Şimdi Ara

toshiba recovery basıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normalde ghost kulanıyordum fark yoksa toshiba recovery yi kulanayım yedek noktası olusturcamda

win 7 64 bit.

c 128gb ama doluluk 15 gb

anlamadıgım seyler var 7 gb recovery yaptı nası oluyor birde sadece c mi d mi yaptı hiç bilgi yok ne irenc program yapıyolar

• recovery aslında iyi programdır :) formata gerek kalmadan halleder recovery harddıskın başka bir bölümünde olması lazım c, d, recovery gibi ama recovery yı bılgısayarımdan goremıyorsun galiba toshibada pek bilmiyorum ama recovery yi tam geri yükleme(ilk aldığın güne) yaparsan sadece C yi formatlar D yi ellemez o yuzden gereklileri d ye atabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefta046

recovery aslında iyi programdır :) formata gerek kalmadan halleder recovery harddıskın başka bir bölümünde olması lazım c, d, recovery gibi ama recovery yı bılgısayarımdan goremıyorsun galiba toshibada pek bilmiyorum ama recovery yi tam geri yükleme(ilk aldığın güne) yaparsan sadece C yi formatlar D yi ellemez o yuzden gereklileri d ye atabilirsin

hocam kusura bakmada sorumla uzaktan yakından alakası olmayan şey yazmışsın ?

recovery genel addır sistem kurtarmadır.toshibanın sunmus oldugu özel programın kalitesini sormaktayım.ayrıca harici bir disk e recover edileceğinin bilincindeyim böyle bir sorumda mevcut değil.

cevaplayacak arkadasları hevesle beliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo - RECOVERY
    15 yıl önce açıldı
    Toshiba laptop format yardım?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.