Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevap için saol arçelik alındı arces.comdan kargo dahil 179tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

89 tl Aksu T28 tostadoy, fiyat performans ürünü müdür?
    http://www.hepsiburada.com/liste/aksu-t-28-tostadoy-tost-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtakst28&categoryId=22014

göründüğü gibi değil hocam, şekil yapmışlar ama alakası yok...her tarafı teneke gibi, göz boyayan bir alet...

bağlantı kolları laçka, üst kapakta ağırlıktan eser yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: osgemrah

cevap için saol arçelik alındı arces.comdan kargo dahil 179tl

hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın...

izlenimlerinizi bekleriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

89 tl Aksu T28 tostadoy, fiyat performans ürünü müdür?
    http://www.hepsiburada.com/liste/aksu-t-28-tostadoy-tost-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtakst28&categoryId=22014

15 sene aksu kullandim tas gibidir sonra fakir oreo aldim iyi ama aksu kadar sağlam değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yag kızartır evet ama yağsızda kızarması lazım misal ekmek kızartma makinesine ekmeği koyduğunda yagsız koyuyorsun ve kızarıyor ama KİNG de bembeyaz çıkıyor henüz yağlayarak denemedim bunu deneyip sonucu yazıcam
  • kaptanın seyir defteri, 26042014...

bugün evde çoluk çocuk yok, çıkıp biraz fotoğraf çektim, dönüşte acıksaydım dışarıda atıştırırdım ancak zorla yemek olmaz...

eve gelirken aklıma girdi ve kasaptan 5 tane kuzu pirzola aldım (13.75 tuttu )...dışarıda pilav üstü döner yesem -ki en sevdiğim şeydir- salata+meşrubat 18-20 lira zaten...

eve geldim, pirzolaları zeytinyağına yatırdım...bu aşamada tuz-kekik koymadım...

acıkmak için bekleyeyim dedim ama dayanamadım ve yarım saat sonra bizim tost makinasını son kademede açtım...başında bekliyorum tabii, 5 dak. sonra lamba söner sönmez pirzolaları bol zeytinyağlı vaziyette plakaya dizdim ve anında cız etmeye başladılar...kapağı kapatınca da cos etti haliyle...

arasıra hızlıca kaldırıp içine bakıyorum durum nedir diye, derken baktım üstler çizgi çizgi kızarmış, çevirdim birini baktım ki altlar henüz tam kızarık değil, hepsini alt-üst ettim, üzerlerine sadece tuz serptim kapattım...

tabağı hazırladım, pilav ve meşrubat ta var...üstleri en çok kızaranları aldım tabağa üzerlerine kekik ve biber ektim...bu arada makinanın fişini çektim diğerleri için mevcut sıcaklık yeter...

bu sefer güzel oldu diyebilirim, daha önce yaptığım köfteler gibi ziyan olmadılar...yoksa kafam bozulur kırar atardım mereti...

not: bu arada ekleyeyim, bizimkinin teflon plakaları hafiften solmaya başladı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 26 Nisan 2014; 20:15:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

kaptanın seyir defteri, 26042014...

bugün evde çoluk çocuk yok, çıkıp biraz fotoğraf çektim, dönüşte acıksaydım dışarıda atıştırırdım ancak zorla yemek olmaz...

eve gelirken aklıma girdi ve kasaptan 5 tane kuzu pirzola aldım (13.75 tuttu )...dışarıda pilav üstü döner yesem -ki en sevdiğim şeydir- salata+meşrubat 18-20 lira zaten...

eve geldim, pirzolaları zeytinyağına yatırdım...bu aşamada tuz-kekik koymadım...

acıkmak için bekleyeyim dedim ama dayanamadım ve yarım saat sonra bizim tost makinasını son kademede açtım...başında bekliyorum tabii, 5 dak. sonra lamba söner sönmez pirzolaları bol zeytinyağlı vaziyette plakaya dizdim ve anında cız etmeye başladılar...kapağı kapatınca da cos etti haliyle...

arasıra hızlıca kaldırıp içine bakıyorum durum nedir diye, derken baktım üstler çizgi çizgi kızarmış, çevirdim birini baktım ki altlar henüz tam kızarık değil, hepsini alt-üst ettim, üzerlerine sadece tuz serptim kapattım...

