Şimdi Ara

Toshiba Wireless mouse N554 için acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
4.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Aynı mesajı mouse kısmında da açtım, ancak uzun zaman yanıt gelmeyince burada da açayım istedim. Belki yardımcı olabilecek biri çıkar.

Toshiba 554 wireless mouse'u bir türlü laptop'uma uzaktan algılatamadım. Sürücüsü olan ya da bu işi nasıl yapabileceğimi bilen birisi varsa, acil yardımına ihtiyacım var? Sürücü için link verebilirseniz ya da vbolat@gmail.com adresine gönderebilirseniz sevinirim. Laptop modelim Toshiba Satelite A200-1VL. Daha önceden bu laptop'ta ait küçük bir bluetooth yazılımı ile bu mouse'u çalıştırabiliyordum, ama şimdi makina formatlandığı için o yazılım da yok artık. Bu yazılımı çalıştırdığımda çevrede bluetooth aygıt var mı diye kontrol edip buluyordu. İşletim sistemim Win 7 Pro.

İnternette aratım ama bu mouse'un sürücüsü maalesef yok.

• Aşağıdaki linkten kullandığınız işletim sistemine uygun versiyonu seçerek bluetooth yazılımını indirip kurmayı deneyin.

http://aps2.toshiba-tro.de/bluetooth/?page=download-toshiba

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 115W || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    48" LG OLED evo C3 || Samsung HW-Q800D 5.1.2 || PlayStation 5 Pro
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
  • Arkadaşım ilgilendiğin ve yanıt yazdığın için teşekkürler...

Hemen belirttiğin linkten indirip, tanıtmaya çalışacağım. Umarım işe yarar:)
    HP Laptop Sorunu Yardım Lütfen
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.