Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an annemlerden alarak kullandığım(Ben diyeyim 20 senelik siz deyin daha fazla) Bosch TFB 3001 marka kullanıyorum Demir Döküm, çıkabilir, çift taraflı (bir tarafı klasik çizgili diğer tarafı waffle gibi çıkıntılı) plakalı, 180 derece açılabilir, 3 kademe sıcaklık ayarı, oynar yükseklik sistemi (içine koyduğunuz yükseltiye göre ayarlanıyor ve de tutma kolu ve arka kenar yanları ısınmayan malzemeden.. yani tam bir şahane fakat daha fazla dayanamadı ve tutma kolunu makinaya sabitleyen vida yerinden ayrıldı (yani plastik madde kırıldı.)

Eşim yeni bir makine almamızda ısrarcı fakat ben gördüğüm kadarıyla o incecik olupta adına döküm demeye utanmadıkları malzemeli makineleri istemiyorum.
    biraz araştırdım boschun yine TFB4431 modeline baktım. Plakalar konusunda emin değilim ama yine de bütçe bizi oldukça aştı. 280-320 aralığında bir tost makinesi maalesef alamam. Maksimum bütçe 200 civarı.

Uzun lafın kısası

Forumu okuyarak bir kaç modele kadar indirdim. Bir yineleme gibi olacak ama lütfen yardım eder misiniz?

Arçelik k-2369B
    King p-625
    Arnica Ayvalık 3000
    Grundig cg 4050

Korkmaz sadece a302yi düşünebilirdim o da bulunmadığı için listeye hiç yazmıyorum.

işte finalistler bunlar. Ayrıca fahrinoks ta dikkatimi çekti ama çıkmayan plaka hiç düşünmüyorum. Temizlemek biz bayanlara düşünce erkekler
    o sorunu düşünmeden yine de öneriveriyorlar çünkü.

Şimdiden teşekkülrler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeduSa07 -- 14 Mart 2014; 13:41:49 >

• konuyu baştan sona okudum @baberti'den tavsiye isteyerek sonunda aklımdaki 4 modelden sonra king p625 almaya karar verdim ve aldım.İleriki günlerde deneyimlerimi aktarırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeduSa07

Şu an annemlerden alarak kullandığım(Ben diyeyim 20 senelik siz deyin daha fazla) Bosch TFB 3001 marka kullanıyorum Demir Döküm, çıkabilir, çift taraflı (bir tarafı klasik çizgili diğer tarafı waffle gibi çıkıntılı) plakalı, 180 derece açılabilir, 3 kademe sıcaklık ayarı, oynar yükseklik sistemi (içine koyduğunuz yükseltiye göre ayarlanıyor ve de tutma kolu ve arka kenar yanları ısınmayan malzemeden.. yani tam bir şahane fakat daha fazla dayanamadı ve tutma kolunu makinaya sabitleyen vida yerinden ayrıldı (yani plastik madde kırıldı.)

Eşim yeni bir makine almamızda ısrarcı fakat ben gördüğüm kadarıyla o incecik olupta adına döküm demeye utanmadıkları malzemeli makineleri istemiyorum.
    biraz araştırdım boschun yine TFB4431 modeline baktım. Plakalar konusunda emin değilim ama yine de bütçe bizi oldukça aştı. 280-320 aralığında bir tost makinesi maalesef alamam. Maksimum bütçe 200 civarı.

Uzun lafın kısası

Forumu okuyarak bir kaç modele kadar indirdim. Bir yineleme gibi olacak ama lütfen yardım eder misiniz?

Arçelik k-2369B
    King p-625
    Arnica Ayvalık 3000
    Grundig cg 4050

Korkmaz sadece a302yi düşünebilirdim o da bulunmadığı için listeye hiç yazmıyorum.

işte finalistler bunlar. Ayrıca fahrinoks ta dikkatimi çekti ama çıkmayan plaka hiç düşünmüyorum. Temizlemek biz bayanlara düşünce erkekler
    o sorunu düşünmeden yine de öneriveriyorlar çünkü.

