Şimdi Ara

. . . : : : TOXK CLUB : : : . . . (493. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.689
Cevap
15
Favori
592.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

Bu akşamki dirt 3 etkinliğine maleaef katilamyicam,işle ilgili sıkıntılarım oldugunda 1-2 ay live ve forumda olamiyabilirim

Hocam daha once soyleseydın ıyı olurdu neyse artık 1 kısılık bos yer var suan katılmak ısteyen acele ısmını yazdırsın.

Yedek birini almamişmiydiniz ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

Bu akşamki dirt 3 etkinliğine maleaef katilamyicam,işle ilgili sıkıntılarım oldugunda 1-2 ay live ve forumda olamiyabilirim

Hocam daha once soyleseydın ıyı olurdu neyse artık 1 kısılık bos yer var suan katılmak ısteyen acele ısmını yazdırsın.

Yedek birini almamişmiydiniz ???

Engin vardı yedek ona ulaşabilirseniz yapar online şu anda..
  • Ben 2 saaten fazladır alıştırma yapıyorum :)
    Nerde nası buluşuyoz yavaştan başlayalim bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Ben 2 saaten fazladır alıştırma yapıyorum :)
    Nerde nası buluşuyoz yavaştan başlayalim bari.

Oyun daveti gelicek ... buarada yoldayim tam saatinde orada olmayi planliyorum...
  • Babür' cüğüm azerbeycanda konsol fiyatları ne diye sornuşsun, Bakü' yü bilmem ama burada bir tek play station biliyorlar ama hiç bir yerde rastlamadım... 3g hat ararken satıcılara ben genelde online oyun için alacağım ping değerleri nasıl çok sık lag olurmu diye sordum salak salak yüzüme baktılar bu neden bahsediyor diye. şu an burda saat12:30 ve yavaş yavaş bağlantı gelmeye başladı NAR diye bir oparötörün 3g sini kullanıyorum 1.2gb aylık sınır fiyatı 40TL. Fodafon yeni gelmiş azerbeycana bir tek bakü de bulunuyor. millet baküden siparişle alıyor hattı ve modemi. aylık sınırsız 57 manat yani 104 TL. kullananlara sordum çok iyi dediler video chat falan gayet güzel yapılabiliyormuş. bakalım bende bir taksiciye sipariş verdim bugün bekliyorum...
    Yani biz türkiyede ttneti falan yerden yere vuruyoruz ama buraları görünce bizler cennette yaşıyormuşuz. bize çok benziyorlar daha doğrusu biz onlara benziyoruz ama fersah fersah burdakilerden insanlık olarak, teknolojik olarak ne bileyim belediyecilik olsun siyasi yönetim olsun fersah fersah önündeyiz. Yaşım kırk ben 10 nebileyim 12 yaşlarımdaki zamanları hatırlıyorum hayal meyal burdakinden çok daha iyi durumdaymışız ozamanlar bile.aramızda 40 50 sene fark var

• quote:

Orijinalden alıntı: om3r-

Beyler Kinect arayan varmı ???
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=51806790&go=last

Ah hocam sende benim gibi aldın hiç oynamdın duruyo öyle heralde :)
    1-2 kere denemişimdir bende yatıyo öyle. Konsolla beraber almıştım gerçi.
    Büyük oda lazım onu oynamaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Orijinalden alıntı: om3r-

Beyler Kinect arayan varmı ???
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=51806790&go=last

Ah hocam sende benim gibi aldın hiç oynamdın duruyo öyle heralde :)
    1-2 kere denemişimdir bende yatıyo öyle. Konsolla beraber almıştım gerçi.
    Büyük oda lazım onu oynamaya.

bende bi iki kere denedim oyun aldım 2 tane ama yok beni sarmadı.şu aralar ciddi buhrandayım. satmam lazım bunu ve oyunlarını yoksa sonbaharda ağzımı havaya açıcam oyun falan alamam

• Beyler etkinlik icin beklemedeyiz
  • Headset yok buarada ... yakın zamanda alıcam birdahaki etkinlikte değer verirde kabul ederseniz, hepinizle tanışmak isterim dostlar...
  • dx den headset aldım 10 gün oldu ama ses seda yok tr de headset alabileceeğimiz yer varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

Xbox Live'in 35 Milyon Kullanıcısı Var

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Xbox_Livein_35_Milyon_Kullanicisi_Var-18780.htm

Başarılı...
  • Arkadaşlar bugün forumdan 2. el Sharkoon aldım. Kargo dahil 200 TL'ye. Kısmetse yarın elimde olur. Sıfırları yurtdışından alsam bile 300 TL civarıydı, ki gümrük riskine girmem hayatta. Burada da 350-375 TL arası olduğu için, 2. el tercih ettim. Arkadaş da forumdan bildiğim, güvenilir bir arkadaş. Çok az kullandığını söyleyince kaçırmayayım dedim:)

Yardımcı olan herkese tekrar çok teşekkür ederim

Bu arada RDR'yi oynamayı geciktirmemdeki en önemli sebebi yazmayı unutmuşum. Ana konusunda spoiler ın babasını yedim. Yaşının 10-13 arası olduğunu düşündüğüm çocuk, birilerine kızıp çat diye sonunu yazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: math_tiger

dx den headset aldım 10 gün oldu ama ses seda yok tr de headset alabileceeğimiz yer varmı

Gelir gelir. 10-15 gün sürüyor gelmedi bazen. çinden geliyor sonuçta.
  • Turnuvaya ismını yazdırıp gelmeyen arkadasların gecerlı nedenlerı vardır umarım!
  • quote:

Turnuvaya ismını yazdırıp gelmeyen arkadasların gecerlı nedenlerı vardır umarım!

Yinede çok keyifliydi hepinize teşekkür ediyorum ...

Son dk. geldim kardeşim kabul etmiş ilk daveti hatta soru sormuşsunuz yanıtlamış :) servisin azizliğini uğrıyacaktım azdaha, headset en yakın zamanda alıyorum buarada...
  • İsim yüzünden gelemedim dirt3 e, Ramazan boyu böyle gidecek, daha yeni eve geliyorum, erken cikarim dedim bugun ama olmadi malesef, kusura bakmayın arkadaslar

@bluelabel hocam hayirli olsun kulaklığın gule gule kullan

@Serkan abi, neymiş abi oralar, bı de ttnet e kızarız
  • Çok sağol hocam
  • Evet Dirt3 gerçekten güzeldi bu gece. Tez zamanda tekrarlanmasını umuyorum. Ama bu sefer gavursuz olup herkez Türk olursa dahada eğlenceli olabilir:)
  • 
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.