Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bugün Vestel bayisine gidip 3000 modelini inceledim.Resimde gorunenden tamamen farklı bir ürün plakalari tam oturmuyor, ust kapagi cok hafif iscilik 0 . Fiyatini bilerek sordum 230 lira dedi.Bende icimden 130 desen bile alinmaz diye gecirdim o an.Kesinlikle kimse bu urunu almasin aldirmasin.Bana soyle 150 lira bandinda bir makina lazim agir oturakli birsey.Aklimda Dokumix vardi alan arkadasta plakalarindan sikayetciydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam bilgilendirme için. Bende tam bugün kredi kartımı elime aldım alacaktım sonra araya birşeyler girdi unuttum bu yorum üzerine bunuda eledik
  • en fazla 120tl civarı alınabilecek tost makinası bakıyoruz. korkmaz a 315 modeli nasıldır acaba tavsiye eder misiniz? Marka olarak korkmaz düşünüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogndmn

en fazla 120tl civarı alınabilecek tost makinası bakıyoruz. korkmaz a 315 modeli nasıldır acaba tavsiye eder misiniz? Marka olarak korkmaz düşünüyoruz.

a315 eski tip tost makinaları arasında en iyilerdendir, çelik gövdeli ve ağırdır...

ama eski tip kesinlikle alınmamalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRUEHAUF

Beyler bugün Vestel bayisine gidip 3000 modelini inceledim.Resimde gorunenden tamamen farklı bir ürün plakalari tam oturmuyor, ust kapagi cok hafif iscilik 0 . Fiyatini bilerek sordum 230 lira dedi.Bende icimden 130 desen bile alinmaz diye gecirdim o an.Kesinlikle kimse bu urunu almasin aldirmasin.Bana soyle 150 lira bandinda bir makina lazim agir oturakli birsey.Aklimda Dokumix vardi alan arkadasta plakalarindan sikayetciydi.

150+...

king p-625
    emsan feel steel
    kenwood hg-400
    arçelik k-2369tg
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

en fazla 120tl civarı alınabilecek tost makinası bakıyoruz. korkmaz a 315 modeli nasıldır acaba tavsiye eder misiniz? Marka olarak korkmaz düşünüyoruz.

a315 eski tip tost makinaları arasında en iyilerdendir, çelik gövdeli ve ağırdır...

Kesinlikle alınmamalı ise ne almalıyım. Bu arada neden kesinlikle alınmamalı? 120-130 tl civarı en fazla alabilceğimiz ne var?

• quote:

Orijinalden alıntı: sismo

quote:

Orijinalden alıntı: sismo

Biraz önce gittigidiyor dan 168.50 Tl'ye Arzum Metallo siparişi verdim. Dün son olarak Homend 1304 ve Korkmaz A328'i incelemiştim. Homend; üst kısmı bayağı ağır ve kaliteli duruyor, 2000 W gücü var, fakat mağaza görevlisi ürün özelliklerini gösterirken üst kısımda ayar düğmelerinde bayağı zorlanınca ve buradaki yorumlara da bakınca ürün bana güven vermedi. Satıcı bayan arkadaş ürün tamamen türk malı dedi ben de türk firması da olsa çin de yapabilirler dedim, bana inanmadı altını kaldırıp baktık "made in prc" :) . Korkmaz A328 dış görünüş itibari ile kaliteli dursa da, 1800 W olması, plakaların oynaması ve teşhir ürünün de gördüğüm plaka çizikleri beni üründen soğuttu. Arzum Metallo ise 2000 w ve plakaları korkmaz a göre daha kaliteli gibiydi. Umarım pişman olmam. Artık ekmeği hamur yapmayan bir tost yemek istiyorum...

Bugün yeni aldığım arzum metallo da biftek yaptım. Pişirme performansı beni oldukça tatmin etti. Eski tost makinem köfte de bile nazlanıyordu. Üst kısmı Ar-225 e göre hafif olsa da gerek dizayn gereksede 2000 W olmasından dolayı tost performansından umutluyum. Artık hafta sonu deneyeceğim. ayrıca ürün ile birlikte verilen temizleme tarağı ve yağ toplama kapları da oldukça kullanışlı.

Hocam hayırlı olsun bir şey soracağım. Tost makinelerinde ne sinir olduğum kısım tostu bastırınca arkasının kalkması bunda öyle oluyormu? Birde ızgarası nasıl biftek yapmışsınız ama başka birşey deneme imkanınız oldumu? eksi ve artı yönleriniz yazarsanız sevinirim

• quote:

quote:

Beyler bugün Vestel bayisine gidip 3000 modelini inceledim.Resimde gorunenden tamamen farklı bir ürün plakalari tam oturmuyor, ust kapagi cok hafif iscilik 0 . Fiyatini bilerek sordum 230 lira dedi.Bende icimden 130 desen bile alinmaz diye gecirdim o an.Kesinlikle kimse bu urunu almasin aldirmasin.Bana soyle 150 lira bandinda bir makina lazim agir oturakli birsey.Aklimda Dokumix vardi alan arkadasta plakalarindan sikayetciydi.

150+...

king p-625
    emsan feel steel
    kenwood hg-400
    arçelik k-2369tg
    ...

