Şimdi Ara

TOSHIBA M70-215? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
191
Cevap
0
Favori
43.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seryaft

merhaba.Ben de artık M70-159 kullanıcısı olarak arnıza katıldım. Harman karbon hoparlör var.2 adet ram yuvası var. ddr2 ve paralel port ?

Alıntıları Göster
    merhaba m70-159 unuz hayırlı olsun...acaba sizin bilgisayarınızda express media player yüklümü...bu cd acaba bilgisayara özelmi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkavas

merhaba m70-159 unuz hayırlı olsun...acaba sizin bilgisayarınızda express media player yüklümü...bu cd acaba bilgisayara özelmi...

Alıntıları Göster

arkadaslar bende gecen gun bu bılgısayarı buldum bu nasıl

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=111&productid=bd46416

buda M70 ın 132 sı
    (TOSHIBA SATELLITE M70-132 SONOMA 2.0GHz 512MB 80GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR)
    yukarıda bu yazıyor asagıda 122 anlamadım valla

Ürün Kodu SATL.M70-122
    Ürün Marka Model TOSHIBA SATL.M70-132 SONOMA 2.0 512MB 80GB 15.4
    Garanti Süresi 24 ay
    İşlemci Intel Centrino mobil teknolojisi, Intel Pentium M işlemci 760 (2.0 Sonoma) 533 MHz Front Side Bus, 2 MB
    Chipset 915 PM Express
    Sistem belleği 512 MB DDR2 RAM, Maximum: 2,048 MB
    Ekran Kartı ATI Mobility Radeon X700 , 128 MB Video RAM, 16x PCI Express
    Ses Kartı Toshiba Bass Enhanced Sound System, SRS TruSurround XT sistemi ve SRS WOW, Harman Kardon® stereo hoparlörler
    Modem / faks 56 K Modem
    Network Ethernet LAN 10/100
    Pcmcia 1 x PC Card Type II
    Sabit Disk kapasitesi 80 GB (5.400 rpm) S-ATA
    Optik sürücü DVD Super Multi Drive (Double Layer)
    Batarya Lithium-ion teknolojisi, max. 4.32 saat
    Ekran 15.4" Toshiba TruBrite WXGA TFT Ekran (1.280 x 800)
    İşletim sistemi Windows XP PRO TR
    Boyutlar - ( ExBxY ) mm. 360 x 263 x 38.5, Ağırlık: 2.71 kg
    Geliştirilmiş Port''lar DC-in, harici monitor, harici mikrofon, RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video),1 x kulaklık,i.LINK® (IEEE1394), 5-in-1 medya card okuyucu, 3x USB 2.0
    Kablosuz haberleşme Wireless LAN (802.11 b/g), Bluetooth

fıyat olarak 2170 dedıler taksıt de yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McHINE -- 29 Aralık 2005 13:14:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: McHINE

arkadaslar bende gecen gun bu bılgısayarı buldum bu nasıl

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=111&productid=bd46416

buda M70 ın 132 sı
    (TOSHIBA SATELLITE M70-132 SONOMA 2.0GHz 512MB 80GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR)
    yukarıda bu yazıyor asagıda 122 anlamadım valla

Ürün Kodu SATL.M70-122
    Ürün Marka Model TOSHIBA SATL.M70-132 SONOMA 2.0 512MB 80GB 15.4
    Garanti Süresi 24 ay
    İşlemci Intel Centrino mobil teknolojisi, Intel Pentium M işlemci 760 (2.0 Sonoma) 533 MHz Front Side Bus, 2 MB
    Chipset 915 PM Express
    Sistem belleği 512 MB DDR2 RAM, Maximum: 2,048 MB
    Ekran Kartı ATI Mobility Radeon X700 , 128 MB Video RAM, 16x PCI Express
    Ses Kartı Toshiba Bass Enhanced Sound System, SRS TruSurround XT sistemi ve SRS WOW, Harman Kardon® stereo hoparlörler
    Modem / faks 56 K Modem
    Network Ethernet LAN 10/100
    Pcmcia 1 x PC Card Type II
    Sabit Disk kapasitesi 80 GB (5.400 rpm) S-ATA
    Optik sürücü DVD Super Multi Drive (Double Layer)
    Batarya Lithium-ion teknolojisi, max. 4.32 saat
    Ekran 15.4" Toshiba TruBrite WXGA TFT Ekran (1.280 x 800)
    İşletim sistemi Windows XP PRO TR
    Boyutlar - ( ExBxY ) mm. 360 x 263 x 38.5, Ağırlık: 2.71 kg
    Geliştirilmiş Port''lar DC-in, harici monitor, harici mikrofon, RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video),1 x kulaklık,i.LINK® (IEEE1394), 5-in-1 medya card okuyucu, 3x USB 2.0
    Kablosuz haberleşme Wireless LAN (802.11 b/g), Bluetooth

