Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.689
Cevap
226
Favori
1.582.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    A329 plakalar yapışır oldu,temizlemesi işkenceye dönüştü

Granit plakalar uyarmı,çözüm olurmu.

İlk 1 yıl mükemmeldi yapışmaz ve kolay temizlenirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MGÜ kullanıcısına yanıt
    sabit plakalılar içinde bu fiyata en iyi seçenek diyebilirim ...
  • teşekkürler ...
    aralarında bence en yavan olanı elektrikliler diyebilirim ... elektrikli tost makinem olduğu halde ocak üstünü tercih ediyorum, aslında ben klasik cezve ile ocakta yapılan kahveyi severim ancak ev ahalisinin ısrarlı talepleri sonunda dün dayanamayıp sinbo'yu aldım, büyük kolaylıkmış öyle diyorlar ...
  • teşekkür ederim ...
  • hercul3367 H kullanıcısına yanıt
    diğer plakalar uyuyor merak etmeyin granit olur teflon olur farketmez, servislerde 60 lira diye biliyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

diğer plakalar uyuyor merak etmeyin granit olur teflon olur farketmez, servislerde 60 lira diye biliyorum ...

Komşum güncel durumlar nedir, 20 yıla yakındır kullandığımız tefal nihayet bozuldu yeni makine bakacağız. Sağlamlık açısından granit düşünüyorum 5 kat granit ürünler ama kullananlar yavaş ısınıyor, iyi kızartmıyor falan demiş. Tavalarda da öyle zaten seramik ve granitler teflona nazaran daha yavaşl ve az ısınıyor. Acaba teflon mu alsak bilemedim. Kalın telfon kaplamalı iyi kızartan büyük plakalı model var mı önerecğein. Şu blue house reverans nasıl birşey? Bir de homend 88410?

Kapağı ağır olup da ekmeği ezmeyen
    Çabuk ısınıp, iyi kızatan
    Pişirme alanı geniş
    Kaplaması kalın ve dayanıklı
    fiyat 300 altı, hatta 200lerde olsa daha iyi

bir şey lazım, eski-yeni tip fark etmez, bu yukarıdaki özellikler önemli, tosttan ziyade, kahvaltılık ekmek kızartacak o yüzden ekmekleri ağırlığıyla ezmemesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 9 Nisan 2017; 21:58:42 >

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    sorduğunuz modeller iyi özellikle hotpoint (mesajda homend yazmışsınız)...
    ayrıca;
    -homend 1304
    -korkmaz a-328
    -arnica tostit pro
    granit olarak;
    -homend 1314 (granit)
    -korkmaz a-328-05 (granit)
    -karaca bio granit tost makinesi (granit)
    -arzum ar-2001 tostçu delux (granit)
    modelleri de iyi seçenekler arasında ... ekmeği ezmesin dediğiniz için döküm makine yazmadım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

sorduğunuz modeller iyi özellikle hotpoint (mesajda homend yazmışsınız)...
    ayrıca;
    -homend 1304
    -korkmaz a-328
    -arnica tostit pro
    granit olarak;
    -homend 1314 (granit)
    -korkmaz a-328-05 (granit)
    -karaca bio granit tost makinesi (granit)
    -arzum ar-2001 tostçu delux (granit)
    modelleri de iyi seçenekler arasında ... ekmeği ezmesin dediğiniz için döküm makine yazmadım ...

Şimdi korkmazların çoğu incelemesinde geç ısıtıyor, kızartması uzun sürüyor diye okudum bir de korkmazın kalitesine gıcığım, süslü kötü bence korkmaz. İyi gibi görünüp aslında iyi olmayan. Aldığım çoğu ürününün kalitesinden memnun kalmadım tava, çaydanlık vs.

Arzum 2020 sarıyı beğenmiştim ama o seride de yok kapak düşüyor, yok geç ısıtıyor, kızartmıyor hamur gibi yapıyor denmiş ondan da vazgeçtim. Ekşide bozulan aletler ve kötü servisle dolu yorumlar.

