Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.698
Cevap
225
Favori
1.591.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koraygunal

İyi akşamlar . T-Design Maxi Digital 2000W Tost Makinesi hakkında bilgisi olan var mı? .
    Hepsiburada da 199 tl ye denk geliyor.
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

bu ürün tefal shoplarda "yan markamız" adı altında satılıyor, pek sağlam gelmedi bana, ayrıca tost makinasında dijital ekranı ve tuşları uzun ömürlü görmüyorum...aynı fiyata ne idüğü belli bir ürün almanızı öneririm...

• Ben de merak ediyorum bu makineyi.Nasıldır acaba.Baberti Üstad'tan yorum bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler Aksu markasının Tostadoy eco tost makinesi nasıl ? Fiyatı uygun gibi ama performansı nasıldır acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i5 4690K -MSI AERO ITX 1060 6 GB- MSI z97 Gaming 5 - Samsung 860 evo 500 gb SSD-1 tb WD Blue wd10ezex- 16 GB Corsair Vengeance 1600 mhz ram - Zalman z11 Plus - FSP HEXA 500W - Samsung 27 inç FreeSync Monitor -Steelseries 7g - Logitech G502 - Razer Goliathus-Logitech g930

• quote:

Orijinalden alıntı: Powerofdreams

http://www.hepsiburada.com/liste/aksu-t-28e-tostadoy-eco-tost-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtakst28e&categoryId=22014&SKU=MTAKST28E

Beyler Aksu markasının Tostadoy eco tost makinesi nasıl ? Fiyatı uygun gibi ama performansı nasıldır acaba ?

çoooooook uzak durun...

• quote:

Orijinalden alıntı: akavuk

Baberti hocam kenwood hg 400 morhipoda çekle 119 gibi bir fiyata geliyor.Alınır mı?
    Yoksa arzuma mı yöneleyim.Arzum daha pahalı tabi.

yukarıda acı biber'e verdiğim linkte ar-254 127 lira...bence çok makul fiyat...
    o stokta yoksa hg-400 119'a süper fiyat...

www.n11.com
    Tost Makinesi - Fiyatları & Modelleri - n11.com
    http://www.n11.com/vestel-v-brunch-serisi-3000-inox-tost-makinesi-P37295347

bir de yukarıdaki aklıma yattı siz ne diyorsunuz acaba ?

Intel Core i5 4690K -MSI AERO ITX 1060 6 GB- MSI z97 Gaming 5 - Samsung 860 evo 500 gb SSD-1 tb WD Blue wd10ezex- 16 GB Corsair Vengeance 1600 mhz ram - Zalman z11 Plus - FSP HEXA 500W - Samsung 27 inç FreeSync Monitor -Steelseries 7g - Logitech G502 - Razer Goliathus-Logitech g930

• quote:

öncelikle cvp verdiğinİz için teşekkürler üstad.Neden öyle dediniz acaba ? şöyle ucuz yollu sadece tost işini yapan bir makine arıyorum açıkcası.

http://www.n11.com/vestel-v-brunch-serisi-3000-inox-tost-makinesi-P37295347

bir de yukarıdaki aklıma yattı siz ne diyorsunuz acaba ?

selam,
    aksu'nun o modeli tenekeden farksız kısa zamanda pişman olursunuz...
    vestel 3000 fena değil...
    ancak benzer fiyata sağlam ve oturaklı bir makina isterseniz üstte de belirttiğim gibi arzum ar-254 veya kenwood hg-400 daha iyi seçeneklerdir...

• Arzum çok hoş duruyor gerçekten diğerinin arkası yukarı kalkıyor mu acaba ? Aslında benim istediğim sanayi tipine benzer bi şey almak tek yönden bastıranlardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arzum çok hoş duruyor gerçekten diğerinin arkası yukarı kalkıyor mu acaba ? Aslında benim istediğim sanayi tipine benzer bi şey almak tek yönden bastıranlardan

