Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: espanyol55

quote:

Orijinalden alıntı: rock_er

quote:

Korkmaz A329 mu Siemens
    TG23331V mi alınır. Aşağı yukarı aynı para ikisi de. Sanırım ikisinde de teflon yok birisi döküm birisi seramik

+1 Seramik plaka mı alüminyum döküm plaka mı? Dökümlerin tamamında teflon kaplama mı oluyor?

siemente döküm yazıyor hocam kullanan var mı bilmiyorum, ama bildiğim kadarıyla korkmaz direk seramik, gerçi seramik için de çok sağlıklı demiyorlar ama teflondan iyidir sanırım.

Hangisi daha iyi demeye çalışmıştım, ifade edememişim kusura bakmayın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Korkmaz A329 mu Siemens
    TG23331V mi alınır. Aşağı yukarı aynı para ikisi de. Sanırım ikisinde de teflon yok birisi döküm birisi seramik

birbirine denk modeller arasında tercih size kalmıştır...

ben arada kalsam a329-05 tercih ederdim...

Teşekkürler hocam siemens kulağa daha hoş geliyor ama plakalarının tam ne olduğunu anlamadım. 329-05 ile 06 arasında sadece renk farkı var değil mi?

evet, a329-05 ile a329-06 arasındaki tek fark renk...

siemens fena ürün değil, tercih edilebilir aslında...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Korkmaz A329 mu Siemens

+1 Seramik plaka mı alüminyum döküm plaka mı? Dökümlerin tamamında teflon kaplama mı oluyor?

siemente döküm yazıyor hocam kullanan var mı bilmiyorum, ama bildiğim kadarıyla korkmaz direk seramik, gerçi seramik için de çok sağlıklı demiyorlar ama teflondan iyidir sanırım.

Estağfurullah, döküm daha iyidir diye düşünüyorum tabi ki kaplaması yoksa teflonla felan. Tam bilgili değilim ama varsa bilen arkadaşımız aydınlatsın bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Korkmaz A329 mu Siemens

Estağfurullah, döküm daha iyidir diye düşünüyorum tabi ki kaplaması yoksa teflonla felan. Tam bilgili değilim ama varsa bilen arkadaşımız aydınlatsın bizi

arkadaşlar,
    markalı ürünlerin hepsi "üzeri teflon veya seramik kaplama olan alüminyumküm"dür...

gerçek demir döküm olanlar sanayi tip olanlardır, onların da üzerinde bir kaplama olduğunu zannediyorum tamamen çıplak değil yani...sürekli kullanılırsa sorun olmaz ama çok aralıklı kullanılacaksa veya uzun süre kullanılmayacaksa onlarda paslanma ihtimalı aklıma geliyor...

teneke gibi ince ve kalitesiz teflon kaplama plakaların zararı vardır ancak belli kaliteyi tutturmuş markaların bu konuda mesafe aldıklarını düşünüyorum...

hor kullanmadıkça kaliteli teflon kaplama uzun süre sorun yaratmaz...onun vereceği zararın kaplama kullanılmadığındaki zarardan daha az olduğuna eminim...çünkü metaller kaplanmadığında da sorunlara yol açabilir...

alternatif olarak belki paslanmaz çelik plaka olabilir ancak onu kullanan var mı bilmiyorum ve açıkçası hiç rastlamadım piyasada...

seramik kaplamaların da saf seramik olduğunu sanmıyorum, nihayetinde hepsinde karışımlar vardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 19 Mart 2014; 14:46:17 >

• Hızlıal 50tl indirim kodum var..150-200tl arası bir şey arıyorum.var mı tavsiyesi olan
  • max 100 liralık bir makine bakıyorum ben de . baberti hocanın yukarıda benzer bir bütçeye verdiği tavsiyelerden "Arzum AR-213 Prego" modelini almayı düşünüyorum . hepsiburadada 99 lira fiyat . başka öneriniz var mı hocam 3-5 lira altına veya üstüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

max 100 liralık bir makine bakıyorum ben de . baberti hocanın yukarıda benzer bir bütçeye verdiği tavsiyelerden "Arzum AR-213 Prego" modelini almayı düşünüyorum . hepsiburadada 99 lira fiyat . başka öneriniz var mı hocam 3-5 lira altına veya üstüne

aslında hiçbirini tavsiye etmem paraya yazık olacak, a321 maxi aldığımı herkes biliyor, 70 liraya kendi çapında iyi ürün ama artık bunların devri geçti...

arzum ar-213 prego için 99 lira fazla, 79 olsa neyse...

bu tip makinada bence en iyisi korkmaz a315 maxi ama onu bile önermiyorum artık...http://www.beyazburada.com/urun/korkmaz-kompakto-maxi--tost-makinesi-a315.aspx?ref=akakce&v=1.68.1

bunlar diğer seçenekler...

arnica tostit
    arzum ar218 panini
    arnica 3000 ayvalık
    korkmaz a321

dikkat: BENİM TAVSİYEM YENİ TİPLERDEN BİRİNİ TERCİH ETMENİZ...

mesela...

