Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vallahi kuş gibi hafifledim hocam fiyatta bomba olunca , yanlız tüm ürünlerim kenwood ve kırmızı renk denk gelmeye başladı , kmix serisinden ekmek kızartma ve kettle almıştım kırmızı , blendır aldım kırmızı buda kırmızı denk geldi . makine tavsiyeleriniz için sağolun
  • mecidiyeköy Trump da mağzamız var demişti eleman , aynı zamandada Esse mağzası ile kardeş mağzalarmış belki aynı fiyat o mağzalarda da vardır bakmak lazım.
  • 4 masalık genelde ev yemekleri hamurisleri anne mutfagi agırlıklı bir yer aciyoruz oraya tost makinesi aroyorum ufak bir yer oldugu icin cok yogunluk olmaz sanirim cok da fiyatli olsun istemiyorum ama tabi kaliteli olsun 😁 tavsiyeleriniz ne olur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayca6872 A kullanıcısına yanıt
    fayrinoks elk-12
    remta r-71
    simton 8 dilim
    ...
  • Merhaba,
    300 - 400 tl yi geçmeyecek alabileceğim en kaliteli tost makinesi tavsiyesi nedir hocam?
    Korkmaz da en üst a329-16 mıdır? Hepsi burada da gördüm ama kalitesi hakkında çok fazla bilgim yok. Önerilerinizi bekliyorum.
  • alkan83 A kullanıcısına yanıt
    400 liraya breville 200-ex veya 450 liraya 250-ex ...
  • hayırlı olsun ...
  • ARZUM AR2005 ECO PANİNİ IZGARA VE TOST MAKİNESİ nasıldır hocam? Mağazada gördüm baya sağlam gözüküyor. 120tl civarına geliyor, önerir misiniz?
  • FakirHerif kullanıcısına yanıt
    mağazada incelemiştim dediğiniz kadar sağlam yapılı değil, kapak hareketi ve plakaları da eski tip ama 120 lira fena değil alınabilir ...
  • güle güle kullanın ...
    ona benzer bir makine daha var, avantajı ise plakaları çıkarılabiliyor; fayrinoks elk-12 ... ikinciyi sipariş vermeden önce hatırlatayım dedim, belki ilginizi çeker ...
  • Bayberty hocam, acil tarafından tost makinesi lazım.

Kızım ilkokul 1. sınıfa gidiyor, tostu çok seviyor ve sabahları kendisine tost yapmak istiyoruz.

150-250 TL arasında tost makinesi bakıyorum, hangisini tavsiye edersiniz?

1-Homend 1304

2-Dökümix

ve Korkmazın hangi modeli ? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahonifirarda -- 28 Eylül 2016; 0:38:46 >
  • Sayın Baberty bey
    çok işe yarar paylaşımlarda bulunmuşunz,öncelikle tşk.ler. ben yaklaşık 2 aydır tost makinası bakıyorum istediğim gibi bişey bulamadım. sinir olmuş durumdayım:( önerdiğiniz tefal xl dan aldım,plakaları oynadığı için iade ettim. homen 1304 şimdi geldi onunda alt plakası oynuyor. korkmazlar zaten tıkır tıkır oynuyo... breville alsam da rahat mı etsem diyorum ama plakalar çıkmadığı için temizlikte sıkıntı yaşamaktan korkuyorum. ve br 250 mi 200 mü alınmalı onada karar veremiyorum. 400-450 verip sabit plakalı bi makine almaya gerek varmı onada karar vermiş değilim. aklımı kaçırcam yaa bana yardım edin lütfen... şimdiden tşk.ler
  • mahonifirarda kullanıcısına yanıt
    homend 1304 f/p olarak en fonksiyonel makinedir ...
    dökümix daha iyi tost yapar ancak ısınması homend kadar hızlı değildir ...
    korkmaz a-328 de iyidir ancak homend önde ...
  • ÇOK TŞK EDERİM ÖNERİLERİNİZ İÇİN. LAKİN DEDİĞİM GİBİ PLAKALAR HEPSİNDE ÇOK OYNAK. PLAKASI OYNAMAYAN VE ÇIKABİLEN BİR MODEL VARMI ÖNEREBİLCEĞİNİZ.TŞK.LER
  • hayalmektuplari H kullanıcısına yanıt
    öncelikle belirteyim; önerdiğim tefal modeli yok ... ...
    tefalin tost makinelerini beğenmiyorum ancak tefal meraklısı tüketiciler için önerebileceğim model belki xl-800 olabilir ...
    tost makinelerinin alt plakaları biraz oynaktır aşırı bir durum yoksa normal sayılır, size denk gelen üründe bir hata varsa bilemem ama hafif bir oynama sorun değil ...
    breville 250-ex alt plakası düz olduğundan temizlik açısından kolaylık sağlar ... üst kapak ağırdır oynak bir kısmı da yoktur, ancak yine de pahalı sayılır ...
    hem ağır, hem sağlam, hem plakaları çıkarılabilen, hem oynak olmayan, hem de tostu bunların hepsinden daha iyi bir model isterseniz fayrinoks elk-12 tavsiye ederim ancak mutfak için kaba kaçabilir ...

not: hem de cüssesine göre fiyatı uygun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 28 Eylül 2016; 15:12:08 >

• Homend 1304 aldım.199 tl kargo dahil 10 tl üye indirimi ile 190 tl ye aldım.Tavsiye ederim.
  • Association kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
  • sayın barberty çok tşk ederim yardımlarınız için. ben tost makinası alamayacağım sanırım:((( ağlamak istiyorummmm:) vakit ayırdığınız için çok ama çok tşk.fayrinoks elk-12 pek mutfağa uygun değil ayrıca:) şöyle azcıkda kibar olaymış iyiyimiş. hayırlı günler
  • Homend 1304 mü, korkmaz 0328 mi, yok be teflon sakat seramik olsun korkmaz a329 mü diyerekten nerdeyse bu konuyu baştan sonra okuyarak kafayı yemek üzereyken homend 1304 aldım yeni üyelik 189 tl ye. umarım pişman olmam :)
  • yüzbaşı bende homend de kalçam sanırım. yoksa gerçekten rüyalarıma falan giriyor artık tost makinaları:)) inş.memnun kalırız.
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.