fıyat olarak 2170 dedıler taksıt de yapıyorlar

Alıntıları Göster
    Eğer bu fiyat Ytl ise hiç kaçırma hemen atla derim ama yok dolar ise yine normal bilgisayarın özelliklerine göre

• quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Eğer bu fiyat Ytl ise hiç kaçırma hemen atla derim ama yok dolar ise yine normal bilgisayarın özelliklerine göre

Alıntıları Göster
    fıyat ytl cınsınden ben atlamak ıcın pozisyonumu aldım zaten yılbasından sonra gelecekmıs

fakat bende anlamadım umarım sxatıcı bır hata yapmamıstır ve bu fıyat dogrudur

• quote:

fıyat ytl cınsınden ben atlamak ıcın pozisyonumu aldım zaten yılbasından sonra gelecekmıs

fakat bende anlamadım umarım sxatıcı bır hata yapmamıstır ve bu fıyat dogrudur

Alıntıları Göster
    arkadaslar fıyat $ mıs satıcı hata yapmıs kusura bamayın yanılttım sızı
  • quote:

arkadaslar fıyat $ mıs satıcı hata yapmıs kusura bamayın yanılttım sızı

Alıntıları Göster
    Bende bi arkadaşıma bahsetmiştim bu bilgisayardan, arayıp da bunun yanlış anlaşıla olduğunu söyleyim bari, çok üzülecek ama ne yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Bende bi arkadaşıma bahsetmiştim bu bilgisayardan, arayıp da bunun yanlış anlaşıla olduğunu söyleyim bari, çok üzülecek ama ne yapalım

Alıntıları Göster
    Express media playzede arkadaşlarım; hep birlikte hem toshibaya hem de aldığımız yerlere mail atalım lütfen.Belki üst üste ve çok mesaj gelince dikkat çekmiş oluruz ve bir çözüm üretilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Albina

Express media playzede arkadaşlarım; hep birlikte hem toshibaya hem de aldığımız yerlere mail atalım lütfen.Belki üst üste ve çok mesaj gelince dikkat çekmiş oluruz ve bir çözüm üretilir.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Merhaba;

Az önce Toshiba Call Centera telefon açtım ve M70-215 modelinde Kapalı iken müzik dinleme özelliğinin olmadığını ve bu yüzden kutunun içinden çıkmadığını öğrendim. Daha sonra Teknosa Müşteri temsilcisini aradım (Tel: 4440078) ve ortalığı ayağa kaldırdım önce abana biz bi toshibayı arayalım size döneceğiz dediler 2 saat oldu dönen yok ben tekrar aradım ve yazım hatası olup olmadığını kontrol ettiler ve işin içinden çıkamadılar ve daha önceki aramalarımdaki isteğimi yinelediler ve biz size döneceğiz dediler. Lütfen sizde bu konu ile ilgili Teknosa' yı aramanızı ve şikayette bulunmanızı rica ediyorum ayrıca Email de yazabilirsiniz..

