Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stier_22

quote:

Orijinalden alıntı: naim@gop

KİNG P625 Fiyat olarak 160 tl(Kargo Dahil) Sizce uygun mudur?

Daha uygun nereden bulabilirim?

Yardım ederseniz sevinirim

Bence uygun ben 183 TL ye aldım hafta sonu vatandan sözde %30 indirimli birde :-)
    Kaçırmayın

Hocam memnun musun?. Arçeliğin K 2369 B modelinide 130 tlye buldum. ikisi arasında karar veremedim.
  • Arkadaşlar kampanya bugün bitiyor.

King p625 160 TL.
    Arçeliğin K 2369 B 135 TL.

Bunlardan hangisini önerirsiniz?
  • quote:

Arkadaşlar kampanya bugün bitiyor.

King p625 160 TL.

ben arçelik k-2369tg modelini beğenirim, 2369b ile aynıdır ama yanyana getirince biraz fark görülür...
    www.istanbulbilisim.com.tr
    Arçelik K-2369 TG Tosso Cam Kapaklı Tost Grill
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/arcelik-k-2369-tg-tosso-cam-kapakli-tost-grill-fiyati,71668.html

king p-625 ile fiyatları aynı, ikisini de mağazada inceleyin, acele etmeyin, alınca içinize sinmesi lazım...

bunu da düşünebilirsiniz, fiyat çok iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 14 Nisan 2014; 20:10:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

King p625 160 TL.

ben arçelik k-2369tg modelini beğenirim, 2369b ile aynıdır ama yanyana getirince biraz fark görülür...http://www.istanbulbilisim.com.tr/arcelik-k-2369-tg-tosso-cam-kapakli-tost-grill-fiyati,71668.html

king p-625 ile fiyatları aynı, ikisini de mağazada inceleyin, acele etmeyin, alınca içinize sinmesi lazım...

bunu da düşünebilirsiniz, fiyat çok iyi...http://www.istanbulbilisim.com.tr/ar-225-tostcu-arzum-tost-makinesi-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,27995.html

Hocam bulunduğum yerde mağaza sıkıntısı var. Ürünleri inceleyemiyorum o nedenle. Yinede çok saolun.

• quote:

quote:

quote:

King p625 160 TL.

ben arçelik k-2369tg modelini beğenirim, 2369b ile aynıdır ama yanyana getirince biraz fark görülür...http://www.istanbulbilisim.com.tr/arcelik-k-2369-tg-tosso-cam-kapakli-tost-grill-fiyati,71668.html

bunu da düşünebilirsiniz, fiyat çok iyi...http://www.istanbulbilisim.com.tr/ar-225-tostcu-arzum-tost-makinesi-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,27995.html

Hocam bulunduğum yerde mağaza sıkıntısı var. Ürünleri inceleyemiyorum o nedenle. Yinede çok saolun.

bu durumda seçim yaparken markaların yetkili servis durumunu araştırmak ve bulunduğunuz yerde yetkili servisi iyi olanı tercih etmek önemli bir kriter olabilir...

• quote:

quote:

quote:

quote:

King p625 160 TL.

bu durumda seçim yaparken markaların yetkili servis durumunu araştırmak ve bulunduğunuz yerde yetkili servisi iyi olanı tercih etmek önemli bir kriter olabilir...

Bu iki arçelik ürünü arasında çok büyük farklar var mı acaba. Tost performansı açısından. Yoksa sadece renk farkı mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

King p625 160 TL.

Bu iki arçelik ürünü arasında çok büyük farklar var mı acaba. Tost performansı açısından. Yoksa sadece renk farkı mı?

2369tg'nin üst kapakta cam kaplama var ve 2369b'den ağırlığı biraz daha fazla, aralarında belirgin fark yok ancak mağazasında yanyana baktığımda tg modeli daha tok yapılı geldi bana...belki teşhirdeki ürünlerin durumu farklıydı bilemem...
    tost performansında fark olmaz ancak bazen ürünün verdiği his yaptığı işi fazla gösterir...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

King p625 160 TL.

2369tg'nin üst kapakta cam kaplama var ve 2369b'den ağırlığı biraz daha fazla, aralarında belirgin fark yok ancak mağazasında yanyana baktığımda tg modeli daha tok yapılı geldi bana...belki teşhirdeki ürünlerin durumu farklıydı bilemem...
    tost performansında fark olmaz ancak bazen ürünün verdiği his yaptığı işi fazla gösterir...

Umarım üst kapak ağırlığı yeterli gelir. Kingi düşünüyordum ama servis işi burada yok. arçelik k-2369b alıcam. 2400w ızgara içinde daha iyi olacak gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

King p625 160 TL.

Umarım üst kapak ağırlığı yeterli gelir. Kingi düşünüyordum ama servis işi burada yok. arçelik k-2369b alıcam. 2400w ızgara içinde daha iyi olacak gibi.

hayırlısı olsun, arçelik pişman ettirmez...
    geçen sene ramazanda kampanyası vardı 129 liraydı kendi bayilerinde, 1 yıl sonra 135 iyi fiyat...

