Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.698
Cevap
225
Favori
1.591.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir tost makinası araştırıyorum 3 seçenek arasında kaldım; 1) breville bgr 200ex 2)delonghi cgh 900. 3)korkmaz A-308 Breville bgr 200ex en çok hoşuma giden ama plakalarının çıkmaması sorun olurmu bilmiyorum bu tost makinasını kullanan var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tost makinemizi bi 8 ay önce kablosu parçalandı diye attığımızdan tost yiyemez olduk.İnanın tost bazen insan için büyük gereklilik ,Araştırmaya başladım ve Vestel V-Brunch Serisi 3000 Inox buldum.Cihaz cidden kaliteli gözüküyor alanlar tek bir kötü öneri bile yok. Ve
    % 30 indirimle 159 kadar düşmüş durumda. Birileri fikir verirse sevinirim ona göre alıcam gibi duruyor.

Steam

• Tost makinesi araştırırken forumda bu konuya denk geldim. King p 625 modelini arkadaşın birisi tavsiye etmiş. Baktım kargo dahil 123 liraya geliyor. Alayım dedim hiç aklımda yokken. Gelince iyi kötü yorum yapmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglaryk -- 26 Ekim 2014; 14:16:35 >

Orijinalden alıntı: Lathean

Tost makinemizi bi 8 ay önce kablosu parçalandı diye attığımızdan tost yiyemez olduk.İnanın tost bazen insan için büyük gereklilik ,Araştırmaya başladım ve Vestel V-Brunch Serisi 3000 Inox buldum.Cihaz cidden kaliteli gözüküyor alanlar tek bir kötü öneri bile yok. Ve
    % 30 indirimle 159 kadar düşmüş durumda. Birileri fikir verirse sevinirim ona göre alıcam gibi duruyor.

üst kapağı hafif bir modeldir bağlantı kolları zamanla gevşiyor, istanbul bilişimde 130 liraya kenwood hg-400 var üst kapağı daha ağır bağlantı kolları daha sağlamdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: kanka7777

Uzun süredir tost makinası araştırıyorum 3 seçenek arasında kaldım; 1) breville bgr 200ex 2)delonghi cgh 900. 3)korkmaz A-308 Breville bgr 200ex en çok hoşuma giden ama plakalarının çıkmaması sorun olurmu bilmiyorum bu tost makinasını kullanan var mı acaba?

breville 200ex'in plakalarının sabit olması öne eğimli tasarımından dolayı sorun olmaz kağıt havlu ile silinebilir, breville kullananlardan şikayet yazılmadı, sadece o değil kenwood hg-400 ve arzum ar-225 modellerini kullananlardan da şikayet duymadık onlar da sabit plakalı...
    korkmaz a328 veya delonghi cgh-900 modelleri de iyidir...
    tercih yapmadan önce modelleri yakından görüp incelemekte yarar var...

• quote:

Orijinalden alıntı: caglaryk

Tost makinesi araştırırken forumda bu konuya denk geldim. King p 625 modelini arkadaşın birisi tavsiye etmiş. Baktım kargo dahil 123 liraya geliyor. Alayım dedim hiç aklımda yokken. Gelince iyi kötü yorum yapmaya çalışırım.

çok iyi fiyat, hayırlı olsun...

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Tost makinesi araştırırken forumda bu konuya denk geldim. King p 625 modelini arkadaşın birisi tavsiye etmiş. Baktım kargo dahil 123 liraya geliyor. Alayım dedim hiç aklımda yokken. Gelince iyi kötü yorum yapmaya çalışırım.

çok iyi fiyat, hayırlı olsun...

Teşekkür ederim. Bu konuya katkılarınızı çok takdir ettiğimi belirtmek isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Tost makinemizi bi 8 ay önce kablosu parçalandı diye attığımızdan tost yiyemez olduk.İnanın tost bazen insan için büyük gereklilik ,Araştırmaya başladım ve Vestel V-Brunch Serisi 3000 Inox buldum.Cihaz cidden kaliteli gözüküyor alanlar tek bir kötü öneri bile yok. Ve

üst kapağı hafif bir modeldir bağlantı kolları zamanla gevşiyor, istanbul bilişimde 130 liraya kenwood hg-400 var üst kapağı daha ağır bağlantı kolları daha sağlamdır...

O önerdiğin modelde ki site yorumlarını okudum ve hiç sağlıklı yorumlar yoktu.Çoğu vasat bir ürün olduğuna dair yorumlar,Vestel hiçbir ürününü kullanmam ama 3000 inox serisine kötü diyen yorum bile bulamadım.Yanlış anlama lütfen sadece soru benimkisi
    Ayrıca kenwood bildiğim kadarıyla ses sistemlerinde uzman bi firma tost makinesinde ne kadar tecrübelidir.Birde vestel inox 3000 göre daha küçük gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lathean -- 26 Ekim 2014; 18:47:51 >

Steam

• quote:

quote:

quote:

O önerdiğin modelde ki site yorumlarını okudum ve hiç sağlıklı yorumlar yoktu.Çoğu vasat bir ürün olduğuna dair yorumlar,Vestel hiçbir ürününü kullanmam ama 3000 inox serisine kötü diyen yorum bile bulamadım.Yanlış anlama lütfen sadece soru benimkisi
    Ayrıca kenwood bildiğim kadarıyla ses sistemlerinde uzman bi firma tost makinesinde ne kadar tecrübelidir.Birde vestel inox 3000 göre daha küçük gibi gözüküyor.

vesteli alırsan yorumlarını bekleriz, almayı düşünenler için referans olur...

• quote:

Hangi siteden aldın?

Kullanışı nasıldır? Bastırınca arkası tamamen kalkıyor mu? Görüşlerini yazarsan seviniriz.