[link]bilgi@teknosa.com[/link]

• quote:

Orijinalden alıntı: zeta2

Arkadaşlar Merhaba;

Az önce Toshiba Call Centera telefon açtım ve M70-215 modelinde Kapalı iken müzik dinleme özelliğinin olmadığını ve bu yüzden kutunun içinden çıkmadığını öğrendim. Daha sonra Teknosa Müşteri temsilcisini aradım (Tel: 4440078) ve ortalığı ayağa kaldırdım önce abana biz bi toshibayı arayalım size döneceğiz dediler 2 saat oldu dönen yok ben tekrar aradım ve yazım hatası olup olmadığını kontrol ettiler ve işin içinden çıkamadılar ve daha önceki aramalarımdaki isteğimi yinelediler ve biz size döneceğiz dediler. Lütfen sizde bu konu ile ilgili Teknosa' yı aramanızı ve şikayette bulunmanızı rica ediyorum ayrıca Email de yazabilirsiniz..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende teknosadan aldım işte kapalıyken müzik çalma özelliği broşüründe kocaman yazıyordu ama bugüne kadar hiç kullanmadım. Az önce laptop kapalıyken dvd rw sürücüsünün düğmesine bastım ama açılmıyor, sürücüsü bile açılmıyorsa müzik nasıl çalacak bu alet hiç anlamıyorum. Eğer bu konuda kandırıldıysak değiştirelim ürünleri

• quote:

Orijinalden alıntı: tekincumhur

selam arkadaşlar
    Bende de toshiba satallite m 70 160 modeli var (1 gb ram :)
    Oncelikle m70 modelinin kasa sı gerçekten çok kaliteli tuş takımı vs dizayn + ergonomi + incelik ve zerafet 10 numara
    ikinci olarak benim ekran kartım 256 mb x700 atiradeon :)
    bence m 70 serisi alacak arkadaşlar pişman olmazlar..
    Şiddetle tavsiye ederim
    pil ömrü konusunu deneme fırsatım olmadı:(
    hdd SATA değil S-ATA 5400rpm olması önemli bir avantaj:)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tekincumhur

selam arkadaşlar
    Oncelikle m70 modelinin kasa sı gerçekten çok kaliteli tuş takımı vs dizayn + ergonomi + incelik ve zerafet 10 numara
    Şiddetle tavsiye ederim

m70-160 ı nerden aldın? kaça aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: tanak

quote:

Orjinalden alıntı: tekincumhur

selam arkadaşlar
    Şiddetle tavsiye ederim

m70-160 ı nerden aldın? kaça aldın?

Alıntıları Göster
    Sevgili arkadaşlar...
    Güzel haberlerim var. Geçenlerdewww.toshiba-tr.com adresindeki destek bölümüne derdimi anlatan bir mesaj bıraktım.Dün beni telefonla aradılar.Adresimi alıp express media player cd sini göndereceklerini söylediler.Valla ne yalan söyleyeyim kulaklarıma inanamadım o an için. Demek ki böyle bir özellik var ve toshibanın müşteri hizmetleri hiç fena çalışmıyor Aman cd bir gelsin de öyle karar vereyim buna
    Sevgili bluebest arkadaşım bilgisayar kapalıyken sürücü kapaktaki düğmeden açılmıyor.Onun hemen yanında küçücük bir delik var.Oraya ancak bir iğne ya da o incelikte şeyler girebiliyor.O iğneyi 15 milimetre kadar içre sokup geri çıkarınca kapak açılıyor.Kullanma kılavuzunda yazıyor bu zaten.
    Cd gelince tekrar neler olduğunu yazacağım.Sanırım önümüzdeki hafta içi gelir.
    Hepinize bilgisayarınızla problem yaşamayacağınız,sağlıklı,huzurlu,mutlu bir yıl diliyorum...

• quote:

Sevgili arkadaşlar...
    Güzel haberlerim var. Geçenlerdewww.toshiba-tr.com adresindeki destek bölümüne derdimi anlatan bir mesaj bıraktım.Dün beni telefonla aradılar.Adresimi alıp express media player cd sini göndereceklerini söylediler.Valla ne yalan söyleyeyim kulaklarıma inanamadım o an için. Demek ki böyle bir özellik var ve toshibanın müşteri hizmetleri hiç fena çalışmıyor Aman cd bir gelsin de öyle karar vereyim buna
    Sevgili bluebest arkadaşım bilgisayar kapalıyken sürücü kapaktaki düğmeden açılmıyor.Onun hemen yanında küçücük bir delik var.Oraya ancak bir iğne ya da o incelikte şeyler girebiliyor.O iğneyi 15 milimetre kadar içre sokup geri çıkarınca kapak açılıyor.Kullanma kılavuzunda yazıyor bu zaten.
    Cd gelince tekrar neler olduğunu yazacağım.Sanırım önümüzdeki hafta içi gelir.
    Hepinize bilgisayarınızla problem yaşamayacağınız,sağlıklı,huzurlu,mutlu bir yıl diliyorum...