• Merhaba, ben bir hafta önce Cookplustan, breville bsg 540 aldım 179 TL'ye... ürün güzel ancak alt plakasına dokunduğumda sağ taraf biraz daha pütürlü... ayrıca kutunun içinden garanti belgesi veya ürünle ilgili broşür vs. de çıkmadı... coookplusa mail attım ama cevap gelmedi henüz,ürünü iade etmeli miyim sizce?
  • Hep çin malı doldu piyasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stier_22

quote:

KİNG P625 Fiyat olarak 160 tl(Kargo Dahil) Sizce uygun mudur?

Daha uygun nereden bulabilirim?

Yardım ederseniz sevinirim

Bence uygun ben 183 TL ye aldım hafta sonu vatandan sözde %30 indirimli birde :-)
    Kaçırmayın

Hocam memnun musun?. Arçeliğin K 2369 B modelinide 130 tlye buldum. ikisi arasında karar veremedim.

Valla fena değil en azından eski fakir taste'ye 1000 basar. Bunun dışında tostu ilk yaptığımda çok güzel kızartmıştı fakat 2. denemem de beyaz kaldı ama çıtırdı ikisinde farklı ekmek kullandım ilkinde uno tost ekmeği ikinci de doygun :-) bu mu farketti çözemedim istediğim tosta ancak 4-5 dakika da ulaşabiliyorum. Ancak 2 kere kullanabildim bu akşam tekrar deneyeceğim ama baya geç soğuyor bu iyi yani

• Bu başlıkta görüş veren herkese teşekkür ederim. Geçenlerde evdeki tost makinasının iyice yıprandığından bahsediyorduk. Kısıtlı zamanımda forumdonanıma bir gireyim dedim, 2 saatte çözüme ulaştım her zamanki gibi. Arkadaşlar benim tercihim King p625 oldu. Tostu düzgün, dengeli presleyen, el/kol gücüne fazla ihtiyaç duymayan, sağlıklı (teflon içermeyen), sağlam, ağır görünüşlü ve uygun fiyatlı bir makina arıyorsanız bu cihaz tam fiyat performans ürünü. Tavsiye ederim.
  • bir kaç gündür forumu takip ediyorum, iş çıkışlarında eve gitmeden nişamlımla avm'lerden tost makinası modellerine bakıyorum.
    fiyatımda kısıtlama yoktu, sadece 2 kişiye yetecek seviyede kullanışlı ve uzun ömürlü bir şey arıyodum.
    tost yapmasının yanı sıra ızgara için de kullanılsın istiyodum. ayrıca, pres özelliği, kolay temizlenebilirliği bakımından iyi olması gerekiyordu.
    araştırmalarım sonucu Korkmaz A329 ve Tefal Gourmet Comfort modeli arasında kaldım, aralarında 100TL fiyat farkı olduğunu biliyorum, fakat çevremde tefal tost makinasını 10 seneden fazladır kullanan insanlar vardı. korkmazdan şüpheliydim. araştırmalarıma gore seramik yüzeyinde problemler oluşuyormuş, demek ki daha tam oturmamış bir teknoloji, tefalin teflon kaplamasındaki teknoloji de daha farklı olduğundan tefali tercih ettim. henüz kullanmadık, kullandığım zaman herhangi bir kötü yanını görürsem sizlerle paylaşırım.

kısaca neden tefal gourmet comfort'a ekstra 100 lira ücret ödedim:
    -uzun ömürlü olması muhtemel,
    -dik konumda saklanabilmesi,
    -Teflon kaplama teknolojisinin daha cazip gelmesi, kaplama değil püskürtme yöntemi gibi bişeydi yanılmıyorsam,
    -alt ve üst ısgaranın yağlarının tek bir yağ haznesinde toplanması(üst ısgaranın yağları 180 derece dahi açık olduğunda tost makinasının arkasına kadar uzanan yağ haznesi sayesinde burada toplanıyor)

nereden ve ne kadara aldığıma gelecek olursak;
    internette kargo dahil 270+280 lira civarına bulunabiliyordu(ya da ben o kadara buldum),
    bimeks'te 299TL'ye satıldığını görünce kargo vs gibi şeylerle uğraşmamak için buradan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybeny -- 17 Nisan 2014; 11:18:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ybeny

bir kaç gündür forumu takip ediyorum, iş çıkışlarında eve gitmeden nişamlımla avm'lerden tost makinası modellerine bakıyorum.
    fiyatımda kısıtlama yoktu, sadece 2 kişiye yetecek seviyede kullanışlı ve uzun ömürlü bir şey arıyodum.
    tost yapmasının yanı sıra ızgara için de kullanılsın istiyodum. ayrıca, pres özelliği, kolay temizlenebilirliği bakımından iyi olması gerekiyordu.
    araştırmalarım sonucu Korkmaz A329 ve Tefal Gourmet Comfort modeli arasında kaldım, aralarında 100TL fiyat farkı olduğunu biliyorum, fakat çevremde tefal tost makinasını 10 seneden fazladır kullanan insanlar vardı. korkmazdan şüpheliydim. araştırmalarıma gore seramik yüzeyinde problemler oluşuyormuş, demek ki daha tam oturmamış bir teknoloji, tefalin teflon kaplamasındaki teknoloji de daha farklı olduğundan tefali tercih ettim. henüz kullanmadık, kullandığım zaman herhangi bir kötü yanını görürsem sizlerle paylaşırım.