-KİNG P-625
    -KENWOOD HG400
    -DELONGHİ CGH-900
    -EMSAN FEEL STEEL
    -KORKMAZ A328, A329-05, A329-06, A310, A310-01
    -ARÇELİK K-8381, K-8180, K-8181, K-2369

BU MODELLERİ TAKİP EDİN, FİYATI 150'NİN ALTINA DÜŞÜYOR ARASIRA...

UZUN VADELİ EV ALETLERİNDE 50-60 LİRANIN ÖNEMİ YOKMUŞ ANLADIM, ALIN ORTA HALLİ BİR ÜRÜN KEYFİNİZE BAKIN...

bu dediklerim herkes için geçerli, bırakın artık eski tip tost makinalarını, son alan ben oldum, ben yandım siz yanmayın...

bakın bu kadar net konuşuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 20 Mart 2014; 0:42:57 >

• hocam öğrenci evi için , 2 kişiyiz yani o bakımdan uygun olması ilk şartımız . dediğiniz gibi uzun süreli bir demirbaş olacaksa paraya kıyılıp iyisi alınmalı . "Arzum AR-213 Prego" 100/25 çek ile 75 liraya geldi hocam , kargo da ücretsiz oldu .

bu arada konuyu çok inceleme fırsatım olmadı bu aralar çok yoğunum , eski tip ile yeni tip arasındaki fark nedir hocam
  • Siemensle ilgili olarak hepsiburadadaki yorumlarda bastırınca arka tarafın kalktığı yazmış.
  • Arkadaşlar 200 300tl arası tavsiye edeceğiniz güzel bir makine varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hibo40

Arkadaşlar 200 300tl arası tavsiye edeceğiniz güzel bir makine varmı ?

-ARÇELİK K-8381, K-8180, K-8181
    -BREVİLLE BGR-200EX...

şunları da ekledim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 21 Mart 2014; 21:14:34 >

• quote:

quote:

-BREVİLLE BGR-200EX...

şunları da ekledim:

Teşekkür ederim. A329-06 siparişi verdim. Tercihim nasıl sizce?

• quote:

quote:

quote:

-BREVİLLE BGR-200EX...

şunları da ekledim:
    http://erginoks.net/Tost-Makinesi-2-5-Kw

Teşekkür ederim. A329-06 siparişi verdim. Tercihim nasıl sizce?

iyi seçim...

a328, a329-05 veya 06 bunlar eşdeğer ürünler...
    korkmazlar arasında en şık duran (bence) a329-05...06 onunla renk dışında birebir aynıdır...
    en ağır duran ise (bence) a328, çelik kasasıyla daha oturaklı görünür...

alternatif olarak çok önerdiğim bir ürün daha var...king p-625...daha ucuz, ilginizi çekebilir...

• Dökümix almayı düşünüyorum 150 lira fiyatı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRUEHAUF

Dökümix almayı düşünüyorum 150 lira fiyatı var.

aslında mağazada görüp incelesem almayı düşünürdüm ama piyasada yok...

fotoğraflardan göründüğü kadarıyla alınabilir bir ürüne benziyor...fiyat makul...
  • Arzum metallo tost makinesini biraz inceledim, plakalar kaliteli ve düğme ile çıkıyor, 2000 watt, 4 tost kapasiteli, şu an 3 model kafamda: arzum metallo, king p-629 (hiç mağazalarda bulamadım, çok merak ediyorum) ve korkmaz A-328..

• sismo S kullanıcısına yanıt
    Kıng vatan da var

• King p-625 i inceledim, oldukça hafif geldi, ben de seçenekleri 3 en indirdim, arzum metallo, korkmaz A-328 ve arçeliğin siyah olan bir modeli vardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sismo -- 26 Mart 2014; 0:17:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sismo

King p-629 üç inceledim, oldukça hafif geldi, ben de seçenekleri 3 en indirdim, arzum metallo, korkmaz A-328 ve arçeliğin siyah olan bir modeli vardı...

king p-625'i gördünüz mü?...oldukça ağırdır...

korkmaz a328 de iyidir...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sismo

King p-629 üç inceledim, oldukça hafif geldi, ben de seçenekleri 3 en indirdim, arzum metallo, korkmaz A-328 ve arçeliğin siyah olan bir modeli vardı...

king p-625'i gördünüz mü?...oldukça ağırdır...

korkmaz a328 de iyidir...

İlk mesajda dalgınlıkla King P-629 yazmışım, aslında P-625'i inceledim. Üst kapak bence hafif. Diğer modellere bakacağım..
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.