Bildirim
toshiba recovery basıldır ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
recovery aslında iyi programdır :) formata gerek kalmadan halleder recovery harddıskın başka bir bölümünde olması lazım c, d, recovery gibi ama recovery yı bılgısayarımdan goremıyorsun galiba toshibada pek bilmiyorum ama recovery yi tam geri yükleme(ilk aldığın güne) yaparsan sadece C yi formatlar D yi ellemez o yuzden gereklileri d ye atabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Mefta046
recovery aslında iyi programdır :) formata gerek kalmadan halleder recovery harddıskın başka bir bölümünde olması lazım c, d, recovery gibi ama recovery yı bılgısayarımdan goremıyorsun galiba toshibada pek bilmiyorum ama recovery yi tam geri yükleme(ilk aldığın güne) yaparsan sadece C yi formatlar D yi ellemez o yuzden gereklileri d ye atabilirsin
hocam kusura bakmada sorumla uzaktan yakından alakası olmayan şey yazmışsın ?
recovery genel addır sistem kurtarmadır.toshibanın sunmus oldugu özel programın kalitesini sormaktayım.ayrıca harici bir disk e recover edileceğinin bilincindeyim böyle bir sorumda mevcut değil.
cevaplayacak arkadasları hevesle beliyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayarın sesi az çıkıyor
- cs 1.6 tam ekran yapma
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- bios nasıl açılır
- root nasıl kaldırılır
- bilgisayardan ses gelmiyor
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- bağlantı sıfırlandı hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X