Homend 1314 bütçemi aşıyor, 1304 çoğu yerde kalmamış, kalanlar da barzo gibi pahalı.

Karacayı hiç bilmiyorum, yorumu da yok, servis yerleri de belli değil, kendi mal üreten marka değil, çekindim.

Tostit pro plakalar çıkmıyor eledim.

O zaman kalıyor hotpoint cg200, plakası biraz ufak kalıyor 23x29, şu anki makina 23x32(Söylemesi ayıptır sürekli köy ekmeği kızartırız :D )
    Bir de blue house reverans, doğru düzgün inceleme bulamadım.

Başka alternatif yok mu 23x32 plakalı bu özelliklerde?

fazla seçenek kalmadı ...
    önce bir düzeltme; yanlış biliyorsunuz tostit pro plakalar çıkıyor ve plaka yüzeyi büyük ...
    eski tiplerden;
    -arzum ar-2006 panini granite
    -arzum ar-271 prego delux
    -arçelik k-2380-tg
    -korkmaz a-310 formula
    -era sm-24 press granito
    plaka yüzeyleri küçük ama bunları da inceleyin bakalım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 9 Nisan 2017; 23:23:3 >
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    tamam bunlara da bakayım, bosch ve siemens makinelerde devasa plakalar var, hızlı da ısınıyormuş ama ekmeği eziyor, kalitesiz kapağı dandik falan demişler.
  • Arkadaşlar tost makinelerinin plakalarının yedeklerini nereden alıyoruz. servise mi başvurmak gerekiyor. Arnika tostit pro almayı düşünüyorum. yedek plakasını nasıl temin ederim....
  • efkan kullanıcısına yanıt
    servislerde bulunur ama yine de makineyi almadan önce plaka fiyatını öğrenmek için bir servise sormakta yarar var ...
    örneğin korkmaz'da 60 lirayken delonghi'de 120 liraydı ...
  • Bayberty; sayenizde Dökümiks Döküm Tost makinesi almaya karar verdim. Paylaşımlarınız ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ediyorum.
  • alif33 kullanıcısına yanıt
    ben de sizlere teşekkür ediyorum tavsiyelerime değer verdiğiniz için ... hayırlısı olsun ...
  • Bende bosh var fiyatı yüksek olandan

Bitanede homend var fiyatı ucuz olandan

Sonuç homen d favorim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba.

Tam uyumak üzereydim, mesajı görünce dayanamayıp kalkıp fotoğraf çektim. Ben de doğru dürüst bilgi bulamadım bu model hakkında. Bir yardımım dokunsun istedim.

Benim merak ettiğim kaç dilim sığdığı idi. Bim in tost ekmeğinden 2 sıra sığıyor ama tam 3 sütun sığmıyor. 3. Ekmeğin 1/4 ü dışarıda kalıyor. Denemedim ama uno nun küçük tost ekmeği sanırım 2x3 şeklinde sığabilir. Ölçüleri eklediğim fotolarda var zaten.

Plakaları baya ince ve hafif. Teflonu dayanır mı dayanıklı mıdır bilmiyorum. Fotolarda çok derin dişli göründüğünden ben olduğu gibi döküm sanmıştım. Fakat aşağıdaki fotolarda da görüldüğü gibi pres yapılmış 2 mm bi sac (tam kaç mm olduğunu da bi ara ölçerim) benim için bu ikinci planda olduğundan çok üzülmedim doğrusu.

Önceki mesajımda bahsettim mi bilmiyorum , önemli değil; 4 dakikada son ayara ulaşıyor. Sonra her 4 ya da 5 dakikada bir tost çıkarıyor. Ekmekteki kızarıklık ve diş derinliği tam istediğim gibi. Yine fotolarda görüleceği gibi yükseklik ayarı var. Eğer tek dilim yoksa kapağın ağırlığı içindekileri ezmiyor zaten.