Teşekkürler şimdiden
    Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahdshn -- 26 Ekim 2014; 21:49:29 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahdshn

quote:

Hangi siteden aldın?

Kullanışı nasıldır? Bastırınca arkası tamamen kalkıyor mu? Görüşlerini yazarsan seviniriz.

Teşekkürler şimdiden
    Edit

n11 den aldım. link Yeni üyelere 11 tl veriyor. Birde yapı kredi kartlarına bkm express 15 tl veriyor. Ürün gelsin bakıcam arkasına. Henüz kargolanmadı.

• beyler seramik mi döküm mü hususunda kararsız kalmışken dedim döküm olsun taştan olsun..seramik tava tencere derken çok hayatın içine girdi... evde döküm ızgara tavam da var canavar gibi duruyo..
    şu iki makine arasında kaldım.. önerilerinizi bekliyorum

200 liraya kadar daha iyi bi öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim..teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: menvenes

Arkadaşlar korkmaz tost makinesi tavsiye edilir kompe döküm .

Korkmazın hangi modelini tavsiye edersiniz. ?

Orijinalden alıntı: melihtuna

beyler seramik mi döküm mü hususunda kararsız kalmışken dedim döküm olsun taştan olsun..seramik tava tencere derken çok hayatın içine girdi... evde döküm ızgara tavam da var canavar gibi duruyo..

200 liraya kadar daha iyi bi öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim..teşekkürler

tefalin modeli keşke grill "comfort" olsaydı fiyatı çok uygun diyebilirdim ama classic modeli iyi değil...
    homend de aynı şekilde göründüğü gibi değil çok hafif...
    yakın fiyatlara tefal gourmet grill "comfort" bulursanız alın yoksa kalsın, benzer fiyata korkmaz a328, a329-05, delonghi cgh-900, arzum ar-225 (sabit plaka ama iyi makina, fiyatı daha uygun) olabilir...

• Tost makinesine evladiyelik bakmak lazım şahsen. 90lı senelerden beri kullandığımız bir Rowenta tost makinesi var, plakaları çıkabilen modelden, sanırsam şu :) Canavar gibi maşallah, halen muhteşem tostlar yapıyoruz, bana mısın demedi.
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

Şimdi tabi plakaları çıkmayan modellerden almak daha mantıklı diye düşünüyorum, o yüzden Breville BGR 200EX modeline yöneldim. Plakaların materyali Quantanium isimli bir malzeme ile kaplı, sağlığa zararlı herhangi birşey içermiyor. Enplus mağazasında da bizzat inceledim, çok hoşuma gitti. Temizliği de gayet rahat oluyor, bakalım almayı düşünüyorum gerçekten memnun kalacak mıyız görücez artık :) Fiyat da yanılmıyorsam halen 349 TL mağazalarda.

Bu arada seramik düşünenler için de korkmaz alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zorbis -- 28 Ekim 2014; 12:21:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tonysparkov

Tost makinesine evladiyelik bakmak lazım şahsen. 90lı senelerden beri kullandığımız bir Rowenta tost makinesi var, plakaları çıkabilen modelden, sanırsam şu :) Canavar gibi maşallah, halen muhteşem tostlar yapıyoruz, bana mısın demedi.
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

Şimdi tabi plakaları çıkmayan modellerden almak daha mantıklı diye düşünüyorum, o yüzden Breville BGR 200EX modeline yöneldim. Plakaların materyali Quantanium isimli bir malzeme ile kaplı, sağlığa zararlı herhangi birşey içermiyor. Enplus mağazasında da bizzat inceledim, çok hoşuma gitti. Temizliği de gayet rahat oluyor, bakalım almayı düşünüyorum gerçekten memnun kalacak mıyız görücez artık :) Fiyat da yanılmıyorsam halen 349 TL mağazalarda.

Bu arada seramik düşünenler için de korkmaz alınabilir.

Hocam aynısı vardı ve şu kadar söyleyebilirim kraldı kablosu iyice parçalandığı için bi anlık gazla çöpe atmıştık.Ama muhteşem tostlar yapıyordu. Görünce çok sevindim şimdi keşke hatıra fotoğrafı çektireydim ondan sonraki tost makinelerine gösterirdim :D

Steam

• Yardımcı olana minnettar kalıcam... max 130-140 tl ye plakaları kalın ve çıkarılabilen + yapışmaz özellikli A tipi ve plakası vs kolay bulunan aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz ve başka model tavsiyeniz var mı ? ayrıca kilitleme mandalı ne işe yarar; taşımak için mi yoksa tostların üzerine bastırmak yerine kilitleyip sabitlemek mi ?

bunlardan birini düşünüyorum, tavsiye varsa o da düşünülür
    BLUEHOUSE BH452SP , ARNİCA Tostit PRO , vestel 3000 , Arzum AR265 , Homend 1305 , fakir camilla , Fakir Taste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_japan -- 1 Kasım 2014; 2:02:54 >

quote:

Orijinalden alıntı: melihtuna

beyler seramik mi döküm mü hususunda kararsız kalmışken dedim döküm olsun taştan olsun..seramik tava tencere derken çok hayatın içine girdi... evde döküm ızgara tavam da var canavar gibi duruyo..

tefalin modeli keşke grill "comfort" olsaydı fiyatı çok uygun diyebilirdim ama classic modeli iyi değil...
    homend de aynı şekilde göründüğü gibi değil çok hafif...
    yakın fiyatlara tefal gourmet grill "comfort" bulursanız alın yoksa kalsın, benzer fiyata korkmaz a328, a329-05, delonghi cgh-900, arzum ar-225 (sabit plaka ama iyi makina, fiyatı daha uygun) olabilir...

ne fark var hocam comfort ve classic arasında

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.