Şimdi Ara

toshibashop.com.tr den %15 indirim kodu(garanti internet şubesi içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13-15 Haziran tarihleri arasinda Internet Subesi'ne giris yaptiniz, toshibashop.com.tr'den yapacaginiz Notebook, Tablet ve TV alisverislerinizde gecerli %15 indirim kazandiniz. Kodunuzu 5 Temmuz tarihine kadar kullanabilirsiniz. Keyifli alisverisler. Kodunuz: Xxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ado102 -- 17 Haziran 2015; 20:58:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HOCAM BANADA GELDİ FİYATLARI YUKARI ÇEKECEKLER SANIRIM
  • TGJBFQ48

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TG6MQSFH
  • elinde kodu olan varsa özelden iletirse çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler.
  • bende batarya almayı düşünüyorum, bir kod da özelden bana gönderen olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ado102

13-15 Haziran tarihleri arasinda Internet Subesi'ne giris yaptiniz, toshibashop.com.tr'den yapacaginiz Notebook, Tablet ve TV alisverislerinizde gecerli %15 indirim kazandiniz. Kodunuzu 5 Temmuz tarihine kadar kullanabilirsiniz. Keyifli alisverisler. Kodunuz: Xxxxxxx

Adem hocam kod gönderdi kendisine teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efendy-biri

quote:

Orijinalden alıntı: ado102

13-15 Haziran tarihleri arasinda Internet Subesi'ne giris yaptiniz, toshibashop.com.tr'den yapacaginiz Notebook, Tablet ve TV alisverislerinizde gecerli %15 indirim kazandiniz. Kodunuzu 5 Temmuz tarihine kadar kullanabilirsiniz. Keyifli alisverisler. Kodunuz: Xxxxxxx

Adem hocam kod gönderdi kendisine teşekkür ederim

rica ederim.
  • kod almayan varsa ilk mesaj yazana gönderirim.
  • bosuna kod filan paylasmayin arkadaslar..
    toshibanin sitesinde 2500 olan urun zaten disarida 1800 tl..
    2500 den % 15 iskontolu bile pahali heryerden..birkac makineye baktim karsilastirinca direk kapadim sayfayi.
  • TGYK9S1C bana gelen kod, belki bir arkadaşın işine yarar.
  • mutfak için 32 inç bi tv almak istiyordum çok iyi dek geldi. kodun geldiği gün girdim sitelerine 32w1333 led tv ye 850 tl istiyorlardı. indirimle 720'ye falan geliyordu ama kod aktifleşmediği için alamamıştım. iki gün sonra girdiğimde kesin fiyatı artırmışlardır dedim ama tam tersi 699 tl'ye indirmişler. üstüne indirimle 594 tl'ye aldım tv'yi. tamam eski model ama bu fiyata 32 inç ve toshiba tv çok mantıklı geldi. fırsatçılık yapmayıp fiyatı artırmayan tnb'ye teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.