Ben tavsiye ederim. Kılavuzunda 7 yıl ömrü var diyor. Cihaz dayanır da plakaları bilemem. Tefal i aratmaz inşallah. Bir de şunu ayrı paragraf yapmadan söyleyeyim. Kullanmış olsanız da içinize sinmedi mi iade edin. Hiç üşenmeyin. Hatta üşenirseniz kargoya adresten alım yaptırın (ben şubeye götürdüm korkmaz i gerçi :D)

Başka ne diyeyim. Heh. Türk firması imiş. Belki aranıp sorulabilir yedek plaka var mı diye, ki olmak zorunda. Ya da buna uyan daha kaliteli ağır plaka var mıdır diye.

Fotolar gelir inşallah. Simage yapmış sağolsun. İnşallah masaüstü versiyonda ekran kaplamaz.

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

• Fiyat söylemeyi unutmuşum, benim aldığım 238 nokta bişeydi. N11 den aldım. Şimdi yine aşağı yukarı en ucuzu bu fiyat. Bulabilirsen 33 liralık kupon kullanılabilir 205.8 e gelir. Gerçi o da kod olmadığı için başkasının hesabından alacaksın, ohoo sıkıntı. İadesi olabilir, iletişim kurmak gerekir, zor. İstediğiniz gibi çıkar da uzun yıllar kullanırsanız 20 30 40 önemli birşey değil.

İyi geceler cümleten.

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

Merhaba.

Tam uyumak üzereydim, mesajı görünce dayanamayıp kalkıp fotoğraf çektim. Ben de doğru dürüst bilgi bulamadım bu model hakkında. Bir yardımım dokunsun istedim.

Benim merak ettiğim kaç dilim sığdığı idi. Bim in tost ekmeğinden 2 sıra sığıyor ama tam 3 sütun sığmıyor. 3. Ekmeğin 1/4 ü dışarıda kalıyor. Denemedim ama uno nun küçük tost ekmeği sanırım 2x3 şeklinde sığabilir. Ölçüleri eklediğim fotolarda var zaten.

Plakaları baya ince ve hafif. Teflonu dayanır mı dayanıklı mıdır bilmiyorum. Fotolarda çok derin dişli göründüğünden ben olduğu gibi döküm sanmıştım. Fakat aşağıdaki fotolarda da görüldüğü gibi pres yapılmış 2 mm bi sac (tam kaç mm olduğunu da bi ara ölçerim) benim için bu ikinci planda olduğundan çok üzülmedim doğrusu.

Önceki mesajımda bahsettim mi bilmiyorum , önemli değil; 4 dakikada son ayara ulaşıyor. Sonra her 4 ya da 5 dakikada bir tost çıkarıyor. Ekmekteki kızarıklık ve diş derinliği tam istediğim gibi. Yine fotolarda görüleceği gibi yükseklik ayarı var. Eğer tek dilim yoksa kapağın ağırlığı içindekileri ezmiyor zaten.

Ben tavsiye ederim. Kılavuzunda 7 yıl ömrü var diyor. Cihaz dayanır da plakaları bilemem. Tefal i aratmaz inşallah. Bir de şunu ayrı paragraf yapmadan söyleyeyim. Kullanmış olsanız da içinize sinmedi mi iade edin. Hiç üşenmeyin. Hatta üşenirseniz kargoya adresten alım yaptırın (ben şubeye götürdüm korkmaz i gerçi :D)

Başka ne diyeyim. Heh. Türk firması imiş. Belki aranıp sorulabilir yedek plaka var mı diye, ki olmak zorunda. Ya da buna uyan daha kaliteli ağır plaka var mıdır diye.

Fotolar gelir inşallah. Simage yapmış sağolsun. İnşallah masaüstü versiyonda ekran kaplamaz.

bilgilendirici paylaşımınız için teşekkürler elinize sağlık,
    hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

• Çok sağolun. Rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

Çok sağolun. Rica ederim.

Hocam selam teşekkürler detaylar içni, sendne ricam etsem plakasının en boy cinsinden ölçüp yazar mısın bana
  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.