bahsettiğim iki modelde de o sorun yok, zaten bunlar sanayi tipine yakın makinalardandır...
  • @ baberti,
    üstad; beni ve bu sayfaları okuyan bütün arkadaşları bilgilendirdiğin, detaylı incelemelerini neredeyse an be an paylaştığın, hertürlü soruyu, bıkmadan, sıkılmadan cevaplandırmaya çalıştığın için sana çok teşekkür ediyorum. yüreğine sağlık :) senin gibi arkadaşlar, kardeşler sayesinde iyiki böyle bir forum sitesi varmış diyorum. emeğin için tekrar teşekkür ediyorum...
    her nekadar yılbaşı kampanyalarını bekliyor olsamda bütçem belli, 200 tl civarı (max. 250 tl). aklımda olan ürünler; korkmaz a 329-06 ki sırf renginden dolayı( mutfağımız kahverengi-krem tonları ağırlıklı) eşim beğendi, delonghi cgh 900c (seramik) ve king p625 dir. şimdi size sorum şu: seramik kaplama mı yoksa alüminyum döküm mü?, çıkartılabilir plakalı mı yoksa sabit olanı mı? artıları ve eksileri ile açıklayabilirseniz çok sevinirim :) sağ olunuz...
    not: sadece tost yapmak amacıyla alacağım ve uzun yıllar kullanmak istiyorum.

• Arkadaşım, benim makinenin plakalar çıkabiliyor ve hatta kanallı yedek plakalarım da var ama çok uzun suredir çıkarıp da bulaşık makinesine koymadım. Kâğıt havlu ile silmek yeterli oluyor. Çok gerekirse biraz sirke temizlerken kokuları da alıyor. Sürekli makinede yıkarsaniz teflon çok çabuk bozulur zaten.
    Yine kolay temizlik için en guzelleri düz plakalar.
    Bulabilirseniz Breville 540 ex tost için güzel bir makineye benziyor.

breville 200 ile 800gr arasında kaplama kalitesi olarak fark varmı? birde bu kaplama kalitesiyle eşdeğer başka bir marka model öneriniz varmıdır ? son olarak bunları 10 yıl falan kullanabilirmiyiz yoksa tost makinalarının ömrü 2-3 yıl sonra bitiyormu sabırla tüm sorulara cevap verdiğiniz için teşekkürler
    Eyvah! Aldandık. Şu hayat-ı dünyeviyeyi sabit zannettik. O zan sebebiyle bütün bütün zayi ettik. Evet şu güzeran-ı hayat bir uykudur, bir rüya gibi geçti. Şu temelsiz ömür dahi, bir rüzgâr gibi uçar gider
    Bediüzzaman Said Nursi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erphan

@ baberti,
    üstad; beni ve bu sayfaları okuyan bütün arkadaşları bilgilendirdiğin, detaylı incelemelerini neredeyse an be an paylaştığın, hertürlü soruyu, bıkmadan, sıkılmadan cevaplandırmaya çalıştığın için sana çok teşekkür ediyorum. yüreğine sağlık :) senin gibi arkadaşlar, kardeşler sayesinde iyiki böyle bir forum sitesi varmış diyorum. emeğin için tekrar teşekkür ediyorum...
    her nekadar yılbaşı kampanyalarını bekliyor olsamda bütçem belli, 200 tl civarı (max. 250 tl). aklımda olan ürünler; korkmaz a 329-06 ki sırf renginden dolayı( mutfağımız kahverengi-krem tonları ağırlıklı) eşim beğendi, delonghi cgh 900c (seramik) ve king p625 dir. şimdi size sorum şu: seramik kaplama mı yoksa alüminyum döküm mü?, çıkartılabilir plakalı mı yoksa sabit olanı mı? artıları ve eksileri ile açıklayabilirseniz çok sevinirim :) sağ olunuz...
    not: sadece tost yapmak amacıyla alacağım ve uzun yıllar kullanmak istiyorum.

teşekkür ederim...
    yazdığınız 3 modeli de beğenirim ancak bütçe 200+ olunca king p-625'i eleyelim...
    korkmaz a329-06 gerçekten renk albenisi var, plakalar kalın...
    delonghi cgh-900c ise gövde-bağlantı kolları-plakalar ile bir bütün olarak bakıldığında daha itinalı...
    korkmazın ilk dönem seramik plakaların arka yüzleri gelişigüzel kaplamaydı alüminyum alttan görünüyordu, fakat son dönemlerde baktıklarımda plakaların her iki yüzeyi de düzgün kaplanmıştı daha özenli üretildiklerini görüyorum...
    çıkarılabilir plakaların tek artısı kolay yıkama avantajıdır ancak bulaşık makinasında yıkamak çok tavsiye edilmez, elde bulaşık süngerinin yumuşak tarafıyla hafif deterjanla yıkanması uzun ömür açısından daha uygun...
    seramik-granit veya teflon olması da tamamen kalitesine bağlı bir durum, iyi kalite olduktan sonra çok büyük farklar yok, aslında hepsi fırınlanmış boya katmanıdır...yeter ki sert maşa kullanılmasın, sert süngerle veya bulaşık makinasında yıkanmasın...

