Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. 300-350 tl bütçemiz var çift taraflı çıkarılabilir plakalı bir tost makinesi arıyoruz.
    Arzum AR2001
    Korkmaz A328-05
    Homend 1304

hangisini tavsiye edersiniz. ya da ekleyebileceğiniz model var mıdır ?
  • tayfur3294 kullanıcısına yanıt
    selam,
    homend 1304 iyi makineydi ancak üretimi bitti riske girmeye gerek yok ...
    arzum ar 2001 yerine arnica tostit maxi veya arzum ar-2025 daha isabetli olur ...
    korkmaz a-328 de fena değil ama ariston hakkında spekülasyon olmasaydı size daha iyi bir seçenek olan hotpoint cg-200 önerirdim ...
    sonuç; f/p olarak bence arnica tostit maxi ...

• Alınır mı ne dersiniz?

• dark67 D kullanıcısına yanıt
    king k-462 grillmaster piyasada benzerleri olan bir model (arnica tostit maxi, arzum ar-2025, goldmaster gm-7450, schafer grill haus) ...
    200 lira fiyat iyi, bence alınır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 2 Mart 2019; 1:3:13 >
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Sipariş geçtim.Teşekkürler.
  • dark67 D kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
  • King k-462 grillmaster bende yukkodan sipariş verdim bakalım. Yukkodan ilk alışveriş kargoya bile verilmiş bakalım. İnşallah sıkıntız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubberh

King k-462 grillmaster bende yukkodan sipariş verdim bakalım. Yukkodan ilk alışveriş kargoya bile verilmiş bakalım. İnşallah sıkıntız olur.
    son zamanlarda başka sitelerde teşhir/defolu ürün göndermeler çokça yaşandı, umarım sizlerde sıkıntı yaşanmaz ... şimdiden hayırlı olsun ...
  • Yaklaşık 25 yıldır İhlas marka alüminyum döküm tost makinesi kullanıyoruz. Artık kaplaması soyulmaya başladı ve sağı solu dağıldı. Yine böyle 25-30 sene götürecek bir makine arıyorum

Dökümix hem bizim tost makinesiyle aynı ölçüde hem de istediğim gibi döküm ve tam bir fiyat performans ürünü, almak üzereyim sipariş ekranı açık ama yine de buraya bir sormak istedim. 200 liraya daha uzun ömürlü olur dediğiniz bişey var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rawkid2 kullanıcısına yanıt
    karar verip tam alma aşamasındayken kafa karışıklığına gerek yok, f/p olarak dökümix en iyisidir ...
    alternatif olarak çıkarılabilir plakalılardan arnica tostit maxi veya yukarıda adı geçen king k-462 grillmaster fena değil, uygun fiyatlara bulunabilir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

karar verip tam alma aşamasındayken kafa karışıklığına gerek yok, f/p olarak dökümix en iyisidir ...
    alternatif olarak çıkarılabilir plakalılardan arnica tostit maxi veya yukarıda adı geçen king k-462 grillmaster fena değil, uygun fiyatlara bulunabilir ...
    Dökümix siparişini geçtim hocam 5 dakika önce. Bakalım memnun kalacak mıyım. Teşekkürler yine de tavsiyeniz için. İlk kullanım için yazdığınız mesajlara dikkat edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rawkid2 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
  • Arkadaşlar çift tafatlı plakanın olayı nedir, hiç bilmiyorum.
    tek taraflıya göre artısı biri kısaca anlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakandemirsoy

Arkadaşlar çift tafatlı plakanın olayı nedir, hiç bilmiyorum.
    tek taraflıya göre artısı biri kısaca anlatabilir mi?
    plakanın diğer tarafı düz, krep vb. yapılabilir ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Oo güzelmiş. Teşekkürler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Breville BGR250 Tost Makinesini yaklaşık 1 ay önce aldım.

Fiyat yüksek ama inanılmaz memnunum.
  • sergen_baba kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aynı ürünü ben de almak üzereyim, bgr 250 alt tabanı tırtıklı olmayan sanırım. Bgr 200 tırtıklı bir de 800 modeli var hangisini almalıyım çok kararsız kaldım, siz hepsini araştırdınız mı, nereden kaça aldınız acaba bu ürünü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atincov1122

Merhaba, aynı ürünü ben de almak üzereyim, bgr 250 alt tabanı tırtıklı olmayan sanırım. Bgr 200 tırtıklı bir de 800 modeli var hangisini almalıyım çok kararsız kaldım, siz hepsini araştırdınız mı, nereden kaça aldınız acaba bu ürünü?
    Selam, ben daha yumurta, pankek yaparız diye tırtıksız aldım ( Ki epey güzel yapıyor )

enplustan almıştım sene başında . 799 tl idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

hayırlı olsun ...
    @Bayberty üstad aşağıda yazdıgım ürünü çok methettiler.Fiyatı da baya düşmüş diyorlar 209tl şu an.Sizce alınır mı üstad

King K-462 Grillmaster Tost Makinesi Mor 209 tl

• Atesbaz A kullanıcısına yanıt
    kesinlikle alınır ...
    bu modelde güzel kampanya var değerlendirmek lazım, inşallah bunu fırsatçılığa çevirip teşhir/defolu ürün gönderen uyanıklar çıkmaz ...
  • 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.