ben sadece ares te 3 diez de 1 tane var diye duymuştum.(gerçekliği belli değil) ve sinek (yazılışını unuttum) queen den düşer diye duydum (sadece duydum doğruluğu kanıtlanmış değil) oyundaki en iyi bow olduğunu biliyorum. uniq item de değil.
quote:
Orjinalden alıntı: Erwa
myko da var ama nerden düşer bilmiyorum
Suanda myko da böle bi bow yok olacagınıda sanmam olsa gorurdum bilirdim. Sadece standart her serverın sitesinde ki gibi myko da da yazıo totomic bow diye japko hakkında bi fikrim yok
Totemic bow her serverda war merak etmeyin (kanıtlarımda war) sadece belli canawarlardan cıkıomus die duydum x te bi tane gormustum
biri bana resmini bulabilirmi ?
evet resmini görmek istiyoruz. ama fotomontaj olmasın. ben hemen anlarım fotomontajdan onagöre.
war totemic bow+10 war hatta ssi ama nerdeydi hatırlamıom bulnca weirrrm
bende diyodum bu bowlar niye yok ama arkadaş dedi sonra anladım totemic bırakırlarsa cidden büyük bi dengesizlik olur çünkü iron bow+8 li 70 lvl adam zaten pis eziyo herkesi seri seri 1000 1000 koyuyo bide totemic olsa 5000 koyar atağı neydi öyle 180 miydi neydi onun
bencede daha usko da olmasında zaten ben biyerde gordum ama hatırlayamıom bu sitede deilmiş demekki....
Benim bildiğim çok az kişide war en güçlü bow çıkma oranı milyonda bir ama sen sürekli boos kes en çok çıkma oranı booslarda war....
ya şimdi aklıma geldi. eğer usko da totemic bow varsa niye gm resimlerinde (kohackle bakılmış) +10 2 tane ib var +10 totemic takardı 2 tane dimi ama
bildiğim kadarıyla japko da varmış bu topic daha öncede açılmıştı ve resimi de var araştırın biraz
yaw beyler forumu aradım taradım bulamadım. bi site vardı. itemlerin +kaçta kaç damage verdiğini felan gösteriyodu. hangi siteydi bilen varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: YuquaiLon
bende diyodum bu bowlar niye yok ama arkadaş dedi sonra anladım totemic bırakırlarsa cidden büyük bi dengesizlik olur çünkü iron bow+8 li 70 lvl adam zaten pis eziyo herkesi seri seri 1000 1000 koyuyo bide totemic olsa 5000 koyar atağı neydi öyle 180 miydi neydi onun
quote:
Orjinalden alıntı: NightmarE_6
yaw beyler forumu aradım taradım bulamadım. bi site vardı. itemlerin +kaçta kaç damage verdiğini felan gösteriyodu. hangi siteydi bilen varmı?
myko nun sitesiydi ama ordaki damage göstergeleri usko ve jpko ya uymuyor. +8 shardı sanırım 104 olarak gösteriyor ama normalde 101. itemler eski şeklinde damage leri farklı. myko hala ko mu ke mi? şekilleri niye farklı değil? ironbow hala rapt bow gibi gözüküyo
quote:
Orjinalden alıntı: NightmarE_6