Şimdi Ara

Toyota Carina alınırmı ? Vaz geçildi alınmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
22.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamın aleyküm arkadaşlar yaklaşık 10-11 tl param var geniş ve biraz performanslı ve sorun az yapacak bir araç düşünüyorm ve aklımda
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-97-model-228-000-de-12-000-00-51681219/detay/ araba var sizce alınırmı + ları we - leri nelerdir ?
    yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..


    EDİT:YAZIN CARİNA BAKTIM AMA YAZI FIRSAT BELLEYEN SATICILARIMIZDAN DOLAYI ALMADIM.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_dmr -- 16 Kasım 2011; 17:38:07 >



  • -leri
    2 eli kötü, parça sıkıntı olmazda pahalıdır parçaları
    2.0 motor vergisi yüksek biraz
    + ları 10 numara araç
    uzun yolda ideal..
  • km çok yüksek bence. biraz masraflı oalbilir. 11 bine mazda 323 626 , duruma göre accent bakılabilir.bu çok iyi ancak baş ağrıtabilecek bir araba.
  • istanbuldayım pejo 406 we vectra geliyordu bu paraya ancak arac fiyatları ucmuş başka alternatif de söyleyebilirsiniz veya bnm parama daha temiz bi carina olabilir. 4-5 gün içinde araba alacagım.lütfen yardım bekliyorum teşekkürler..
  • araç yaşlı vergi problem olucagını sanmıyorum lpg ile yakıt sıkıntısını çözerim 2. el drumuda ö.deil temiz olsun biniciyim al sat yapmayacagım tesekkurler baska alternatifleri de degerlendirebilrm
  • bu sınıfta renault safranelarada bakabilirsin aynı şekilde concorde lar 280se de olur
  • İlk çıktığında almıştık, bende yeri çok başkadır.
    Eğer yakıt tüketimi çok gelmeyecekse size, temizini alın binin derim.Vergi olarak zaten 523 tl yıllık
  • kutlarim piyasada odenen parayi gercekten hakeden arabalardan birini secmissiniz.

    bu arabayi kullanmamis hatta hayatinda yolcu koltuguna bile oturmamis insanlarin onerilerini dikkate alacaginiza benim gibi ayni araci 450-500bin(en son kac bindeydi hatirlamiyorum) sorunsuz kullanan birinin onerilerine kulak vermeniz daha iyi olur diye dusunuyorum.

    kimse yanlis anlamasin en iyi ben bilirim demiyorum ama bu araci hic kullanmayanlarin da arac hakkinda gercegi yansitmayan sacmasapan seyler yazmalari burda yardim isteyen arkadaslari yaniltiyor.

    arac ozellikle duz vites olani hem cok eglenceli hem de gercekten cok ekonomik.dedigim gibi 500bin km kadar kullandim ve bunun 350-400binini lpg ile gittim.sehirici 9-10ltyi kesinlikle gecmedi.
    bu aractaki performans ve ergonomi inan bu paraya alabilecegin hicbir aracta yok.ancak 11bin bu arac icin cok 9a birakirsa al.
    mekanik her parcasi bulunur ancak , donanim ve aksesuar gerekirse hurdacidan baska secenegin yok.

    son olarak sirf bu arac icin gecerli degil hangi arabayi alacak olursan mutlaka arabayi cok guvendigin bir usta ile deneyerek al.




  • Bence alınmaz hocam.Benzin ve vergilere o kadar çok para vericek gücünüz varsa daha iyi bir araba alın derim.
  • sırf ismi için bile alınabilir .....Carina'ya biniyorum demek güzel geliyor kulağa......
  • çok t.ederim bu güzel yorumlarınız için de piyasa uçmuş bu paraya 406 vectra gelirken şuan yok piyasada internetteki en ucuz carinalardan biri buda . bi arkadaşım da safrane demiş ama onlarda çok mekanik sorun yapıyor diye duydum cevaplarınızı bekliyorum tesekkürler
  • marea palio safrane mazda 323 cıtroen xsara carisma da kafamdaki arabalar lütfen alternatifleri ve carina için daha fzla bilgi bekliyorm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: can_dmr

    marea palio safrane mazda 323 cıtroen xsara carisma da kafamdaki arabalar lütfen alternatifleri ve carina için daha fzla bilgi bekliyorm


