Şimdi Ara

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
15
Favori
45.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %100 disk kullanımı sorunuma yardımcı olabilcek varmı acaba
  • Merhaba arkadaşlar
    p50 b 117 modelini kullanıyorum ekran kartı sürücüsünü kurarken bilgisayar donup kalıyor sanırım ekran kartı sıkıntı bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim
  • AMD ekran kartına nasıl geçiliyor bu notebook'da ilk defa toshiba aldığıma pişman oldum.

1 senedir kullanıyorum

1) Aşırı ısınıyor
    2) Klavyede sağ ok tuşu çıktı klavye çok tandik.
    3) Cd-rom yamuk açılıyor

ofiste kullanıyorum masaüstü kesinlikle önermem
  • Hdd değiştirirsem garanti bitermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba
    Bende p50 B 11u var satmayı düşünüyorum sizce ne kadara satabilirim?

• arkadaşlar format nasıl atabilirim bu modelde sistem içerisinde kuruluymuş sanırım ama beceremedim yardımcı olursanız sevinirim

ayrıca ben 4 ay once aldım metal klavye kasasnda renk atması oluyo arastrdım cok kişide aynı sıkıntı olmuş alıcak arkadaşlara tavsiye etmem
  • harun balkan H kullanıcısına yanıt
    açılışta f8 e basılı tutunca format ekranı gelmesi lazım hocam.Metal atması bende olmadı 2 yıldır kullanıyorm yaklaşık
  • Arkadaşlar bende p50 B 11u var satmayı düşünüyorum bulunduğum ildeki bir bilgisayarcı 1500 tl teklif etti ne yapayım fiyat iyi mi?

• üstad şu urun hakkında F/P vs. görüşlerini merak ediyorum,

şimdiden teşekkürler.

http://www.teknosa.com/urunler/125032980/toshiba-kira-107-gmsi7825613-3wqhdshdw81pro-notebo#product-features

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 28 Ağustos 2016; 17:14:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

üstad şu urun hakkında F/P vs. görüşlerini merak ediyorum,

şimdiden teşekkürler.

http://www.teknosa.com/urunler/125032980/toshiba-kira-107-gmsi7825613-3wqhdshdw81pro-notebo#product-features

Harman/Kardon,tasarımı,ekran kalitesi malzeme kalitesi ve ssd dersen al fakat bunda oyun vs ağır grafiksel işlemler gerçekleştirmeyi unut derim.İnternet ve günlük kullanım için ideal.

• P50 -B den çok memnunum , gta5 yükledim 768p çözünürlükte orta detay 60 fps yağ gibi akıyor. Tabi son driverler filan yüklü , şuan laptop alacak olsam yine p50-B alırdım.
  • Hocam 60 fps i nasıl aldınız GTA 5'te? Tam olarak hangi driver yüklü acaba sizde sürüm numarasını yazabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteormta

Hocam 60 fps i nasıl aldınız GTA 5'te? Tam olarak hangi driver yüklü acaba sizde sürüm numarasını yazabilir misiniz?

16.10.1 amd driver sürücü VE gta5 1.33 patch kurulu. Gta5 1.33 patch ile zaten performans artışıda oluyor. 1366x768 50-60fps arası akıyorum.(genelde 60 fps) Medium detay vss.
    1080p yapınca 30-40 fps filan oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 19 Ekim 2016; 21:27:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumiafanx920

quote:

Hocam 60 fps i nasıl aldınız GTA 5'te? Tam olarak hangi driver yüklü acaba sizde sürüm numarasını yazabilir misiniz?

16.10.1 amd driver sürücü VE gta5 1.33 patch kurulu. Gta5 1.33 patch ile zaten performans artışıda oluyor. 1366x768 50-60fps arası akıyorum.(genelde 60 fps) Medium detay vss.
    1080p yapınca 30-40 fps filan oluyor.

Teşekkürler hocam bilgi için , ben 16.9.1 de bekletiyordum. BF1 in çıkmasından sonra bir patch gelir herhalde diye düşünüyorum. Duruma göre dediğinizi yapacağım.

Bu arada bir şey daha sormak istiyorum. Benim P50-B-116 da şarjdan çıkardığım anda çok hızlı şekilde %9 a kadar düşüyor. %9 da ise 1-1.5 saat kadar gidiyor hiç azalmadan. Sizde de böyle bir durum var mı ?

• Meteormta kullanıcısına yanıt
    Hayır öyle bir durumla karşılaşmadım hatta %10 a gelince daha hızlı düşmeye başlıyor. %7 de bilgisayar kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 19 Ekim 2016; 22:48:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya optimizasyonunda sıkıntı var galiba bende , teşekkür ederim bilgi için.
  • P50 B ile Battlefield 1 oynayan var mı? Hangi ayarda kaç fps alıyorsunuz?

• quote:

P50 B ile Battlefield 1 oynayan var mı? Hangi ayarda kaç fps alıyorsunuz?

Bende merak ediyorum :D daha doğrusu oynanabilir mi bizim laptoplarda ? Sistem yetersiz kalıyor gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

P50 B ile Battlefield 1 oynayan var mı? Hangi ayarda kaç fps alıyorsunuz?

Bende merak ediyorum :D daha doğrusu oynanabilir mi bizim laptoplarda ? Sistem yetersiz kalıyor gibi geldi bana

Ben oynuyorum hocam :D Amd nin son gelen güncellemesi 16.11.2 ile
    - Battlefield 1 profili
    - Ekran kartının performans modu
    - 720p
    - Bazı ayarlar orta / Bazıları düşük

60 üstü fps almayı başardım. Ancak genelde 40-50 civarında oluyor bu ayarlarda.
  • otomatik onarm hatas alyorum arkdaslar.çikan seçeneklerden pc sifirladim 2 kere birinde sifrlama ilemi yaparken dondu digerinde driver gncellemesi yaparken dondu ve yine otomatik onarima geldi. hdd yimi pert ettim acaba yardimci olcak yada bu sorunla karsilasan oldumu ? simdiden tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.