< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Avrupa için revize edilmiş süspansiyon ve yol tutuş özellikleri diyor. Zaten normal haliyle satamazlardı orda. Otomobilden zerre anlamayanların alacağı modeldir Camry ve küçüğü Corolla. Ortadoğu ve Amerika'da rakiplerine kıyasla geride sürüş özellikleri ve kalitesi olmasına rağmen satıyor alanlar var hayret ediyorum. Ortadoğuda otomobili korkarak süren Hindili ve Pakistan'lılar alıyor o bariz, aman arabam bozulmasın aman arabamı hemen bugün satabileyim diye alıyorlar. Neyseki rakiplerini yollarda artık daha çok görüyorum. Camry ve Corolla kadar ruhsuz, ne idüğü belirsiz başka otomobile rast gelmedim daha. Bakalım ne zaman müşterisini kaale alan modeller olacaklar...
|
Ne otoriteyim, ne alim, ne bilgiç. Öyle komplekslerim olmadı hiç. 17 yıldır yüzbinlerce km boyunca Toyota kullandım. Land Cruiser'den, Hilux'e, Corolla ve Camry'e kadar. Öyle işkembeden sallamıyorum burda. Toyota'yı severim o yüzden bu kadar kızıyorum bu Corolla ve Camry konusuna, dost acı söyler misali. Ki Camry ve Corolla ile ilgili görüşlerim sadece bana ait değil, birçok kişinin ortak kanaati.
Şimdi ben otomobil otoritesiysem sen nesin? Yargıç yada etiket basma makinesi? Yani şurda forum ortamındayız. Deseydin ki sen ?öyle düşünüyorsun ama ben de böyle düşünüyorum diye yazsaydın güzel güzel ama için boşmuş belliki. Kompleksli bir tüketicisin muhtemelen ve malına laf geldi zannedip saldırıya geçmi?sin... Tenzih ederim ama Arabistan'da Camry ve Corolla sahipleri kendi araçlarını S serisinden üstün tutuyorlar. Bu bile birşeylerin göstergesi bence... |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 22 Haziran 2018; 12:27:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 22 Haziran 2018; 14:29:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 22 Haziran 2018; 14:32:55 > |
|
|
|