Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: waybe

Teşekkürler.
    Peki 150 TL civarı hangi markayı önerirsiniz?

ikisinden biri...

1- king p-625,
    2- kenwood hg400

ayrıca sizden önceki üyeye önerdiklerim (200'e kadar olanlar) var...
  • Teşekkürler.
  • Tşk ederim cevaplarınız için. @lordford50 tefale bakmamıştım, şimdi baktım, fena değil gibi.

Ben 3 model arasında kaldım gibi. Ucuzdan pahalıya: Tefal versatilis, Arzum AR225, Korkmaz A329

@baberti hocam siz de tavsiyede bulunmuşsunuz ama yelpazeyi çok geniş tutmuşsunuz :)

Muhtemelen de çin malı olmayan yazdığımı fark etmemişsiniz. Kesinlikle çin malı almak istemiyorum. Korkmaz yerli üretim tahminim, Tefal bir ihtimal fransız olabilir, Arzumu hiç bilmiyorum.

Şimdilik bu üç modeli inceliyorum, daha da vakit çok nasıl olsa. Bir de dediğiniz gibi Anneler gününe denk gelen hafta çok kampanya olabilir düşüncesindeyim sizin gibi.

Saygı ve selamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eceroz10

Arkadaşlar korkmaz 329-06 da köfte tavuk vb yapabilir miyiz? Benim amacım tosttan daha çok tavuk göğsü, kötfe, kanat pişirmek. Fakat istiyorum ev dumanaltı olmasın.
    Önerinizi belirtirseniz sevinirim. Bugün-yarın alacağım çünkü. Hediye olacak ama bana yarayacak.

ızgara yaparken ev dumanaltı olmasın istiyorsanız kapaklı ızgara almanızı öneririm...tost makinalarında dumanı ve yağ sıçramayı engelleyemezsiniz...
  • quote:

Arkadaşlar korkmaz 329-06 da köfte tavuk vb yapabilir miyiz? Benim amacım tosttan daha çok tavuk göğsü, kötfe, kanat pişirmek. Fakat istiyorum ev dumanaltı olmasın.
    Önerinizi belirtirseniz sevinirim. Bugün-yarın alacağım çünkü. Hediye olacak ama bana yarayacak.

Hocam aynı ürünü aldım sosis ve inegöl köfte yaptım dumansız ve çok iyi iş çıkartıyor yakın zamanda tavuk ve balıkta deneyeceğim. özellikle inegöl köfte ve kasap köfteleri mangal gibi yapıyor bende çok araştırdım eşimin ısrarı üzerine aldık alırken çok düşündüm acaba deyip durdum ama iyikide almışız tavsiye ederimm. plakasına hiçbirşey yapışmıyor kağıt bezle silince çıkıyor kaşar filan eriyince kesinlikle yapışmıyor.

• Baberti şu an sen anladığım kadarı ile Breville Bsg 540 Ex kullanıyorsun, sence nasıl tost dışında işler için kullanılabilirmi ? ısı ayarı olmaması çok saçma geliyor bana kimisi kızrmış sevmez kimisi kızarmış sever !!! ısı ayarı nasıl koymazlar aklım almıyor gizli bir yere koymuş olmasınlar :)
    tost dışında bişeyler yaptınmı hiç aletle , baberti ?
  • Arzum metallo 168 liraya alinirmi.Kullanan varmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRUEHAUF

Arzum metallo 168 liraya alinirmi.Kullanan varmi?

kendisi de yazar belki ama peşinen haber vereyim kullanan var ve çok memnun, o da aynı fiyata almıştı sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirkuza

Baberti şu an sen anladığım kadarı ile Breville Bsg 540 Ex kullanıyorsun, sence nasıl tost dışında işler için kullanılabilirmi ? ısı ayarı olmaması çok saçma geliyor bana kimisi kızrmış sevmez kimisi kızarmış sever !!! ısı ayarı nasıl koymazlar aklım almıyor gizli bir yere koymuş olmasınlar :)
    tost dışında bişeyler yaptınmı hiç aletle , baberti ?

bende korkmaz var, bir keresinde hamburger köfte yapmayı denedim ama olmadı, köfteler kalın geldi ve sulandı, çok kızgın olması gerekiyor bu tür işlerde...belki köfteler ince olsaydı sonuç iyi olurdu...

geçen haftasonu karaca bayilerine breville bakmaya gittim ama tükenmiş, fiyatlar yarıya indi demişti bir üye ve ben 800gr modeline kafayı fena takmıştım ama nasip olmadı...

ısı ayarsız modeller son kademeye ayarlıdır yani sürekli en yüksek ısıda tutmaya çalışır, sadece alt kademeler bulunmaz, kısacası bence sorun olmaz...

