Toshiba Satellite L850-1FJ laptopumun touchpadine sorun var mesela şimdi 2 parmağımızı dışarı doğru açtığımızda ekran büyüyordu ya o özelliği çalışmıyor veya touchpadin sağına dokunup parmağımı aşağıya doğru çektiğim zaman internet sayfası aşağıya doğru kayması gerekiyor ama oda olmuyor. normal farelerin üzerindeki tekerleğin yaptığı işi yapmıyor yani. birde fn tuşuna bastığım zaman ekranın üst kısmında f1 f2 f3 f4 f5 f6 f7 f8 f9 f10 f11 f12 tuşlarına bastığımda ne işe yarayacağı görünüyordu. mesela fn + f12 yaptığımda wifi yada bluetooth açılıyor açıksa kapatıyor veya 2sini birden açıyor yada kapatıyor yanlış bastıysam eğer en sağda iptal yeri geliyordu şimdi o da görünmüyor.bunlar aslında bilgisayarı ilk aldığım zaman çalışıyordu geçenlerde bilgisayarcıya format attırdım o günden beri çalışmıyor derdimi pek iyi anlatamadığımın farkındayım ama bu şekilde bilgisayarı kullanmakta çok zorluk çekiyorum. dışarıda bilgisayarı kullanırken sadece wifi yi açıcam ama aynı zamanda bluetoothda açılıyor yada 2si birden açılıyor birini açıp diğerini kapatamıyorum buda şarjın çabuk bitmesini sağlıyor. acaba bilgisayara format atan adam driverları mı eksik yükledi :S ne yapabilirim arkadaşlar lütfen yardım edin