Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.693
Cevap
224
Favori
1.587.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bayberty

arçelik'in gövde eski tiptir ve plakaları incedir ... a-328'in gövde ve plakaları daha iyidir ... tercih; korkmaz ...

@OfkELiKaLaBaLIK

üstad , breville 200ex in ısınma süresi nasıldır. ÇAbuk ısınan bir mak,ne olması sabah bir kısıtlı sürede tost hazırlamak için daha iyi olabilir de..
  • ornapsen kullanıcısına yanıt
    2400 watt olduğundan hızlı ısınır ...

@ornapsen
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstad, ellerinize sağlık, enfes olmuş.. Deneyeceğiz..
  • 3 yıl önce satın aldığım korkmaz a329 un 3 ay önce plakalarını değiştirmek zorunda kaldım... Tam plakalar halloldu derken şimdide fişe takınca kıvılcım atıyor, işi kökten çözmek adına bugün breville 200 siparişi verdim 525 liraya.....
  • cuma günü remtanın 12 dilim olanı aldık şimdilik sorun yok yumurtayı üstünde kırıp ekmeğe yapışması çok güzel oluyor tostu eziyor ama onu nasıl halledeceğim bilemiyorum
  • Bayberty üstad, breville bgr200 ile bgr 250 arasındaki farkı ve tercihinizi öğrenebilir miyim? Fiyat olarak ikiside 599 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selam, döküm tava için daha önce de yazmıştım :) Karar verip alabildiniz mi döküm tavanızı? Aldıysanız tercihiniz ne oldu sizin?
  • @bayberty hocam, korkmaz a329 sipariş geçtim ama tereddütteym, korkmaz a328 mi korkmaz a328-05 mi yoksa a329 mu alaym, cevap verirseniz ona göre iptal edeyim ya da etmeym

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @bayberty

homend1314 ü bugün aldım. ürünü kullanmadım ama çok kaliteli duruyor. kafamı kurcalayan granit yüzey birazcık pürüzlü gibi. sizce normalmi.
  • eye.Q kullanıcısına yanıt
    selam, şu ürünü almaya karar vermiştim fiyatı düşmüştü yine yükselmiş ...https://www.lavashops.com/lava-34-metal-kulplu-yuvarlak-griddle/

@eye.Q
  • firan34 F kullanıcısına yanıt
    a-328 serisinde gövde krom çelik olduğundan daha kaliteli, a-328 ve a-328-05 arasından hangisi ucuzsa onu tercih edebilirsiniz ... fiyat çok uygunsa a-329 da olabilir ama hangisini sipariş verdiğinizi bilmiyorum (a-329-05 veya a-329-06 olmasın) ...

@firan34
  • med.er M kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, granit yüzeyler biraz pürüzlüdür teflon gibi değildir sorun değil ...

@med.er
  • @Bayberty üstad, breville bgr200 ile bgr 250 arasındaki farkı ve tercihinizi öğrenebilir miyim? Fiyat olarak ikiside 599 TL

• bengene43 B kullanıcısına yanıt
    250ex güncel modeldir ve alt plakası düzdür, benim tercihim 250ex ...

@bengene43
  • Hocam a329 mor renk, malesef kargolamışlar, 210 tl ye aldım, kargolamasalardı hemen inox olanı yani dediğiniz a 328-05 i alacaktm

• firan34 F kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun, gövde rengi dışında hepsi aynı makine ...

@firan34
  • Teşekkür ederim hocam, bazen hanımları dinlememek gerekiyor, bir kez daha tecrübe etmiş olduk:)@Bayberty

• Bende dökümix mi alsam diye düşünüyordum. Sonra bursya girince milletinde yorumlarda yazdığı bazıları döküm plaka traşlanmadan geliyor. Kokuyor fln dedi biraz tırstım. Ben üstü ağır olsun tostları ince yapan ve birazda tavuk köfte pişirebileceğim bir makine bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: feyyazim15

Bende dökümix mi alsam diye düşünüyordum. Sonra bursya girince milletinde yorumlarda yazdığı bazıları döküm plaka traşlanmadan geliyor. Kokuyor fln dedi biraz tırstım. Ben üstü ağır olsun tostları ince yapan ve birazda tavuk köfte pişirebileceğim bir makine bakıyorum.

Döküm plakalar pürüzlü, evet ama tel fırça ile rahat temizleniyor. O dökümün verdiği lezzet, çıtır ve ince tostların yanında o pürüz de göze batmıyor.

Yaklaşık 7-8 defa tost yaptım (hanım, çocuklar, akrabalar) herkes çok beğenerek yedi. Izgara kısmına birşey diyemem ama tost makinesi olarak gözüm kapalı tavsiye ederim. E tabi döküm plakalar pürüzsüz olsaydı o da ballı kaymak olurdu.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Her tost yapmadan önce yağlamak gerekiyor diyorlar öyle bir şey varmı acaba? Hem fiyat performans olarak bana iyi geldi ama

• 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.