540ex modeli ekmek üzerinde klasik tost çizgileri oluşturmaz çünkü plakalar düz...bir üye 179'a almıştı ki süper fiyat, beğendiğim bir model ama benim favorim 800gr, breville kalitesi konusunda hiç kuşkum yok...

• quote:

@baberti @guguk tesekkur ederim dikkate alacağım.
    @baberti tavuk denemen sonucunda bilgilendirirsen sevinirim. All in one birşey olsun istiyorum.

ben ızgara için 2 barbekü aldım, birinden çok diğerinden az memnun kaldım...

tost makinasında köfte ızgaradan iyi sonuç alamadım, belki ilk seferinde benim de yanlışım olmuştur ama tekrar denemedim...

ancak a328 ve a329 serilerinin yüzey sıcaklığı 260" olduğu için onlar daha iyi yapabilir, bendekinde sıcaklık max. 240"...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRUEHAUF

Arzum metallo 168 liraya alinirmi.Kullanan varmi?

168 Tl ye alınır, ben memnunum..plakalar kaliteli, ısı gücü iyi..daha önce de belirttim, tek dezavantajı sıkıca bastırdığınız zaman arka taraf tamamen az havalanabiliyor fakat şunu da gözardı etmemek lâzım ekmeği koyar koymaz bastırmayın biraz içinde ısınsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar breville türkiye distribütörü hangi firma acaba bilen varmı ?
    Adamlar şuraya bir ilan verse breville gr800 300 TL dese almayan kalmaz heralde, kalitesinde bir benzerine daha nette rastlamadım !! Resimdeki dökümün kalitesine bakın ısınmasını sağlayan resistansın nasıl bütünleştirildiğine bakın , açıkcası anneler günü yaklaşıyor güzel bir indirim bulursam kesin alacağım
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirkuza -- 24 Nisan 2014; 10:43:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mirkuza

Arkadaşlar breville türkiye distribütörü hangi firma acaba bilen varmı ?
    Adamlar şuraya bir ilan verse breville gr800 300 TL dese almayan kalmaz heralde, kalitesinde bir benzerine daha nette rastlamadım !! Resimdeki dökümün kalitesine bakın ısınmasını sağlayan resistansın nasıl bütünleştirildiğine bakın , açıkcası anneler günü yaklaşıyor güzel bir indirim bulursam kesin alacağım
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

ben 350'ye de razıyım...

yıllardır sirkecide enplus mağazasında görürdüm aşırı pahalı ürünleri vardı, mediamarkt ve satürn marketler satmaya başladığında fiyatları biraz indi, cookplus sitesinde satışı var, en son karaca mağazalarında satıldığını duydum ama yetişemedim...

• Karaca satmayı bırakmış bayisini aradım eleman 1 yıldır çalışıyorum öyle bir marka mağazamızda görmedim dedi, anneler gününde karaca güzel indirim yapardı ama neyse bakalım enplus yapacakmı !!
  • Brevillenin ithalatçısını buldum aykut dış ticaret ltd şti ancak anneler günü için indirimleri yokmuş sadece 1.000 tl üzeri alışveriş yapanlara indirim yada hediye tarzında bir kampanya yapacaklarmış:(
  • Breville 540'lar nasıl acaba kullanan var mı normal ev kullanıcısı için önerirmisiniz tek seferde tam ekmek tost yapabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih4444 -- 24 Nisan 2014; 17:30:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar arçelik K2369 alınabılırmı istanbul bilişimde 165tl +kargo

yoksa korkmaz a328 mı fakir valery mi? acil önerilere ihtiyacım var ...

• alacaksanız sağlık açısından seramik olanları tercih edin özellikle evde çocuklar varsa seramik alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: osgemrah

arkadaslar arçelik K2369 alınabılırmı istanbul bilişimde 165tl +kargo

http://www.istanbulbilisim.com.tr/arcelik-k-2369-tg-tosso-cam-kapakli-tost-grill-fiyati%2C71668.html?ref=akakce&v=1.79.3

yoksa korkmaz a328 mı fakir valery mi? acil önerilere ihtiyacım var ...

k-2369tg iyi modeldir, kesinlikle alınır...

fiyat aynıysa a328 tercih edilebilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: semih4444

Breville 540'lar nasıl acaba kullanan var mı normal ev kullanıcısı için önerirmisiniz tek seferde tam ekmek tost yapabilirmiyim ?

kesinlikle önerilir tabii 300'e değil 179 liraya alınacaksa, ayrıca plaka yüzeyi geniştir...
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.