Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de uzun araştırmalar sonucu Bernardo mağazasında da inceleyerek (orda fiyatı 149 tl ve marka olarak cookplus tu aynısı) Cousinox sb 2180 aldım.Bana göre verdiğim 118 tl nin karşılığını fazlasıyla veriyor.Almayı düşünenlere incelemelerini tavsiye ederim.En uygun burada var.Satıcıyla bir bağlantım yok sadece bilgi olması açısından link verdim bilginize...

• quote:

Orijinalden alıntı: capdainn

Ben de uzun araştırmalar sonucu Bernardo mağazasında da inceleyerek (orda fiyatı 149 tl ve marka olarak cookplus tu aynısı) Cousinox sb 2180 aldım.Bana göre verdiğim 118 tl nin karşılığını fazlasıyla veriyor.Almayı düşünenlere incelemelerini tavsiye ederim.En uygunhttp://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/cucinox-sb-20180-tost-makinesi-yeni-urun-107688352 burada var.Satıcıyla bir bağlantım yok sadece bilgi olması açısından link verdim bilginize...

Evet bernardo da onu bende gördüm ; güzeldi , ama tanıdık marka olmaması açısından güvenemedim eğer iyise alınabilir.

Homend'de vardı media markt'da ama sapı mapı langır lungur oynuyordu bağlantı yerleri laçkalaşmış teşhir üründe.

Bir arkadaşım kullanıyormuş memnun olduğunu söyledi.

• Noahian N kullanıcısına yanıt
    detaylı ve objektif bir değerlendirme olmuş...hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın...

@Noahian
  • Makinayı kullanırken yağlı kağıt problem olur mu? veya folyo?
  • Eşimin çok ısrarı üzerine istemeyerekte olsa Korkmaz A329-06 siparişi verdim 184 tl umarım pişman olmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stier_22

quote:

Orijinalden alıntı: capdainn

Ben de uzun araştırmalar sonucu Bernardo mağazasında da inceleyerek (orda fiyatı 149 tl ve marka olarak cookplus tu aynısı) Cousinox sb 2180 aldım.Bana göre verdiğim 118 tl nin karşılığını fazlasıyla veriyor.Almayı düşünenlere incelemelerini tavsiye ederim.En uygun burada var.Satıcıyla bir bağlantım yok sadece bilgi olması açısından link verdim bilginize...

Evet bernardo da onu bende gördüm ; güzeldi , ama tanıdık marka olmaması açısından güvenemedim eğer iyise alınabilir.

Homend'de vardı media markt'da ama sapı mapı langır lungur oynuyordu bağlantı yerleri laçkalaşmış teşhir üründe.

Bir arkadaşım kullanıyormuş memnun olduğunu söyledi.

Cucinox, mutfak aletlerinde bildik markalardandır, tost makinasında şu modeliyle iyi bilinir...
    www.cookplus.com
    Cucinox Sk42041e Tost Makinası Cookplus
    http://www.cookplus.com/urun/cucinox-sk42041e-tost-makinesi-2000-watt

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Eşimin çok ısrarı üzerine istemeyerekte olsa Korkmaz A329-06 siparişi verdim 184 tl umarım pişman olmam.

haydi hayırlısı...
  • Dün yaklaşık 10 mağaza gezdim ve hemen hemen tüm ürünleri elime alıp evirip çevirip inceledim.Sonuç olarak fazla büyük olmaması 4 tost kapasitesi, fiyat performans,sağlamlık,metal görünüm ve servis ağı sebebiyle arzum metallo almaya karar verdim.Piyasada 240 tl fiyat verenler vardı. N11.com da şuanki fiyatı 180 tl.Kargo ücretsiz.
    www.n11.com
    Karaca Quıck Grill Granit Tost Makinesi ( 3 Farklı - n11.com
    http://www.n11.com/arzum-ar-277-metallo-izgara-tost-makinesi-P19846054
    Bence görünen tek dezavatajı plakaların yatmaması.Sipariş verdim bakalım gelince test eder yorum yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadırgalı

Dün yaklaşık 10 mağaza gezdim ve hemen hemen tüm ürünleri elime alıp evirip çevirip inceledim.Sonuç olarak fazla büyük olmaması 4 tost kapasitesi, fiyat performans,sağlamlık,metal görünüm ve servis ağı sebebiyle arzum metallo almaya karar verdim.Piyasada 240 tl fiyat verenler vardı. N11.com da şuanki fiyatı 180 tl.Kargo ücretsiz.http://www.n11.com/arzum-ar-277-metallo-izgara-tost-makinesi-P19846054 Bence görünen tek dezavatajı plakaların yatmaması.Sipariş verdim bakalım gelince test eder yorum yazarım.

