Bildirim
Toyota Corolla 1.4D - 4D Comfort 2008 model 38.000 verilir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
up -
comfort en baz modeldir ama anlattığınıza gore arac temiz ve fiyatı da gayet iyi ben alınır binilir diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hsn_33
comfort en baz modeldir ama anlattığınıza gore arac temiz ve fiyatı da gayet iyi ben alınır binilir diyorum
Class en baz donanımdır.Comfort orta donanım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracın km'si gerçekten 120.000'se, şanzımanı test ettiyseniz ve hoşunuza gittiyse alınabilir.
ekspertiz den öğrenebiliyo muyuz şanzıman durumunu tam bilmiyorum da onu -
dizel motorlar arasında en dandik en adi motor diyebiliriz illaki dizelse başka model bakmanızı tavsiye ederim -
ilk defa böyle olumsuz bi cevap aldım -
quote:
Orijinalden alıntı: isyanimvar
ilk defa böyle olumsuz bi cevap aldım
internetten toyota dizel motor sorunnlarını yazın ve inceleyin özellikle yağ yakan bir motor
aynı zamanda performansı rezil bir araç kesinlikle toyotanın dizelini tavsiye etmem -
quote:
Orijinalden alıntı: Rambo-Cash
dizel motorlar arasında en dandik en adi motor diyebiliriz illaki dizelse başka model bakmanızı tavsiye ederim
Toyota danmi
Bahsediyordunuz?
Neden bu kanidasiniz???
quote:
Orijinalden alıntı: Salvodor_07
quote:
Orijinalden alıntı: Rambo-Cash
dizel motorlar arasında en dandik en adi motor diyebiliriz illaki dizelse başka model bakmanızı tavsiye ederim
Toyota danmi
Bahsediyordunuz?
Neden bu kanidasiniz???
tıklayın ve görün evet Toyota
-
bu fiyat civarlarında çok alternatifiniz var,focus 2 mesela
Ewet bende bunu biliyordum.
2012 den sonrasını duzelttiginude duymuştum.
Toyota otomatiğe girmeyin
38 bin pahalı geldi. Piyasayı bilmiyorum tabi. Yağ yakma sorunu 5 ileri araçlarda yok, 6 ileri olanlarda var ondan sıkıntınız olmasın. Turbo gibi önemli parçaları kontrol ettirin başınız ağrımasın -
quote:
Orijinalden alıntı: Y.S.E
38 bin pahalı geldi. Piyasayı bilmiyorum tabi. Yağ yakma sorunu 5 ileri araçlarda yok, 6 ileri olanlarda var ondan sıkıntınız olmasın. Turbo gibi önemli parçaları kontrol ettirin başınız ağrımasın
hocam bildiğim kadar ekspertiz herşeyi ortaya koyuyor o yeterli olmaz mı kontrol amaçlı ? -
Bilmiyorum hocam fakat turbo konusuna dikkat edin yine de 3000-4000 gibi bir masraf çıkabilir ortaya -
aklım fordfocus hatchback'lere kayıyo böyle şeyleri duyduktan sonra. ne zor işmiş arkadaş kararsız kalıpta araba almaya çalışmak... -
quote:
Orijinalden alıntı: isyanimvar
ekspertiz den öğrenebiliyo muyuz şanzıman durumunu tam bilmiyorum da onu
Şanzıman durumu olarak demedim aslında kullandıysanız şanzımanın genel yapısını, çalışma şeklini beğendiniz mi ? vites geçişlerini filan baya hissettirir, biraz yavaş çalışır -
Alınır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- musso grand
- arabada ceset torbası cezası kaç tl
- mercedes c180 kronik sorunlar
- direksiyon zembereği arızası nasıl anlaşılır
- 1.4 tsi 160 hp kronik sorunlar
- 2025 megane
- dacia fiyat listesi
- togg 4x4 ne zaman çıkacak
- ds n8 fiyat
- fiat 500e fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X