kısaca neden tefal gourmet comfort'a ekstra 100 lira ücret ödedim:
    -uzun ömürlü olması muhtemel,
    -dik konumda saklanabilmesi,
    -Teflon kaplama teknolojisinin daha cazip gelmesi, kaplama değil püskürtme yöntemi gibi bişeydi yanılmıyorsam,
    -alt ve üst ısgaranın yağlarının tek bir yağ haznesinde toplanması(üst ısgaranın yağları 180 derece dahi açık olduğunda tost makinasının arkasına kadar uzanan yağ haznesi sayesinde burada toplanıyor)

nereden ve ne kadara aldığıma gelecek olursak;
    internette kargo dahil 270+280 lira civarına bulunabiliyordu(ya da ben o kadara buldum),
    bimeks'te 299TL'ye satıldığını görünce kargo vs gibi şeylerle uğraşmamak için buradan aldım.

tefal, o parayı hakedecek bir ürün değil "bence"...

• Az önce
    www.cookplus.com
    Cucinox Sk42041e Tost Makinası Cookplus
    http://www.cookplus.com/urun/cucinox-sk42041e-tost-makinesi-2000-watt
    bunu sipariş verdim gelince resim ve incelemi koyarım

• quote:

Orijinalden alıntı: kskmehmet5

Az önce
    www.cookplus.com
    Cucinox Sk42041e Tost Makinası Cookplus
    http://www.cookplus.com/urun/cucinox-sk42041e-tost-makinesi-2000-watt
    bunu sipariş verdim gelince resim ve incelemi koyarım

hayırlısı olsun...

139 lira iyi fiyat...
    dikkat: gelen ürünü iyice inceleyin, bazen defolu ürün gönderirler...

• dün forumistanbulda baktım, karaca bayisinde breville kalmamış, emsan ve cucinox modelleri vardı...
    mediamarktta breville 800gr 699 liraydı, yani ürün azalınca fiyatı giderek artıyor, indirimden alanlar çok avantajlı...

essenso mağazası tost makinalarını kaldırmış...
    korkmaz mağazasında model sayısı azalmış fiyatlar uçmuş...
    korkmaz ürünleri mediamarktta daha fazlalaşmış...
  • Teflon denince tefal derim,
    Biz memnunuz,
    m.istanbulbilisim.com.tr
    Tefal Versatilis Kırmızı Tost Makinesi
    http://m.istanbulbilisim.com.tr/tefal-versatilis-kirmizi-tost-makinesi-fiyati%2C101500.html?

.
    Not, kesinlikle yapismaz teflon plakaları makinede yikamayin, özelliğini kaybediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Teflon denince tefal derim,
    Biz memnunuz,
    http://m.istanbulbilisim.com.tr/tefal-versatilis-kirmizi-tost-makinesi-fiyati%2C101500.html?
    .
    Not, kesinlikle yapismaz teflon plakaları makinede yikamayin, özelliğini kaybediyor.

üstad, bu tip makinaların birbirinden pek farkı yok aslında...korkmaz, tefal, arzum, arnica, vs...bende de benzeri var ama bunlar gerçek manada tost makinası sayılmazlar, biraz kızartır hafif kuruturlar...eskiden başka model bilinmezdi zaten hepsi bu tipteydi ancak yeni büfe tarzı makinalar da üretiliyor artık...

tost makinası deyince üst kapağı ağır ve basma kollu olanları kastediyorum, evdeki eski tipin huyunu suyunu öğrendim fena tost yapmıyorum ama bu benim marifetim, makina övünmesin...

tostta en önemli husus yüzey sıcaklığı ve basma ağırlığı oluyor, eski tiplerde kol gücüyle basmak gerekiyor fazla basınca da arka taraf kalkıyor...bu durum tefallerde de böyle, hatta bırakın versatilis modelini tefalin en ağır topu olan xl800 bile bastırınca arkayı fena kaldırıyor, plakaları güzel ama çok saçma bir şekilde her tarafı oynak yapısı var bu serinin, fiyatı da bayisinde 650 lira...

sanayi tiplerini saymazsak piyasada bu dış kriterlere en yakın ve fiyatı da uygun örnekler son zamanlarda sık önerdiğim king p-625, kenwood hg400, arzum ar-225, korkmaz a328/a329-05, arçelik k-2369tg, vestel 3000 dijital inox, delonghi cgh-900, emsan feel steel, vb. modeller...eski tiplerle aralarında fiyat uçurumu yok, alma aşamasında olanlara bu hatırlatmayı yapıyorum...

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.