Alıntıları Göster
    Cd mi bekliyorum.Tahminimce 1-2 gün içinde gelecek.Toshiba'ya bir mail daha atmıştım şu göz kırpma olayı için.Onun için de bugün telefon ettiler."Sizi bulunduğunuz semtteki toshiba servisine yönlendirelim bilgisayarınızı test etsinler ekran kartında sorun olabilir" dediler.Bakalım...Deneyip göreceğiz...Cevap verilmesi hoşuma gitti ama umarım teknik servis açısından da iyi sonuçlar elde ederim.

• quote:

Cd mi bekliyorum.Tahminimce 1-2 gün içinde gelecek.Toshiba'ya bir mail daha atmıştım şu göz kırpma olayı için.Onun için de bugün telefon ettiler."Sizi bulunduğunuz semtteki toshiba servisine yönlendirelim bilgisayarınızı test etsinler ekran kartında sorun olabilir" dediler.Bakalım...Deneyip göreceğiz...Cevap verilmesi hoşuma gitti ama umarım teknik servis açısından da iyi sonuçlar elde ederim.

Alıntıları Göster
    TOSHIBA SATL.M70-132 SONOMA 2.0 modelini kullanan var mi? yorumlariniz neler ? bu model dikkatimi cekti..

• quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

TOSHIBA SATL.M70-132 SONOMA 2.0 modelini kullanan var mi? yorumlariniz neler ? bu model dikkatimi cekti..

Alıntıları Göster
    Toshiba alıp da driver cd'si çıkmayan arkadaşlar,
    Ben de yılbaşı öncesi Tekno-sa'dan m70-215 aldım.
    Toshiba assistant programı içinde bir opsiyon içinde
    driver ve toold cd'si yaratma ikonu var. Bu sayede isterseniz zaten cihazda yüklü olan driver ve tool'ları cd'ye basabilirsiniz.
    Bu arada ben de xp home olan işletim sistemini xp pro yaptım, bir sorun yaşamadım.
    İyi günler...
    Bülent

Not: Media express player hakkındaki gelişmeleri bekliyoruz.

• Toshiba iyide, servisine inşallah düşmessin, adama illallah dedirtiyorlar....
    bende Qosmio f15-av201 var makina mükemmel....
    ekran da dikey çizgiler oluştu adamlara verdik, işletim sistemini değiştirmişler, bluetooth iptal çalışmıyo... makinayı gönderdik diyorlar 10 gün sonra elimizde oluyor(istanbul-izmir her kargo şirketi tarafından 24 saatte teslim)... ... ... ...
    daha neler neler
  • quote:

Arkadaşlar Merhaba;

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: zeta2

Arkadaşlar Merhaba;

Arkadaşlar Müjdemi isterim Teknosa Müşteri hizmetlerini aradım ve M70-215 Modelinde Express Media özelliği olduğunu ve ithalatçı firmaların servislere bildirmediğini öğrendim. ve Teknosa Müşteri servisi beni aradı ve teknik servise gidip yükletebilirsiniz. ayrıca Teknosa Müşteri hizmetlerini arayın (Tel: 4440078) hengi lokasyonda iseniz ordaki servisi sorunuz. Teknosa Müşteri hizmetleri çok iyi çalışıyor.
    Saygılarımla Duyurulur....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zeta2

Arkadaşlar Merhaba;

Arkadaşlar Müjdemi isterim Teknosa Müşteri hizmetlerini aradım ve M70-215 Modelinde Express Media özelliği olduğunu ve ithalatçı firmaların servislere bildirmediğini öğrendim. ve Teknosa Müşteri servisi beni aradı ve teknik servise gidip yükletebilirsiniz. ayrıca Teknosa Müşteri hizmetlerini arayın (Tel: 4440078) hengi lokasyonda iseniz ordaki servisi sorunuz. Teknosa Müşteri hizmetleri çok iyi çalışıyor.
    Saygılarımla Duyurulur....

