|
sonu 90 kartımın niye zoruma gitsin ki? adaletsiz bi sistem bence. bide üslubuna dikkat et |
|

|
sonu 90 kartımın niye zoruma gitsin ki? adaletsiz bi sistem bence. bide üslubuna dikkat et |
|
|
Bence saçma bir kampanya. Herkes aynı harcamayı yapacak ama bir müşteri 99 TL ödül kazanırken diğer müşteri 50 TL, yani yüzde elli düşük tutarda ödül kazanacak. Sebep ne? Tesadüfi yöntemle elde edilen kartın son iki numarası. Akbank'ın klasik kampanyasıdır bu, biliyorum. Bu kampanyayı bir onaya sunan vardır, belli ki onun mantığına uyuyor. Peki bu kampanyayı onaylayan kişi bunu nasıl mantığına oturtuyor? 99 TL ödül alacak müşteri ile 50 TL ödül alacak müşteri arasında ayrım yapmayı gerektirecek hiçbir akıllıca sebep yok. Normalde harcar geçerim ama bu saçma kampanyaya ortak olmamak için katılmayacağım. |
|
Gündüz Tosla nın aylık 1 TL den yıllık 12 TL ücret alacağı yazılınca sayan söven kim varsa burada Tosla cı olmuş hemen :)
Bu kadar çabuk dönmeyin ya. Ayda 1 TL ye utanmadan laf ediyorsunuz sonra gelip burada kartınızın sonu 90-95 diye hava atıyorsunuz. Yazık :) |
G Guest-43CAFBB96 demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
Size gidecek para gerçekten kampanyanın kıymetimi bilen birisine gidecektir. |
|
tosladan gene saçma bi kampanya. sırf kart numarasının sonu büyük rakam olanlar daha fazla kazanıyor nasıl bişeydir |
|
Forumdaki bazı arkadaşların hayattaki tek başarısı tosla kartın son 2 hanesinin 89,99 flan olması sanırım.Ciddi ciddi zorunuza mi gitti flan yazmalar, kapris yapmalar flan alemsiniz hsjsjdjd
|
|
Bravo hocam. Tosla MH'ye hepsipaye para yükleyemiyorum mu dediniz? |
|
İyi ne güzel 50 lira ile senelik sadaka kotam da doldu.
Böyle mi diyeyim. Siz de ben de aynı alışverişi yapıyoruz. Ben 99 lira siz 50 lira kazanıyorsunuz. Fark nedir? Uyduruk bir kart numarasının son iki hanesi. Üyelik tarihi baz alınarak hesaplandı desek olur. Çark çevirdik, kutu açtık, kazı kazan yaptık şansımıza bu geldi desek olur. Ancak ödülünde hiçbir katkımız olmayan kart son iki hanesi önem kazanıyor neden peki? Ha bire kart iptla edip 99u mu arayayım. |
|
Bence saçma bir kampanya. Herkes aynı harcamayı yapacak ama bir müşteri 99 TL ödül kazanırken diğer müşteri 50 TL, yani yüzde elli düşük tutarda ödül kazanacak. Sebep ne? Tesadüfi yöntemle elde edilen kartın son iki numarası. Akbank'ın klasik kampanyasıdır bu, biliyorum. Bu kampanyayı bir onaya sunan vardır, belli ki onun mantığına uyuyor. Peki bu kampanyayı onaylayan kişi bunu nasıl mantığına oturtuyor? 99 TL ödül alacak müşteri ile 50 TL ödül alacak müşteri arasında ayrım yapmayı gerektirecek hiçbir akıllıca sebep yok. Normalde harcar geçerim ama bu saçma kampanyaya ortak olmamak için katılmayacağım. |
|
Tosla Kart'in ile iki defa 75 TL ve üzeri alisveris yap, kart numaranin son 2 hanesi kadar 99 TL'ye varan Tosback kazan! Son Gün: 31 Aralik. Detayli bilgi: https://tosla.com/kampanyalar/toslanin-yeni-yil-hediyesi-kartin-son-2-hanesi-kadar-tosback SMS almak istemiyorsan RET TOSLA yaz 3347'ye gonder. MERSIS: 0033066136400001 B043 |
|
|
Bravo hocam. Tosla MH'ye hepsipaye para yükleyemiyorum mu dediniz? |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43CAFBB96 -- 28 Aralık 2022; 10:37:52 > |
|
Tosla ödülün yuklenmeme sebebini simdiden ayarlamış. 12 bin kişi icinde olmadığınız için. bitti |
|
Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
|
|
|
|
Yalan dolan kampanya. Tabii ki gelmedi. :) Şaşırtmadı yine. |
|
İntel i5 13600KF-ASUS TUF 4070TI OC-Phanteks P350X-Corsair Vengeance RGB RS 2x16GB DDR4 3600MHZ-ROG Strix B660-A GAMİNG-Corsair H115i Elite Capellix-Samsung 970 Evo Plus 500GB-Samsung 970 Evo 500GB-WD Black SN770 1TB-WD Elements 6TB-Corsair RM750x 750W 80+ Gold Full Moduler-Acer Nitro VG272UP 27 1MS 144Hz G-Sync QHD IPS-ASUS 24 VG248QE 1ms 144Hz-NZXT HUE+ -NZXT AER RGB 120 3 PACK-HyperX Cloud Revolver S-Razer Hummerhead Pro-Razer Mamba Elite-Steelseries Qck+-Corsair K70 MK2 RGB-CherryMX Red
|
|
|
|
|
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
|