tabağı hazırladım, pilav ve meşrubat ta var...üstleri en çok kızaranları aldım tabağa üzerlerine kekik ve biber ektim...bu arada makinanın fişini çektim diğerleri için mevcut sıcaklık yeter...

bu sefer güzel oldu diyebilirim, daha önce yaptığım köfteler gibi ziyan olmadılar...yoksa kafam bozulur kırar atardım mereti...

not: bu arada ekleyeyim, bizimkinin teflon plakaları hafiften solmaya başladı...

Usta senin bir makina almanin zamani geldi.Acaba ne alacaksin merakla bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• "Usta senin bir makina almanin zamani geldi.Acaba ne alacaksin merakla bekliyorum."...

geçenlerde duyar duymaz karaca bayisine gittim breville 800gr bakmaya ama tükendi dedi, aslında inanmadım çünkü emsan ve cucinox satıyorlardı mağazada, güya daha önce varmış da hepsi satılmış numarası yapıyor...ardından ellerindeki ürünlerden satmak istedi...

sonra mediamarktta gittim baktım var, 999 yazıp üstünü çizmişler 599 yazmışlar, ilgilendiğimi gören eleman geldi övmeye başladı...
    -"zaten fiyatı 599 liraydı" dedim, "350'ye verirsen alırım"...
    -"kem-küm, siz yanlış hatırlıyor olmalısınız, 499 olur ama o kadar indirim yapamam, falan filan" ...

şu an evdekiyle hasbihal yapıyoruz, çok itinalı da kullanmıyoruz yenisine yer açılsın diye...

bakalım, ben de ne alacağımı merak etmeye başladım şimdi...

• BREVİLLE BGR200EX, bu ürün kaç w acaba?
    kimi yerde 2400 yazıyor kimisinde 1500?

300 küsür tl ye korkmaz v.s. alacağıma bu ürünü almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nil.

BREVİLLE BGR200EX, bu ürün kaç w acaba?

gerçek watt değerini öğrenmek için bir mağazada ürüne bakmam lazım, ancak 2400 olma ihtimali daha ağır basıyor...

korkmazların fiyatları 300 küsür değil aslında, mesela
    akakce.com
    Korkmaz A328 Tostkolik 1800 W Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/tost-makinasi/en-ucuz-korkmaz-a328-tostkolik-fiyati,109659.html
    görüldüğü gibi 185 civarı...bgr200'ün fiyatı daha yüksek...

kampanyada olan 540ex modeli 179 lira...
    www.cookplus.com
    Breville Bsg 540 Ex Tost Makinesi Cookplus
    http://www.cookplus.com/urun/breville-bsg-540-ex-tost-makinesi

• Bime gelecekmiş almam mı bilmiyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

www.breville.com.au
    301 Moved Permanently
    https://www.breville.com.au/the-adjusta-grilltm.html

Orjinal sitesinde 2.200 w ve 2.400 wgeçiyor grill olduğu için en 1500w olma ihtimali vermiyorum ama emin olmak istiyorsan enplus.com Değerli Müşteri Hattı 0850 480 76 87
    amacın sadece tost ise bgr200 al ama başka işlerde yaparım diyorsan 800gr al ben nette 800gr nin yakınından geçen model görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirkuza -- 30 Nisan 2014; 0:10:02 >

• quote:

quote:

gerçek watt değerini öğrenmek için bir mağazada ürüne bakmam lazım, ancak 2400 olma ihtimali daha ağır basıyor...

akakce.com
    Korkmaz A328 Tostkolik 1800 W Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/tost-makinasi/en-ucuz-korkmaz-a328-tostkolik-fiyati,109659.html

www.cookplus.com

kormaz ürünlerine baktım media markta
    sağlam gibi durmuyorlar pek beğenmedim.
    kenwood HG400 üde beğendim ama hem watt olarak düşük hemde yüzey olarak küçük geldi

540 ex i düz zeminli olduğu için tercih etmedim

anneler günü indiriminde bgr200ex i 250 i küsüre bulabilirsem vericem sipariş :/

siz hangisini alıcaksınız ?