Alıntıları Göster
    arkadaşlar madem toshibacılar burda toplandı bende m70-159 modelini almayı düşünüyorum ne dersiniz alan veya kullananlar ne tavsiye ediyor bu modelin artıları eksileri neler bana yardımcı olur musunuz???

• quote:

Orijinalden alıntı: KmL_Pe

arkadaşlar madem toshibacılar burda toplandı bende m70-159 modelini almayı düşünüyorum ne dersiniz alan veya kullananlar ne tavsiye ediyor bu modelin artıları eksileri neler bana yardımcı olur musunuz???

Alıntıları Göster
    Toshiba M70-159

Intel® Pentium® M Processorr 750, Intel® PRO/Wireless 2200BG network bağlantısı ve Intel® 915PM chipset 1.86 GHz ( Sonoma ) Front Side Bus : 533 MHz 2. ön bellek : 2 MB
    Memory Standard : 512 MB, Maximum : 2,048 MB
    Teknoloji : DDR2 RAM
    Harddisk 60 GB ( S.M.A.R.T. )
    İşletim Sistemi Microsoft® Windows® XP Home Edition ( TR )
    CR-ROM&Floppy DVD Super Multi (Double Layer) drive
    compatibility : CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-RAM
    Max Okuma Hızı : 24x CD-ROM, 8x DVD-ROM/ Write: 24x CD-R, 4x CD-RW, 10x HS CD-RW, 10x US CD-RW, 8x DVD-R, 4x DVD-RW, 8x DVD+R, 2.4x DVD+R (Double Layer), 4x DVD+RW, 3x DVD-RAM
    Grafik Kart ATI MOBILITY™ RADEON® X700 128 MB 16x PCI Express
    Ekran 15.4 " TruBrite WXGA TFT Ekran
    Dahili Video Mod Max Çözünürlük : 1,280 x 800
    Max.Renk : 16.7 milyon
    Harici Video Mod Max Çözünürlük : 2,048 x 1,536
    Ses 16-bit stereo Harman Kardon® stereo speakers
    Klavye 86 tuş, 2 xWindows® tuşu, 13 x fonksiyon tuşu, 1 x Euro tuşu, 6 x kolay erişim tuşu
    Bios --
    Genişleme Özellikleri 2 x memory slot, PC Card slot for 1x Type II card 8 ( PCMCIA ), 1 x Express Card™ slot
    Kablolu İletişim Ethernet LAN 10/100 Base-TX
    V.90 modem (V.92 ready) 56 Kbps data (V.90)
    Kablosuz İletişim Wireless LAN (802.11b/g), Bluetooth
    Arabirimler 1 x DC-in, 1 x external monitor, 1 x RJ-11, 1 x RJ-45, 1 x TV-out (s-video), 1 x i.LINK® (IEEE 1394), 1 x built-in speaker, 1 x Kulaklık (stereo), 3 x USB 2.0, 1 x 5-in-1 Bridge Media slot (supports SD™ Card, SmartMedia™, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™)
    Yüklü yazılımlar Toshiba utilities and drivers, Kullanım kılavuzu, Toshiba ConfigFree™, InterVideo® WinDVD, Sonic™ Record Now!, Express Media Player
    Batarya Teknoloji : lithium-ion Max. süre 2:26 (Mobile Mark™)Saat
    Ağırlık&Ölçüler En x Boy x Yükseklik: 360 x 263 x 38,5 Ağırlık: 2.71 kg
    Güvenlik Klavye Kilidi, BIOS Şifresi, Kablolu Kilit, Wireless LAN switch, Sistem Password
    Diğer donanımlar AC Adaptör Opsiyonel Aksesuarlar: Pil, pil şarj ünitesi, AC adaptor, USB disket sürücü, 512 MB bellek, 1,024 MB bellek, Secure Digital ™ ( SD™ ) Card II

• quote:

