Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (546. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.697
Cevap
224
Favori
1.585.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arnica tostit maxi yi amazondan sipariş verdim. Bakalım nasıl. Teşekkür ederim tavsiye için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 450 tl civarı makine arıyorum neyi tavsiye edersiniz.

• nihatxy1 N kullanıcısına yanıt
    2396 pek tavsiye ettiğim bir model değil ve evet beko 2296 ile aynı makine ... bayi fiyatları aynı ama piyasa fiyatları farklı olabilir ...
  • bydemirci B kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    selam,
    1- arnica tostit maxi
    2- arzum ar-2023
    3- korkmaz a-328-05
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

Bu dokumix den çok memnunum ama bir sorunum var. Bugün hamburger yaptım mesajla pastırma filan da yapmıştım çok koktu ve iz oldu doğal olarak makineyi fırçaladım çifledim ve iyice durulayıp kuruladım. Fakat makineyi açınca aşağıdaki resimdeki gibi oluyor. Yağ olamaz bu çünkü makineyi tertemiz yaptım. Pas diyeceğim ama saniyesinde nasıl pas tutabilirki ? Henüz yağ koymadim iyice isterim kurusun diye.

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Banada döküm lazım döküm tost makinası cikarilabilir plakalı olanlar hangisi aslında dokummix alicam ama plakaları cikmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.caner

Banada döküm lazım döküm tost makinası cikarilabilir plakalı olanlar hangisi aslında dokummix alicam ama plakaları cikmiyor
    çıkarılabilir döküm plakalı makine yok ...
  • Bunu buldum tefalin çıkarılabilir döküm plaka 349 TL olmadı bunu alayım

• dj.caner kullanıcısına yanıt
    döküm plakalı tek makine dökümix ve sabit plaka, başka markaların çıkarılabilir döküm plakalı makinesi yok, "döküm" yazanların hepsi kelime hilesidir inanmayın ...
    çıkarılabilir plakalı makine istiyorsanız en uygun fiyatlı olarak arnica tostit maxi araştırın ...
  • Bu fırsatlardaki Arçelik k2396 hakkında düşüncesi olan var mı? Bütçe 600₺ civarı maksimum, daha iyisi var şunu al diyen varsa siparişi iptal etmeyi düşünüyorum..

• byshakram B kullanıcısına yanıt
    Arçelik k2396 alınmaz, arzum ar-2023 daha iyi, hatta arnica tostit maxi bile daha iyi ...
  • Merhaba yorumlara bakarak Arnica tostit maxi aldım. 2 seferdir tost yapıyorum. Memnun kaldım. İlk çalıştırmayı 10 dk boş bir şekilde yaptım. Hafif koku ve duman oldu. Sonrasında bunlar kalmadı. Teşekkürler.

• arçelik 2396 kampanyaya girmiş 249 liraya düşmüş. Alınır mı ne dersiniz ?
  • Merhaba. Arnica tostit Maxi almayı düşünürken beko BKK 2296 TG Tost Makinesini gördüm bu tost makinesi hakkında bir bilginiz var mı acaba?

• thorondor06 kullanıcısına yanıt
    selam,
    iyi seçim yapmışsınız, hayırlı olsun, güle güle kullanın ...
  • Snakef1 kullanıcısına yanıt
    arçelik seviyorsanız alabilirsiniz ama ben olsam 50 lira daha fazla verir Arnica tostit maxi alırdım ...
  • Feyycos F kullanıcısına yanıt
    selam,
    size de aynen üstteki cevabı veriyorum, ben olsam 300 liraya Arnica tostit maxi varken arçelik k-2396/beko bkk-2296 modellerine 250 vermem, ancak arçelik/beko sevenler için fiyat uygun sayılır ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

selam,
    size de aynen üstteki cevabı veriyorum, ben olsam 300 liraya Arnica tostit maxi varken arçelik k-2396/beko bkk-2296 modellerine 250 vermem, ancak arçelik/beko sevenler için fiyat uygun sayılır ...
    Tostit maxiyle devam o zaman. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.