Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.698
Cevap
225
Favori
1.591.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de tost makinesi arayışlarımı birkaç gün önce enplusdan Breville BGR 200ex modelini alarak sonlandırmış bulunuyorum, inşallah hayırlı olur pişman etmez

Makineyi hala alamadım kararsızlık içindeyim. Fiyat olarak 100-120 lira gibi bişey olsun istiyorum.

Daha önce dediğim gibi Korkmaz A316'ya sıcak bakıyorum.

Ancak daha sonra Korkmaz A305 modelini de gördüm 2kişilk bir aile için olduğu için o da olabilir diye düşündüm. Sonuçta 2 ekmek sığar içine. sıcaklık ayarı olmaması ne kadar kötü bir özelliktir bilemedim.

Waffle yapsa da güzel olabilir dedim. Korkmaz A309 var bir de. 305'in waffle da yapabileni.

Bir de siz Kenwood SM650 demişsiniz. Onun da sıcaklık ayarı yok. Dış görünüş olarak biraz kötü. Birde resimlerden çok küçükmüş gibi geldi.

Toparlayacak olursak waffle olayı çok şart değil ama olursa extra güzel bir özellik. A305'i alana kadar zaten A309'u alırım o yüzden 305'i eledim. Son durumda bu 3 makine içinden siz nasıl bir tavsiyede bulunursunuz. Sıcaklık ayarı olmaması gibi negatif özellikler var. Yada eski tip olduğu için basmak zor olur mu. 316 biraz daha melez olduğu için basması daha kolay gibi. Bir de boyut olarak SM650 aşırı küçük giibi. A309 da küçük ama nispeten daha büyük gibi.

• Complex kullanıcısına yanıt
    yukarıdakiler arasında en uygunu a316 veya waffle ekstrası nedeniyle a309 görünüyor...

ek olarak; arçelik k-8381-tg modelinde de waffle plakası var ancak fiyatı 185 civarı ve o da a316 gibi melez bir makina...

@Complex

Orijinalden alıntı: tonysparkov

Ben de tost makinesi arayışlarımı birkaç gün önce enplusdan Breville BGR 200ex modelini alarak sonlandırmış bulunuyorum, inşallah hayırlı olur pişman etmez

hayırlı olsun, breville iyidir...

Isınma süresi maksimum 4 dakika,zaten normal plakası olanlarda 2 dakika sürüyor.

Temizlemesi çok ama çok kolay,herkese tavsiye ederim..

Saygılar..

Orijinalden alıntı: serden

Baberti Hocam tavsiyelerinizden biri olan Korkmaz 328 yı geçen hafta indirim çekiyle n11 den 155 e aldım.İlk defa bugün denedim çok memnun kaldım.

Isınma süresi maksimum 4 dakika,zaten normal plakası olanlarda 2 dakika sürüyor.

Temizlemesi çok ama çok kolay,herkese tavsiye ederim..

Saygılar..

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın, fiyat çok iyi...

Orijinalden alıntı: baberti

yukarıdakiler arasında en uygunu a316 veya waffle ekstrası nedeniyle a309 görünüyor...

ek olarak; arçelik k-8381-tg modelinde de waffle plakası var ancak fiyatı 185 civarı ve o da a316 gibi melez bir makina...

@Complex

A309 u magzada inceledim gayet saglam ve guzel. Yalniz kafama bi nokta takıldı. Cihaz her ne kadar boyut olarak kucuk olsa da ve korkmaz kalitesinde bir urun olsa da acaba 800 w oldugu icin yeterli isiyi saglamada sıkıntı olur mu zaten ayar dugmesi de yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Complex

quote:

Orijinalden alıntı: baberti

@Complex

A309 u magzada inceledim gayet saglam ve guzel. Yalniz kafama bi nokta takıldı. Cihaz her ne kadar boyut olarak kucuk olsa da ve korkmaz kalitesinde bir urun olsa da acaba 800 w oldugu icin yeterli isiyi saglamada sıkıntı olur mu zaten ayar dugmesi de yok

sadece "tost ekmeği" ile yaparsan sorun olmaz ancak normal ekmekle de tost yapacaksan uzun sürebilir...
    normal ekmekle tost yapacağın zaman ekmeği dilimleyip yapman gerekir...
    yani böyle yaparsan uzun sürer...
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...
    böyle dilimler halinde daha kolay olur...
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 27 Kasım 2014; 15:10:42 >

• FELİX FL 284 TOSTADORA IZGARA VE TOST MAKINASI

Arkadaşlar bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz teknosalarda 47 tl'den satılıyorda bakalım akşama stoklarda bulursam alıcam...

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

FELİX FL 284 TOSTADORA IZGARA VE TOST MAKINASI

Arkadaşlar bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz teknosalarda 47 tl'den satılıyorda bakalım akşama stoklarda bulursam alıcam...

teşhirse almayın kapalı kutu varsa alınabilir, o fiyata normal...