Şimdiden teşekkülrler

ilk 2 arasından tercih yapın, arnica bu sınıfın altında kalır, grundig ise derli toplu bir makina değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

konuyu baştan sona okudum @baberti'den tavsiye isteyerek sonunda aklımdaki 4 modelden sonra king p625 almaya karar verdim ve aldım.İleriki günlerde deneyimlerimi aktarırım

hayırlı olsun, değerlendirmeyi bekliyoruz...
  • Ben de takılayım malum tostu ayrı bir severim. Güzel makine fikri alayım.
  • y.C.g kullanıcısına yanıt
    Gule gule kulan bende yakında aldım çok memnunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 lira civarı bakıyorum, bu nasıl
    http://www.morhipo.com/siemens-tg23331v-izgarali-tost-makinesi-2000-w/5152818/detay?depid=135
    Önerilere açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_er

200 lira civarı bakıyorum, bu nasıl
    http://www.morhipo.com/siemens-tg23331v-izgarali-tost-makinesi-2000-w/5152818/detay?depid=135
    Önerilere açığım.

siemens fena değil, alınabilir...

alternatifler;
    -KORKMAZ A328, A329-05, A329-06, A310, A310-01
    -ARÇELİK K-8381, K-8180, K-8181, K-2369
    -KİNG P-625
    -KENWOOD HG400
    -DELONGHİ CGH-900
    -EMSAN FEEL STEEL

• Ykm den son kalan arzum tost makinesini 150₺den 89₺ye düşmüş şekilde aldım. Plakaları ince ama hızlı ısınıyor ve tostu yakmadan pişiriyor. İki haftadır kullanıyorum memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arnica Ayvalık 3000 ile Arzum AR-213 arasında kaldım.

79 TL'ye bi yerden "Arnica Ayvalık 3000" bulunca onu almaya karar verdim.

Umarım pişman olmam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy -- 16 Mart 2014; 18:37:59 >
  • Breville BGR 200 EX MediaMarkt Next Level'da bugün 299 TL idi. Buzdolabı falan da aldığımdan pazarlıkla 279 TL'ye indiler. Almak isteyenler için bence iyi fiyat.
  • Korkmaz A329 mu Siemens
    TG23331V mi alınır. Aşağı yukarı aynı para ikisi de. Sanırım ikisinde de teflon yok birisi döküm birisi seramik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

Ykm den son kalan arzum tost makinesini 150₺den 89₺ye düşmüş şekilde aldım. Plakaları ince ama hızlı ısınıyor ve tostu yakmadan pişiriyor. İki haftadır kullanıyorum memnunum.

hayırlı olsun...

hangi model?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

Arnica Ayvalık 3000 ile Arzum AR-213 arasında kaldım.

79 TL'ye bi yerden "Arnica Ayvalık 3000" bulunca onu almaya karar verdim.

Umarım pişman olmam :D

hayırlı olsun...

ben artık eski tip tavsiye etmesem de o sınıfta ikisi de iyi model...
  • quote:

Orijinalden alıntı: espanyol55

Korkmaz A329 mu Siemens
    TG23331V mi alınır. Aşağı yukarı aynı para ikisi de. Sanırım ikisinde de teflon yok birisi döküm birisi seramik

birbirine denk modeller arasında tercih size kalmıştır...

ben arada kalsam a329-05 tercih ederdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: civilosman

Breville BGR 200 EX MediaMarkt Next Level'da bugün 299 TL idi. Buzdolabı falan da aldığımdan pazarlıkla 279 TL'ye indiler. Almak isteyenler için bence iyi fiyat.

geçenlerde iki breville yanyanaydı...ikisi de güzel ama 800gr modeli varken yanındaki bgr200'ü gözüm fazla görmedi açıkçası, harbiden tost makinası ama çok pahalı orası gerçek...
  • quote:

Korkmaz A329 mu Siemens

+1 Seramik plaka mı alüminyum döküm plaka mı? Dökümlerin tamamında teflon kaplama mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Korkmaz A329 mu Siemens

birbirine denk modeller arasında tercih size kalmıştır...

ben arada kalsam a329-05 tercih ederdim...

Teşekkürler hocam siemens kulağa daha hoş geliyor ama plakalarının tam ne olduğunu anlamadım. 329-05 ile 06 arasında sadece renk farkı var değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_er

quote:

Korkmaz A329 mu Siemens

+1 Seramik plaka mı alüminyum döküm plaka mı? Dökümlerin tamamında teflon kaplama mı oluyor?

siemente döküm yazıyor hocam kullanan var mı bilmiyorum, ama bildiğim kadarıyla korkmaz direk seramik, gerçi seramik için de çok sağlıklı demiyorlar ama teflondan iyidir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

Ykm den son kalan arzum tost makinesini 150₺den 89₺ye düşmüş şekilde aldım. Plakaları ince ama hızlı ısınıyor ve tostu yakmadan pişiriyor. İki haftadır kullanıyorum memnunum.

hayırlı olsun...

hangi model?..

teşekkürler. arzum prego delux AR 271 modeli

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.