Ben de aynı ürünü 10 gündür kullanıyorum, yukarıda avantajları ve dezavantajlarından bahsetmiştim. Umarım memnun kalırsınız...Bu arada plakalar tam olarak yatıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: sismo

quote:

Dün yaklaşık 10 mağaza gezdim ve hemen hemen tüm ürünleri elime alıp evirip çevirip inceledim.Sonuç olarak fazla büyük olmaması 4 tost kapasitesi, fiyat performans,sağlamlık,metal görünüm ve servis ağı sebebiyle arzum metallo almaya karar verdim.Piyasada 240 tl fiyat verenler vardı. N11.com da şuanki fiyatı 180 tl.Kargo ücretsiz.http://www.n11.com/arzum-ar-277-metallo-izgara-tost-makinesi-P19846054 Bence görünen tek dezavatajı plakaların yatmaması.Sipariş verdim bakalım gelince test eder yorum yazarım.

Ben de aynı ürünü 10 gündür kullanıyorum, yukarıda avantajları ve dezavantajlarından bahsetmiştim. Umarım memnun kalırsınız...Bu arada plakalar tam olarak yatıyor..

Siz memnunmusunuz hocam bende almayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Mağazadaki bayan plakaların tam yatmadığını söylemişti bende fazla zorlamadım kırılır felan diye eve gelince bakarız artık

• quote:

Orijinalden alıntı: teen wolf

quote:

quote:

Tost yaptım ekmeği iyi kızarttı, eti iyi pişirdi..şahsen memnunum, tek dezavantajı bastırırken arka taraf bazen hafiften tüm kalkıyor, bence çok büyük sorun değil. Isıtıcı gücü iyi, plakalar kaliteli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teen wolf

quote:

quote:

Tost yaptım ekmeği iyi kızarttı, eti iyi pişirdi..şahsen memnunum, tek dezavantajı bastırırken arka taraf bazen hafiften tüm kalkıyor, bence çok büyük sorun değil. Isıtıcı gücü iyi, plakalar kaliteli..

tamam hocam çok teşekkürler alıcam büyük ihtimalle

• Bir kaç gündür Korkmaz A329-06 tost makinesini kullanıyorum. Beni çok şaşırttı. Gelir gelmez tost yaptım gayet başarılıydı. Ertesi gün sosis yaptım oda güzeldi.. Bugün inegöl köfte alıp yapmaya karar verdim. şimdiye kadar yaptığım en iyi inegöl köfte oldu çok memnun kaldım. Birde domatesleride kızarttım süper süper hepsi çok iyiydi. iyiki eşimi dinleyip almışım yoksa hala burada ne alsam diye dolanacaktım. Bir ara soslu tavuk ve şiş türü şeylerde almayı düşünüyorum. Duman kesinlikle olmuyor ve ızgarası beni gerçekten çok şaşırttı ve memnun bıraktı. Alacak arkadaşlara tavisye ederim.
  • guguk kullanıcısına yanıt
    ne renk plakaları seramik mi
  • Plakalar seramik aşağıdaki ürün

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

• Arkadaşlar bizde evimize CVS DN2201 HÜNKÂR tost makinası aldık.
    Sormak istediğiniz bir soru varsa yanıtlayabilirim.

Ürün linki:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RENAT27 -- 13 Nisan 2014; 19:39:42 >
  • KİNG P625 Fiyat olarak 160 tl(Kargo Dahil) Sizce uygun mudur?

Daha uygun nereden bulabilirim?

Yardım ederseniz sevinirim
  • Korkmaz A329-06 TOSTKOLİK TOST MAKİNESİ 185 tl ben buradan aldım almak isteyenlere bilgi olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: naim@gop

KİNG P625 Fiyat olarak 160 tl(Kargo Dahil) Sizce uygun mudur?

Daha uygun nereden bulabilirim?

Yardım ederseniz sevinirim

Bence uygun ben 183 TL ye aldım hafta sonu vatandan sözde %30 indirimli birde :-)
    Kaçırmayın
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.