King 625 yorumları nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kesinlikle alınmamalı ise ne almalıyım. Bu arada neden kesinlikle alınmamalı? 120-130 tl civarı en fazla alabilceğimiz ne var?

bende a321 slimline maxi var, eski tiplerin müzmin sorunları var...

bir üstteki tavsiyeleri inceleyin...a315'in fiyatı onların yanında bence pahalı...

• quote:

quote:

quote:

150+...

king p-625
    emsan feel steel
    kenwood hg-400
    arçelik k-2369tg
    ...

King 625 yorumları nasıl?

iyi...

• Bugün king p-628 i inceledim, oldukça kaliteli malzemesi var ve üst kapak yeterince ağır, fakat plakaları sabit. Neyse ben şu an yeni aldığım arzum metallo dan memnunum. Keşke p-629 u canlı görebilseydim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Homend 1304,Vestel 3000 ile Arzum AR 277 Metallo arasında kaldım bakalım hangisi olacak
  • Ya baştan sona okudum ama hala karar verebilmiş değilim;

Şuan aklimda KİNG P-625 (Vatanda var ama hafta sonu indirime giriyor mu bakmak lazım? fiyat pahalı geldi)

Korkmaz a-328 fiyatlar çoğu yerde değişkenlik gösteriyor kimi kaliteli kimi kalitesiz demiş kararsız kaldım

Arzum Metallo tipsiz gibi duruyor ama yorumlar iyi gibi

Birde Esse de varmış modelini bilmiyorum çok iyi olduğunu duydum.

Ben kesinlikle büfelerde kullanılan ve ekmeği iyice ezen arkası havalanmayan çıtır çıtır tost yapan bir makine arıyorum. Izgara yapması benim için önemli değil.

Birde Breville'yi çok önermişsiniz ama yabancı bir marka bozulduğunda servis ağı var mı yok mu nasıl.

Burdaki yazdıklarıma göre istediğim tostu yapabileceğim hangi makineyi önerirsiniz? Bu arada plakaların kesinlikle çıkarılabillir olması gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanbee

Ben de Breville 800GR almak için araştırma yaparken şu ürünü gördüm bir sitede ancak forumda hiç yorum yoktu hakkında. Duyan bilen var mı? Cazip gelen özelliği özel termostatı sayesinde etin iç ısısını ölçüp ona göre süresini otomatik ayarlayabiliyormuş. Hatta iç ısısyı da siz belirleyebiliyormuşsunuz. Malum herkes aynı derece pişmiş et sevemeyebilir. Ama ürünü görmediğim için karar veremiyorum. Ne dersiniz fiyat / kalite oranı iyi midir? Yoksa Breville'den şaşmayayım mı?

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=10166977

http://www.n11.com/morphy-richards-48018-izgara-ve-tost-makinesi-P13792093

İzleyebilirseniz video linki

http://www.youtube.com/watch?v=MqiEFfderek

Lakin alt plakayı incelediğimde soldan sağa yağ tepsisine doğru bir eğim olduğunu, bundan dolayı sağ taraf olukların sol tarafa göre daha derin olduğunu fark ettim. Sizce tost yaparken bundan kaynaklı bir sıkıntı olur mu? Ürün sadece grill/griddle maksatlı mı üretilmiş?

Arkadaşlar ezber bozdum galiba, farklı bir ürün sorunca kimseden ses gelmedi. Kullanan bilen yok mu Murphy Richards 48018'i?

• bu modeli almayı düşünüyorum kalite görünüyor vede seramik olması cabası
  • a 328 e a329 daki seramik ızgaralar olur mu onda kullanma şansı var mı
  • aralarındaki tek fark ızgaraları mı peki hangini almak daha avantajlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

aralarındaki tek fark ızgaraları mı peki hangini almak daha avantajlı olur

aralarında 2 fark var; gövde ve plaka...
    a328 daha sağlam duruyor, gövde çelik/krom...
    a329-05 daha şık ve sağlıklı görünüyor...
    ikisi de iyi model...
  • cevap için tşk

328 modeline 329 ızgarası olursa güzel olacak öyleyse gidip bakarım artık
  • Ya baştan sona okudum ama hala karar verebilmiş değilim;

Şuan aklimda KİNG P-625 (Vatanda var ama hafta sonu indirime giriyor mu bakmak lazım? fiyat pahalı geldi)

Korkmaz a-328 fiyatlar çoğu yerde değişkenlik gösteriyor kimi kaliteli kimi kalitesiz demiş kararsız kaldım

Arzum Metallo tipsiz gibi duruyor ama yorumlar iyi gibi

Birde Esse de varmış modelini bilmiyorum çok iyi olduğunu duydum.

Ben kesinlikle büfelerde kullanılan ve ekmeği iyice ezen arkası havalanmayan çıtır çıtır tost yapan bir makine arıyorum. Izgara yapması benim için önemli değil.

Birde Breville'yi çok önermişsiniz ama yabancı bir marka bozulduğunda servis ağı var mı yok mu nasıl.

Burdaki yazdıklarıma göre istediğim tostu yapabileceğim hangi makineyi önerirsiniz? Bu arada plakaların kesinlikle çıkarılabillir olması gerekli. Lütfen cevap verir misiniz

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.