Şimdi Ara

. . . : : : TOXK CLUB : : : . . . (487. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.689
Cevap
15
Favori
592.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

zavvi, thehut, shopto.net PAL

tronixweb, videogamesplus.ca NTSC

hkofferhouse PAL-NTSC (sadece paypal ödemesi kabul ediyor)

bunlar en çok alışveriş yapılan güvenirlir siteler. hepsine bakıyoruz hangisi daha ucuzsa ordan alıyoruz. şu ana kadar en ucuz oyunları hkofferhouse satıyor.

kulüpte pes oynayan yok gibi bi bluelabelı görüyorum ben pes oynarken gerisi fifacı...
  • neden pes oynamazsınız ki

peki 2012 seçiminiz de mi fifadan yana olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsgobuluk

neden pes oynamazsınız ki

peki 2012 seçiminiz de mi fifadan yana olacak?

tabiki fifa dan olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoW STORMRAGE

quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-SSXten_Eglenceli_Bir_GamesCom_Videosu-18685.htm

Gears of War 3 - Modern Warfare 3 - SSX

kesinlikle önsipariş vereceğim 3 oyun.... geri kalanlar zamanla olur

ahmet hocam nerde skyrim

skyrim çıkıcakda ahmet hocam ve aykut hocam çıktığı gibi almıycak. inanılacak şey değil.

Babür Hocam, Skyrim güzel ancak single oyun için önsipariş vermeme kararı aldım artık...

bilemiyorum bakarsın o günlerde dayanamayıp verebiliriz önsiparişte....

ahmet hocam bunu almadan ne kadar dayanabiliceğinizi hep beraber görücez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 17 Ağustos 2011; 11:56:46 >

• bana biriniz kısaca seçiminizin ve genelin neden fifadan yana olduğunu biraz açıklayabilir mi? sürü mantığından değildir heralde

ön sipariş nedenim olabilirsiniz çünkü
  • Müziğe gel hocam.....
    senin yolladığın videodaki müzik bunun değiştirilmiş hali...

• buda çok güzel oyundu ya... obliviondan daha güzeldi. oyunda yağmur yağdımı pc kasılmaya başlardı
  • valla mw3 ve geow3 oynadığımız zamanda skyrim i alırsam heba olacaktır. o yüzden çıkışından bi kaç ay sonra 2.el muhakkak bulunur forumda. gizli gizli offline takılabilirim işte o zaman
  • quote:

quote:

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-SSXten_Eglenceli_Bir_GamesCom_Videosu-18685.htm

ahmet hocam nerde skyrim

skyrim çıkıcakda ahmet hocam ve aykut hocam çıktığı gibi almıycak. inanılacak şey değil.

Birara çıkacak oyunların listesini vermiştiniz. Oradan seçerken oyunları kimse Oblivion yazmadı çok şaşırdım. Bioshock ve Oblivion bence verilen paralar değecek ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

ahmet hocam nerde skyrim

Babür Hocam, Skyrim güzel ancak single oyun için önsipariş vermeme kararı aldım artık...

bilemiyorum bakarsın o günlerde dayanamayıp verebiliriz önsiparişte....

ahmet hocam bunu almadan ne kadar dayanabiliceğinizi hep beraber görücez

Ben oblivion ile 4.oyununda tanış oldum. Gerçekten daha oyun açılır açılmaz şu yükselen müzik var ya hani , işte o müzik ile insan kendini farklı bir ortamda hissetmeye başlıyor. Atmosferi ve kocaman haritasıyla insanı kendine bağlıyordu. Kaç sene yine beklettiler inşallah değer beklememize ...

• quote:

bana biriniz kısaca seçiminizin ve genelin neden fifadan yana olduğunu biraz açıklayabilir mi? sürü mantığından değildir heralde

ön sipariş nedenim olabilirsiniz çünkü

Ben sana kısaca açıklamaya çalışayım. 2002 senesinin oyunundan beridir FİFA oynuyorum. 2005 senesinde iyice bağladı 2006world cup ile tutulduk kendisine ama sonrasında 2006 - 2007 ve 2008 senelerinde hep aynı tekdüze oyun karşımızdaydı. 2008 senesi xbox henüz daha yok şimdiye kadarki serüven zaten PCdeydi çıktım Pes oynamaya başladım farklıydı ve güzelde geldi açıkçası 2008 Pes şu next-gen ile tanıştığımız anlar.