Ben de tost makinesi arayışlarımı birkaç gün önce enplusdan Breville BGR 200ex modelini alarak sonlandırmış bulunuyorum, inşallah hayırlı olur pişman etmez

Alt bölümü düz olsa hemen alacağım model ama o kanalların arasını temizlemek işkenceye dönmez umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

arkadaşlar bana da bir tost makinesi gerek ızgara ve tost ikisi bir arada istiyorum bütcem 120 lira (+-20) civarı tavsiyeniz ne olur

kenwood hg-400 iyidir...
  • baberti öncelikle sizi tebrik ediyorum burada resmen tost makinesi üzerine yapılmış bir master doktora tezi mevcut :D bir tost sever olarak artık yeni bir makine alma zamanı geldi yeni tip makinelerden alma istiyorum 200tl yi pek geçmeyecek çıkarılabilir plakalı bir makine düşünüyorum tost dışında herhangi bir özellik aramıyorum şu an piyasadaki döküm makinlerin çoğu yazmıyor ama sanırım hepsi aluminyum döküm üzeri teflon kaplama bu yüzden sanırım seramik kaplama daha sağlıklı gibi buradaki bir çok makineyi inceledim eski makinem arzum prego dan en çok iç kablolarının sıcaklıktan sürekli kopmasından bıktım(5 kez değişti)makine sağlam hala aslında ama bu olay beni bezdirdi dolayısıylada şu an için en beğendiğim makine king p625 taş rezistanslı seramik kaplama çıkarılabilir seramik kaplama plakalı

www.n11.com
    Tost Makinesi - Fiyatları & Modelleri - n11.com
    http://www.n11.com/king-p625-maxima-izgara-ve-tost-makinasi-yeni-P33997821

bu sitede bu fiyata mevcut kullanıcı yorumları iyi yinede şimdi dışarı çıkıp bulabildiğim mağazalarda makineleri inceleyip duruma göre buradan alabilirim siz bu konuda ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ekinoks_26

baberti öncelikle sizi tebrik ediyorum burada resmen tost makinesi üzerine yapılmış bir master doktora tezi mevcut :D bir tost sever olarak artık yeni bir makine alma zamanı geldi yeni tip makinelerden alma istiyorum 200tl yi pek geçmeyecek çıkarılabilir plakalı bir makine düşünüyorum tost dışında herhangi bir özellik aramıyorum şu an piyasadaki döküm makinlerin çoğu yazmıyor ama sanırım hepsi aluminyum döküm üzeri teflon kaplama bu yüzden sanırım seramik kaplama daha sağlıklı gibi buradaki bir çok makineyi inceledim eski makinem arzum prego dan en çok iç kablolarının sıcaklıktan sürekli kopmasından bıktım(5 kez değişti)makine sağlam hala aslında ama bu olay beni bezdirdi dolayısıylada şu an için en beğendiğim makine king p625 taş rezistanslı seramik kaplama çıkarılabilir seramik kaplama plakalı

www.n11.com
    Tost Makinesi - Fiyatları & Modelleri - n11.com
    http://www.n11.com/king-p625-maxima-izgara-ve-tost-makinasi-yeni-P33997821

bu sitede bu fiyata mevcut kullanıcı yorumları iyi yinede şimdi dışarı çıkıp bulabildiğim mağazalarda makineleri inceleyip duruma göre buradan alabilirim siz bu konuda ne dersiniz

öncelikle teşekkür ederim...
    king p-625 çıktığından beri dikkatimi çeken çok beğendiğim ve tavsiye ettiğim bir model...
    bağlantı kolları mükemmel, üst kapak ağır, oturaklı gövde, seramik plaka...kısacası tüm beklentileri karşılıyor ve f/p olarak en iyilerden...
    gerçi plakalar biraz ince sayılır ve rezistans nedeniyle orta kısmın iyi ısındığı lakin kenarların biraz yetersiz kaldığına dair 1-2 kullanıcı yorumu oldu, tek takıldığım nokta bunlar...yine de parasını hakeden bir ürün olduğu kesin...
    plakaları daha kalın olarak alternatif modeller korkmaz a329-05 ve a329-06 var ama onların fiyatı 200 civarı...çıktığınızda bunları da inceleyin derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

quote:

Alt bölümü düz olsa hemen alacağım model ama o kanalların arasını temizlemek işkenceye dönmez umarım.

Henüz deneme fırsatımız olmadı, umarım sıkıntı yaşatmaz. Hem düz alsak içimize sinmeyecekti, bilirsiniz tost denince o çizgiler olacak üstünde, türk usulü :)

BGR 540 ex modeli vardı, onun düz mesela, fakat hiçbir yerde kalmamış.

• arkadaşlar,
    ilk sayfadaki tavsiye listesini güncelledim, bilginize...

Orijinalden alıntı: Reppu

Plakaları sabit olmayan, evladiyelik bişey bakıyorum.
    Fiyatlar ne aralıkta bilmediğimdem orta şeker bişey arıyorum diyeyim.
    Önerilere açığım.

orta şeker 200 civarı mı oluyor?..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.