< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bitti...Tosla bedava 10 TL dağıtıyor (5. sayfa)
-
-
Kralss
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekküler hocam faydalandık.
-
Bitti mi acaba bana gelen giden yok
Hesabımda bir miktar bakiye var alışveriş yaptığım da ilk toshback parasını mı kullanır?
-
Bana da gelmedi hocam, kaçırdık sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: wheaver06
Bitti mi acaba bana gelen giden yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bitti
bitmiş iki hesaptan baktım yok
-
Dün yapmistim 4 kartin 3 üne. Konu 45 bin tiklama burada sicak fırsatcinin bir kisinin ailesi uzerinede karti olduğu için 10tl ile çarpınca ve Kampanya bildirim olarakta gelmisti yani enn az 100 bin tl para dağıttı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 1 Mayıs 2022; 10:8:26 >
Genel bir kampanya olsa Tosla'nın internet sitesinde de yer alırdı. Ancak sitede hiçbir şey yok, bitmiş kampanyalarda da bir şey yok. Eskiden belli bir süre login olmayan kullanıcılara 10-20TL veriyordu. Aynı isimle herkese gelmiş bu kez, ben hala iddiamın arkasındayım %100 bug diyorum. Ayrıca 10TL ile pek bir şey yapılmıyor ancak Tosla'nın sahibi Akbank ve bankalar 1 kuruşun bile hesabını yapan kurumlar.
Aynen katılıyorum. AKBANK durup dururken kimseye kuruşunu vermez. Hele ki sadece login olana, üstelik herkese.
10k kişi giriş yapsa ki yapar, 100.000₺ yapar birileri tazminatsız işinden olmuştur kesin ..
Getir iadelerinde vereceği 5-10 TL'yi bile vermemek için kampanya şartlarını ikide bir zorlaştıran Tosla, uygulamaya girdiğimiz için 10 TL'yi niye verdi ben de şimdi işkillendim. Gerçekten bug olabilir...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kocaman kampanya banneri vardı. 31 Mayıs 'a kadar kullanın falan diyordu hâlâ lafügüzaflık peşindesiniz. Evet; tasarımcı yanlışlıkla banner yaptı, yanlışlıkla kampanya sayfası güncellendi. 😃😃
Kampanyalar artik eskisi kadar son kullanim tarihini goremiyorlar. Belli bir kotada otomatik sonlaniyorlar. O yuzden ilgilendiginiz bisey varsa o an degerlendirmeniz gerekiyor. Son gunune daha 1 ay var 1 hafta var falan bekliyim demek yok artik.
-
bosa uye olduk nasıl sildiririz hesabı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X