Toshiba M70-159

Intel® Pentium® M Processorr 750, Intel® PRO/Wireless 2200BG network bağlantısı ve Intel® 915PM chipset 1.86 GHz ( Sonoma ) Front Side Bus : 533 MHz 2. ön bellek : 2 MB
    Memory Standard : 512 MB, Maximum : 2,048 MB
    Teknoloji : DDR2 RAM
    Harddisk 60 GB ( S.M.A.R.T. )
    İşletim Sistemi Microsoft® Windows® XP Home Edition ( TR )
    CR-ROM&Floppy DVD Super Multi (Double Layer) drive
    compatibility : CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-RAM
    Max Okuma Hızı : 24x CD-ROM, 8x DVD-ROM/ Write: 24x CD-R, 4x CD-RW, 10x HS CD-RW, 10x US CD-RW, 8x DVD-R, 4x DVD-RW, 8x DVD+R, 2.4x DVD+R (Double Layer), 4x DVD+RW, 3x DVD-RAM
    Grafik Kart ATI MOBILITY™ RADEON® X700 128 MB 16x PCI Express
    Ekran 15.4 " TruBrite WXGA TFT Ekran
    Dahili Video Mod Max Çözünürlük : 1,280 x 800
    Harici Video Mod Max Çözünürlük : 2,048 x 1,536
    Ses 16-bit stereo Harman Kardon® stereo speakers
    Klavye 86 tuş, 2 xWindows® tuşu, 13 x fonksiyon tuşu, 1 x Euro tuşu, 6 x kolay erişim tuşu
    Bios --
    Genişleme Özellikleri 2 x memory slot, PC Card slot for 1x Type II card 8 ( PCMCIA ), 1 x Express Card™ slot
    Kablolu İletişim Ethernet LAN 10/100 Base-TX
    V.90 modem (V.92 ready) 56 Kbps data (V.90)
    Kablosuz İletişim Wireless LAN (802.11b/g), Bluetooth
    Arabirimler 1 x DC-in, 1 x external monitor, 1 x RJ-11, 1 x RJ-45, 1 x TV-out (s-video), 1 x i.LINK® (IEEE 1394), 1 x built-in speaker, 1 x Kulaklık (stereo), 3 x USB 2.0, 1 x 5-in-1 Bridge Media slot (supports SD™ Card, SmartMedia™, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™)
    Yüklü yazılımlar Toshiba utilities and drivers, Kullanım kılavuzu, Toshiba ConfigFree™, InterVideo® WinDVD, Sonic™ Record Now!, Express Media Player
    Batarya Teknoloji : lithium-ion Max. süre 2:26 (Mobile Mark™)Saat
    Ağırlık&Ölçüler En x Boy x Yükseklik: 360 x 263 x 38,5 Ağırlık: 2.71 kg
    Güvenlik Klavye Kilidi, BIOS Şifresi, Kablolu Kilit, Wireless LAN switch, Sistem Password
    Diğer donanımlar AC Adaptör Opsiyonel Aksesuarlar: Pil, pil şarj ünitesi, AC adaptor, USB disket sürücü, 512 MB bellek, 1,024 MB bellek, Secure Digital ™ ( SD™ ) Card II

Alıntıları Göster
    m70-122 ile m70-215 arasında ki 200$+kdv lik farkı nerden çıkarıyosunuz arkadaşlar yaa.fiyatları aynı 215 ek olarak 20 gb daha fazla disk kapasitesine sahip.teknosa nın internet sitesinde böyle görünüyor en azından.
    m70-122 1100$ civarında bulabileceğimiz bi yer varsa söyleyinde alalım hemen,yoksa bol keseden atmayın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: matt

m70-122 ile m70-215 arasında ki 200$+kdv lik farkı nerden çıkarıyosunuz arkadaşlar yaa.fiyatları aynı 215 ek olarak 20 gb daha fazla disk kapasitesine sahip.teknosa nın internet sitesinde böyle görünüyor en azından.
    m70-122 1100$ civarında bulabileceğimiz bi yer varsa söyleyinde alalım hemen,yoksa bol keseden atmayın lütfen

Alıntıları Göster
    m70-122 ile m70-215 arasında 10 dolar fark var kaynakwww.toshiba-tr.com

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.