eğer zahmet olmayacaksa, her kullanım sonrası silmek zor gelmeyecekse sabit plakalı da alınabilir...
    mesela arzum ar-225 ve ar-254 yada kenwood hg-400 gayet iyi uzun ömürlü ürünlerdir, breville 200ex veya 540ex modelleri de sabit plakadır...

eğer bu modellere sadece internetten baktınız ve ona göre karar verecekseniz önce görmenizi öneririm...
    eğer bu ürünleri yerinde gördünüz ve eşiniz aralarında a329-06'yı beğendiyse hiç düşünmeyin, güzel bir seçim olur...

selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ereli63

Baberti üstadım benim öncelikli amacım sağlık ve dayanıklılık..

breville 200 ile 800gr arasında kaplama kalitesi olarak fark varmı? birde bu kaplama kalitesiyle eşdeğer başka bir marka model öneriniz varmıdır ? son olarak bunları 10 yıl falan kullanabilirmiyiz yoksa tost makinalarının ömrü 2-3 yıl sonra bitiyormu sabırla tüm sorulara cevap verdiğiniz için teşekkürler

200ex ile 800gr arasında yanyana bakıldığında belirgin fark görürsünüz...plakaların kalınlığı, yüzey büyüklüğü, gövde kalitesi, üst kapak ağırlığı gibi "görünür" kısımlarda fark belli oluyor...ikisi de kaliteli ama 800gr kesinlikle bir adım önde...800gr için quantanium kaplama kullanıldığı belirtilir ki titanyum parçacıkları nedeniyle çok dayanıklı bir kaplama olduğunu okuyoruz...

türkiyede bir çok ürünüyle ilgi gören tefal'in tost makinaları fahiş fiyatla satılır, mesela xl800 uzaktan bakınca profesyonel gibidir ancak yakından inceleyince durum değişir; plaka kaplaması konusunda uzman bir marka olduğunu biliyoruz bu konuda eleştiri yapamam, ancak ürünün tasarımında anlayamadığım bazı zaaflar var...hatta çok defa satış elemanlarına ürünle ilgili "burası neden böyle, şurası niçin şöyle" diye sorduğumda öyle kalakalıyorlar; fiyatı 650 lira ve "bu kadar pahalı olacak nesi var" diye sorarım onlar da "evet, biraz pahalı" diyorlar...tüketicinin aklına ilk gelen şu "pahalıysa vardır bir nedeni, ne de olsa tefal"...işte bu yanlışa ben bile düştüm ütü alırken...
    tost makinaları uzun ömürlü ürünlerdir, orta hallileri bile rahatlıkla 8-10 yıl gider yeter ki size sorunlu ürün denk gelmesin...işiniz rast gitsin...

• Ozaman brebille 800gr en mantıklısı uzun sure kullanımı gozonunde bulundurursak..cevap için çok teşekkürler üstadım..selamlar

Eyvah! Aldandık. Şu hayat-ı dünyeviyeyi sabit zannettik. O zan sebebiyle bütün bütün zayi ettik. Evet şu güzeran-ı hayat bir uykudur, bir rüya gibi geçti. Şu temelsiz ömür dahi, bir rüzgâr gibi uçar gider
    Bediüzzaman Said Nursi
  • @ baberti,

ben de cevabınız için teşekkür ediyorum. eşimle birkaçgün sonra beraber gidip ürünlere bakacağız. artık o hangisini isterse o alınacak :) tabii, yılbaşına yakın, kampanyalardan faydalanmayı düşünüyorum. o zamana kadar sizleri takibe devam ;) hoşça kalınız...

Bir de AR 277 hoşuma gitti ama pek sıcak bakmamışsınız galiba ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerofdreams -- 6 Aralık 2014; 1:29:30 >
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.