Şimdi Ara

TOYOTA ALARMI AYARI NESIL YAPILIYOR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabam yeni toyota corolla. alırken alarm da taktılar. arkadaşlar bunun hassasiyeti nerden ayarlanıyor bilen var mı. yanında çocuk bağırıyor ötmeye başlıyor felan . gidip serviste ayarlattım sözde bu seferde motosiklet geçince bipliyor 3-5 defa . bu aleti sese karşı değilde sarsıntıya ve zorlamalara karşı ayar edemiyor muyuz ?. kendimiz bunu beceremezmiyiz . ayarlamasını bilen var mı. bi tarif etsin

• Ayarı serviste yaptır dediğin şekilde oluyor.benim ki mesela çok şiddetli darbelerde (mesela kaportaya çok hızlı bir şekilde vurduğunda falan) çalıyor ve oda kısa süre yine kendi susuyor.

Birisi kapıyı açtığında durmadan çalıyor.

• BU İŞİ KENDİSİ YAPAN YOK MU ARTIK BUNUN İÇİN SERVİSE GİTMKTEN BIKTIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: gdemir11

arabam yeni toyota corolla. alırken alarm da taktılar. arkadaşlar bunun hassasiyeti nerden ayarlanıyor bilen var mı. yanında çocuk bağırıyor ötmeye başlıyor felan . gidip serviste ayarlattım sözde bu seferde motosiklet geçince bipliyor 3-5 defa . bu aleti sese karşı değilde sarsıntıya ve zorlamalara karşı ayar edemiyor muyuz ?. kendimiz bunu beceremezmiyiz . ayarlamasını bilen var mı. bi tarif etsin

sizde nasıl bilmiyorum ama bana ayrı alarm kumandası vermediler, normal kapıyı kilitlediğimde alarm devreye giriyor, anahtardan kilitleme tuşuyla kapıyı kilitlediğinizde 10 saniye içerisinde ikinci kez kilitleme tuşuna basarsanız darbeyi iptal etmiş olursunuz. (!alarmın kullanma klavuzunda yazıyordu.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Subap Ayarı Yaptıran Var mı?
    10 yıl önce açıldı
    Lpg Ayarı Nasıl Yapılır?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.