Şimdi Ara

TOSHIBA LCD ZF355 & ZV635 Serileri (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.247
Cevap
3
Favori
137.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: izengel

Ferrari demek

Evet "Ferrari355" Modelidir

Ancak almak istersen çok geç kaldın artık

++
  • Arkadaşlar malesef bugün eve geldiğimde panele elektrik gelmediğini gördüm. Belkin akım korumalı priz kullanmama rağmen sanırsam PWB yandı.Servisi aradığımda bana en yakın ( fethiyedeyim servis muğlada) 130 km servis olduğundan ya kendim götürecekmişim yada kargoya verecekmişim. anlayacağınız tamiri için enaz 200 TL yol parası çıkıyor. TV yi aldığımda burada servisi vardı ama kapanmış. Şimdi ceremesini ben çekiyorum. Lanet olsun sana TNB. Garantinin bitmesine 6 ay kaldı acaba burada bir firmaya yaptırmaya çalışsammı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssesli

Arkadaşlar malesef bugün eve geldiğimde panele elektrik gelmediğini gördüm. Belkin akım korumalı priz kullanmama rağmen sanırsam PWB yandı.Servisi aradığımda bana en yakın ( fethiyedeyim servis muğlada) 130 km servis olduğundan ya kendim götürecekmişim yada kargoya verecekmişim. anlayacağınız tamiri için enaz 200 TL yol parası çıkıyor. TV yi aldığımda burada servisi vardı ama kapanmış. Şimdi ceremesini ben çekiyorum. Lanet olsun sana TNB. Garantinin bitmesine 6 ay kaldı acaba burada bir firmaya yaptırmaya çalışsammı?

Tüketici haklarına göre kargo parasını TNB öder garantisi hala devam ediyorsa, hakkınızı arayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssesli

Arkadaşlar malesef bugün eve geldiğimde panele elektrik gelmediğini gördüm. Belkin akım korumalı priz kullanmama rağmen sanırsam PWB yandı.Servisi aradığımda bana en yakın ( fethiyedeyim servis muğlada) 130 km servis olduğundan ya kendim götürecekmişim yada kargoya verecekmişim. anlayacağınız tamiri için enaz 200 TL yol parası çıkıyor. TV yi aldığımda burada servisi vardı ama kapanmış. Şimdi ceremesini ben çekiyorum. Lanet olsun sana TNB. Garantinin bitmesine 6 ay kaldı acaba burada bir firmaya yaptırmaya çalışsammı?

Önce geçmiş olsun

Maalesef bu durum Anadolunun çoğu yerinde her Marka için aynen böyledir!!
    TNB ilede alakası yoktur,bana bu şekilde bir sürü çeşitli Marka paneller için
    kişiler yazıyor,hatta çok daha ilginç şeyler anlatıyorlar!

Garanti kapsamında zaten paneldeki tamir yapılacaktır ama sorun paneli götürüp getirmede!

Bence işten anlayan birisi yapar/yapabilir ama parçayı bulamaz!! muadil v.s bir şey
    sakın taktırma!!

Parça ise İst.Merkezden gönderilecektir!
    Sen öncelikle sana bakacak olan resmi TNB anlaşmalı Servis ile görüş,gerek Kargo
    üceretini gereksede nasıl olacağını v.s onların büyük ihtimalle anlaştıkları bir Kargo
    Firması vardır,bunuda sor

++

Ayrıca TNB ilede görüş ve durumu anlat onlara,sanırım Kargo ücretini bunlar karşılarlar
    veya öyle olması gerekiyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 13 Mart 2012; 22:38:54 >

• TNB UPS ile anlaşmalı, tüketici hakları gereği firma arıza durumunda kargoyu hem gidiş hemde geliş olarak karşılamak zorunda. Yoksa büyük şehirler haricinde hiçbir ürünü satamazlar. Burada bir önemli noktada orijinal kutusunun olup olmaması. Orijinal kutu yoksa UPS taşımak istemeyebilir ve haklıda, koskoca paneli neyle götürecekler. Veya kutu yoksa garantisiz olarak taşır. Benimkinde UPS görevlisi geldi evde baktı kutu orijinaldi, sadece kenarı biraz yırtılmıştı, orayada köpük sardık sorun olmaz dedi ve alıp gittiler. Ben herhangi bir kargo ücreti ödemedim. Yoksa kaldır kondur derken 300 e yakın kargo ücreti gider.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.