    En iyi seçenek marea 1.6
  • Bu araçlar benimde baya hoşuma gidiyor , temizini bulursan al derim.Ancak yaşadığın yerde önemli tabi.İstanbulda parça sıkıntısı olacağını düşünmüyorum ama küçük şehirde sorun olabilir..
  • araç çok güzel fakat temizini bulmanızı öneririm sonra başınız ağrımasın.
    japon araçlarda yan sanayi parçalar kullanarak hiç bir zaman araçtan tam performans alamazsınız. herzaman orjinal parça olmalı.
  • başka cevabı önerisi olan yokmu arkdaşlar :/
  • bizim burda bir kaç kişide gördüm 8/10 bin piyasası. Ve alan satmaya yanaşmıyor. O dönem üretilen en iyi araç. şimdi şöyle bir söz var 2.00 çok yakar. Buna katılmıyorum, Bu motor gücüne sahip araç size yolu işkenceye dönüştürmenizden kurtarır. Bu arabaya sahip olanlar, ona sevgili muamalesi yapıyor. Yedek parça olayına girince sürekli parça peşinde koşacağına pahalı olsun ama bir kere al. Ben o arabayı çok beğeniyorum ama maddiyat hayalleri törpülüyor
  • 2 tanıdığım kullandı bence alınır gayet konforlu araç ama sorunsuz bulabilirmisin o zor
  • toyota carinayi kullananlara sormalısın bence.. bende yeni aldım 2 hafta oldu. süper araba o paraya alınabilcek en iyi araç diyebilirim.

    artıları şunlar.araçın full olması.sorunsuzlugu toyota her zaman saglamlıgı ile kendini kanıtlamış bir otomobil şirketi.özetle adamlar saglam yapıyor.

    10-11 yada 13 bine alabileceginiz en konforlu araba. heybetli bir duruşu var.2000 motor olması bence çok normal kasa buyuk içi gemi gibi.çok yakan diyenler için ben kendi araçımla km de 250 kuruş yakıyorum.bu verdigim degeri şahinde yakıyor.
    diger araçlar için şunu diyebilirim.2 le neticede... bakımlı olması çok önemli.bakıma girince masraf cıkartıyor. ama buda gözünü korkutmasın.tek sıkılacagın konuda şudur.usta. çünkü şahinden anlayanlar bu toyotanın dilinden anlamaz. anlar gibi görünürler ama anlamazlar. tek sıkıntı budur bence. parca konusuna gelınce. cıkmacılarda hiç bulamazsan toyota yetkıli servisinden getirtirebilirsin. ve hiç bir avrupa araçın parçası ucuz degildir. 3-5 oynar ama ucuz degildir bugun opel desek aynı renault desek aynı. citroen desek aynı. mazda vs desek aynıdır. herkez parca konusunda butun araç parcalarının şahin yada renault 9 -12 toros gibi istiyor bu mümkün degil.

    sorunsuz araç istiyorsan toyota alacaksın. konfor acısından yine aynı.bagaj hacmi bir gun bır carinaya baakrsanız anlarsınız 2 kişiyi cok rahat bagaja koyup kapısını kapatabilirsin. özetle adam gibi araba reklamınında hakkını veriyorlar. hani birde şu var. bir teneke parcasına binmek var. birde taş gibi kaya gibi arabaya binmek var. herkez araç alırken güvenligini önemsemiyor. alacagın araç ile kaza yapacagınıda hesap etmelisin. ne demişler tedbir senden taktir allahtan.

    konfor üstün yol tutuşu,güvenilir.heybetli bir araba almayı düşünüyorsanız toyota almalısınız. şahsi kanatim digger araçlarda var.ama carina kullanmalısınız. anlarsınız aradaki farkı.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.