bu araç hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum ve ilk olarak buraya yazmak istedim. Elimde 15-20 bin lira kadar para mevcut ve bu kasayı düşünüyorum. Merak ettiğim şeyler var, onları sormak istiyorum.

    - Aracın sağlamlığı nasıl?
    - Parçası kolay bulunur mu?
    - Yol tutuşu nasıl?
    - Bu araç için 'şu LPG sistemi daha iyidir' diyebileceğiniz marka, model var mı? (ilk defa tüplü araca binicem, o yüzden böyle sormak istedim)
    - Yakıt tüketimi nasıl?
    - Alırken nelerine dikkat etmeliyim?


    Vb.. gibi sormam gereken ama sormadığım sorular. Kullanmış ve halende kullanmaya devam eden dostlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, iyi akşamlar.



  • kullanımı en başta zorlar diye tahmin ediyorum. Debriyajı en uçta kavrıyor. Temizini bulabilirseniz on numara araç bence. 10 sene kullandık(2004-2014) 15 e sattık. klimalı olanlara bakmanızı öneririm. lpg hakkında bilgim yok benzinde kullandık. 10 sene boyunca hiç sorun çıkarmadı. bakımlarını yapar devam ederdik. yakıt tüketimi şuan tam hatırlamasamda şöyle söyleyeyim benzinin fiyatı 4.60 civarındayken 1000 km 'lik şehir dışı yol boyunca 2 depo bitiriyordu. zaten az kullandığımız için sorun olmuyordu bizim için. 10 yılda 25 bin km yol yapmışız :D. Çok yol yapıyorsanız kesinlikle lpg lazım. kokpit ve iç döşemeler 94 model olmasına rağmen 2014 yılında sanki sıfırmış gibiydi her araba öyle midir bilmiyorum fakat temizleri gerçekten çok iyi oluyor. japonlar uzun ömürlülük ve sorunsuzlukta bir numaralar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.