quote:

Orijinalden alıntı: mirkuza

quote:

www.breville.com.au
    301 Moved Permanently
    https://www.breville.com.au/the-adjusta-grilltm.html

Orjinal sitesinde 2.200 w ve 2.400 wgeçiyor grill olduğu için en 1500w olma ihtimali vermiyorum ama emin olmak istiyorsan enplus.com Değerli Müşteri Hattı 0850 480 76 87
    amacın sadece tost ise bgr200 al ama başka işlerde yaparım diyorsan 800gr al ben nette 800gr nin yakınından geçen model görmedim

tost dışında kullanınca koku kalıyor, et sebze kokuları ekmeğe geçiyor tostun tadı kaçıyor
    tek ürün tek işlev en iyisi

anneler günü indirimine denk gelirsem bgr200 ü alıcam bakalım

• quote:

quote:

quote:

akakce.com

www.cookplus.com

kormaz ürünlerine baktım media markta
    sağlam gibi durmuyorlar pek beğenmedim.
    kenwood HG400 üde beğendim ama hem watt olarak düşük hemde yüzey olarak küçük geldi

540 ex i düz zeminli olduğu için tercih etmedim

anneler günü indiriminde bgr200ex i 250 i küsüre bulabilirsem vericem sipariş :/

siz hangisini alıcaksınız ?

300-350 arası bulursam 800gr, olmazsa 200-250 arası bgr200 olabilir...

aslında 179'a 540ex iyi fırsat, bu modelde ısı kademesi yok, plakalar sabit ve düz...düz zeminli olduğu için pek tercih edilmiyor ancak bir avantajı var: temizliği daha kolay...tüm breville modellerinde plakalar sabittir ama diğer iki modelin temizliği daha zordur...
    bir mağazada o fiyata yakın 540ex bulursam kontrol edip almayı düşünebilirim...

"tek ürün tek işlev en iyisi" yani "tost makinasında sadece tost yapmalı"...katılıyorum...

• Sayın forum katılımcıları evimde kullanmak üzere bir tost makinası (ızgara özelliği de olabilir) almak istiyorum.

Forumdaki mesajları elimden geldiğince okumaya çalıştım ancak tam bir uzlaşmaya varılamadığını, kiminin önerdiğini kiminin hiç beğenmediğini görüyorum.

Ekonomik olması çok önemli değil ama genel olarak önerdiğiniz marka ve modeller i hangileridir acaba?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dervis_ali04

Sayın forum katılımcıları evimde kullanmak üzere bir tost makinası (ızgara özelliği de olabilir) almak istiyorum.

Forumdaki mesajları elimden geldiğince okumaya çalıştım ancak tam bir uzlaşmaya varılamadığını, kiminin önerdiğini kiminin hiç beğenmediğini görüyorum.

Ekonomik olması çok önemli değil ama genel olarak önerdiğiniz marka ve modeller i hangileridir acaba?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

yukarıya doğru 7. mesajda önerdiklerim listesi var, liste yardımcı olmadıysa kriterlerinizi (fiyat, özellik) belirtin ona göre tavsiyede bulunalım...

• tost makinası ve waffle birarada olsun istiyorum.. arnica tostika ile korkmaz a309 dikkatimi çekti ne dersiniz?

not:1000.mesaj benden olsun :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedna03 -- 1 Mayıs 2014; 1:04:55 >
  • sedna03 S kullanıcısına yanıt
    bir üye delonghi cgh-900 tost makinasında waffle yapıldığını yazmıştı, plakaların derinliği nedeniyle uygun olabilir...

@sedna03
  • quote:

bir üye delonghi cgh-900 tost makinasında waffle yapıldığını yazmıştı, plakaların derinliği nedeniyle uygun olabilir...

@sedna03

Benim makinenin de plakalar derin. Deneyeceğim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sismo

quote:

@sedna03

Benim makinenin de plakalar derin. Deneyeceğim..

@sismo...

arzum metallo yanında korkmaz a328, a329-05 ve a329-06 modelleri de bu işe uygun olabilir...

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.