Neyse 2009 senesine gelince XBOX diye bir alet düştü önüme . içeresindede FİFA09 TAKILI 1 TEK Maç yaptım ve birde baktım ki başka bir oyun takmıyorum makinaya. Hatta kardeşim birara abi şu gearsofwarıda bi taksak dedi dur dedim dur maç var .

Fark şu. ORJİNAL bir atmosferi var FİFAnın Takımları ligleri vs. vs.... İlk başta bu dikkati çekiyor ardından her sene artan oyun içi animasyonları ve oynanabilirlik. İnsan artık gerçekten kendini o stadyumdaymış gibi hissediyor. Bu çok farklı bir deneyim emin ol. Maç içeresinde yaptıklarının doğrultusunda taraftar tepkisi almak, attığın paslar oyuncuların isyanı herşey çok farklı. Oyuncuların koşuşları topa vurukenki o vücut haraketleri, ikili mücadeleler, kaleciler . Bu ufacık detaylar fark ettiriyor FİFAyı ..
    Farkı hissetmek için hiçbir etki altında kalmadan her iki oyunuda oynamalısın ardından zaten farkı anlayacaksın.

• çok teşekkürler açıklamaların için

ben de tabii ki xboxdan önce devamlı fifa oynuyordum. Fakat son 2 senedir Pes 2010 Pes 2011 diye gidiyorum. Fakat sponsorluklar lisanslar açısından fifa yani EA Games parayı bastırıyor gibi.

bakalım 2012 için hala kafam karışık baya bir incelemeye de devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Dirt 3 de bir kişilik bos yer var suan var mı katılmak lsteyen?

Son adam olarak katılabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trane1

quote:

Senden önce Assasinate nickli arkadaş başvurdu büyük ihtimal onu alacağız 8. kişi olarak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trane1

quote:

Senden önce Assasinate nickli arkadaş başvurdu büyük ihtimal onu alacağız 8. kişi olarak.

Pekala iyi oyunlar

• quote:

Aynen hocam

SSX serisinin hastasıyımdır:) Bu nesilde gerçekten çok geç kaldı. PS2 zamanı 4 oyunu çıkmıştı ve son oyun hariç hepsi klasiktir gözümde.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Top Spin 4'ü mutlaka al hocam, eksikleri var ama çok iyi oyun Bu gece Pinky ile maç yaptık, cidden çok zevkliydi. Tam dişime göre rakip ama, zor da olsa yendi beni

Hocam seninle çekişmeli oynadık gerçekten ama ben servis atma özürlüyüm, sende topu kaç kere dışarı attın beni yenmek için 40 fırın ekmek yemen lazım deyip yüzsüzlük yapayım bari.

• Şu kulaklığı alayım, devam edicez maçlara hocam Bu arada,aldığın maç sayısında bende oyun dondu resmen deyip, ben de nefis bi bahane bulmuş olayım bari

Servislere ben de alışamadım daha. Multi oynarken gördüğüm servislerden sonra, bizimkilerin vızıltı olduğunu anladım:) İşin sırrı analogları kullanmak ama, tutturmak çok zor. Benim en hızlı servisim 170 km. mesela. Elemanın teki 230 km. ile atınca bakakaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 17 Ağustos 2011; 16:43:37 >
  • Multisini fecii oynuyorlar yav bende maç yapmaya cesaret edemiyorum dün adamın teki sıfıra karşı yendi beni.
  • quote:

çok teşekkürler açıklamaların için

ben de tabii ki xboxdan önce devamlı fifa oynuyordum. Fakat son 2 senedir Pes 2010 Pes 2011 diye gidiyorum. Fakat sponsorluklar lisanslar açısından fifa yani EA Games parayı bastırıyor gibi.

bakalım 2012 için hala kafam karışık baya bir incelemeye de devam edeceğim.

Pcdeki fifa ile xboxtaki fifanin tadi baskadir.
  • 
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.