Şimdi Ara

tourneo courier mı, berlingo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.916
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şirket adına araç almayı düşünüyoruz. şu an için c-elysee ve berlingo arasında kararsızız. biliyorum biri kamyonet, biri otomobil. c-elysee için shine donanım düşünüyorum ama youtube videolarını izlediğimde araç biraz kalitesiz gözüktü gözüme. acaba berlingo da böyle midir? berlingonun 115 hp lik olanını almayı düşünüyoruz. alınacak aracın amacı çoğunlukla insan taşıyacak olması. yük çok olmuyor.

bu yüzden öncelikle c-elysee mi yoksa berlingo mu? eğer berlingo ise; tourneo corrier mı yoksa berlingo mu?

Berlingo selection 115 hp: 70bin tl
    C-elysee shine+çelik jant+metalik renk: 65750 TL

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 27 Eylül 2017; 16:32:10 >

• .Sonuçta iş için kullanılacak ve o bagaj illaki bir gün hayatınızı kurtaracak.Tercihiniz berlingo dan yana olsun bence.Kangoo da incelemenizi öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-elysee tamamen yakıt-performans ikilisinin birleştiği nokta olsa da geri kalan her aksamı tamamen maliyet düşürme üzerine. Berlingo'nun daha keyif vereceğini düşünüyorum. Courier ile Berlingo bildiğim kadarıyla aynı segment sayılmıyor. Nemo-Courier , Berlingo -Connect . Yani Berlingo tatmin edecektir.
  • Berlingo alırdım ben.

İş için kullanılacaksa hor kullanma illaki olacaktır.Kapıları felan sürgülü arkaya insanların binmeside kolay olur.
  • 5 senedir berlingo kullanıyorum size + ve - lerini sıralıyım hemen.
    + Zengin donanım (Multimedia sistemi, yağmur sensörü, fan sensörü, çift yönlü klima vs. )
    + Düşük tüketim
    + İç genişlik (Couriere göre geniştir baya)
    + Eşya gözü saklama konusunda çok iyi olması özellikle acayip yerler var bir ticari araçta bulunması gereken özellikerlerden.
    + Motor konusunda sorunsuz olması, 5 senede problem çıkarmadı.
    + Şehir içi pratik bir araç gerçekten.
    + Aile için ve yük taşımak için çok ideal.

- Süspansiyonları sert
    - Düşük malzeme kalitesi ( İç mekan soyulmalar vs.)
    - 120+Hızlarda Tırların ve ya otobüslerin yanından geçerken rüzgardan etkilenebiliyor. Bunun için spor yay ile aracı biraz basmanızı tavsiye ederim farkı çok net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

5 senedir berlingo kullanıyorum size + ve - lerini sıralıyım hemen.
    + Zengin donanım (Multimedia sistemi, yağmur sensörü, fan sensörü, çift yönlü klima vs. )
    + Düşük tüketim
    + Eşya gözü saklama konusunda çok iyi olması özellikle acayip yerler var bir ticari araçta bulunması gereken özellikerlerden.

- Süspansiyonları sert
    - 120+Hızlarda Tırların ve ya otobüslerin yanından geçerken rüzgardan etkilenebiliyor. Bunun için spor yay ile aracı biraz basmanızı tavsiye ederim farkı çok net.

hocam aracınız kaç model ve kaç beygir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Berlingo alırdım ben.

İş için kullanılacaksa hor kullanma illaki olacaktır.Kapıları felan sürgülü arkaya insanların binmeside kolay olur.

hocam alacağımız araç şirket çalışanları tarafından kullanılmayacak. o yüzden hor kullanma gibi bir durum olmayacak. yine de berlingo mu tavsiye edersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ20 ve tourneo courier seçim ?
    10 yıl önce açıldı
    Dacia Sandero mu Clio mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Berlingo alırdım ben.

hocam alacağımız araç şirket çalışanları tarafından kullanılmayacak. o yüzden hor kullanma gibi bir durum olmayacak. yine de berlingo mu tavsiye edersiniz?

Evet,ben Berlingo alırdım.Diğerlerinden daha kullanışlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 27 Eylül 2017; 16:20:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Berlingo alırdım ben.

Evet,ben Berlingo alırdım.Diğerlerinden daha kullanışlı.

hocam bayiyi arayıp aşağıdak, fiyatları aldım:

Berlingo selection 115 hp: 70bin tl
    C-elysee shine+çelik jant+metalik renk: 65750 TL

5 bin tl fark vermeye değer mi berlingo? çünkü bütçeyi zorlayacağım en üst kısım olan 70 bin tl ye geldi fiyat seviyesi.

• şirket taşıma içinse dokker alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kiralama falanda olabilir bakim kasko sigorta islemleri olmaz

• İş için olacaksa berlingo daha iyi olur, bizde 2003 berlingo var dolduruyoruz arabayı gayet iyi.
    Yenisi de iyidir herhalde.
  • quote:

5 senedir berlingo kullanıyorum size + ve - lerini sıralıyım hemen.
    + Düşük tüketim

- Süspansiyonları sert

90 beygir mi hocam

• evet 92 ps
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    2012 model selection paket 92 ps.
  • quote:

2012 model selection paket 92 ps.

Yalıtım C4'e nazaran nasıldır hocam.

Satış rakamları ilginç her yıl binlerce Berlingo satılıyormuş en çok satılan 2.Citroën.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.