Şimdi Ara

TOSHIBA LCD ZF355 & ZV635 Serileri (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.247
Cevap
3
Favori
137.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albani

Not;

1-şimdi yeniden linki tıklayıp inceledim panel "TEŞHİR" miş!!! benimde istediğim de buydu
    İstanbulda iseniz gidin bakın bu panele olmadı bana telefon açın oradan!

2-Tosh Müşteri Hizmetlerinden sordum,ama bana +2 stok olduğunu söylediler(halbuki linkte +1 olarak görğnmektedir)

3-2 adet 52 ise;1 tanesi Tosh-Shop Profilo AVM de imiş!;diğeride Kurtköy deki Viaport ta imiş

Tosh Profilo;0212 2164210
    Tosh Viaport;0216 6961588

arayın buraları yada gidin bakalım ne çıkacak!taklırsanız beni arayın OK+

Ah hocam hiç şansım yok çünkü Antalyadayım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drecho

sayın albanez ustad;
    toshiba'nın sv685 serinden sonraki high end serisi hangisi acaba? turkiyedeki sv685 serileri sayenizde tukendi. bunun uzerine cikacak seri konusunda bilgi verebilirmisiniz. 8 ay once sizin gazınızla sony kdl 46X4500 almıştım. simdi ayni ayarda bir sey ariyorum. yardımcı olabilirmisiniz?. agirlikli 3 metreden SD-uydu-d-smart seyrediyorum. tesekkurler

Kardeş gördüğün gibi ben kötü GAZ veririm

X45x hala en baba Baclit-LED paneldir sen hiç şimdilik macera arama kendine,otur X45x i izle,paranda cebinde kalsın!
    Ama sıkıldıysan ondan bana haber et hemen satarım o paneli ben

Sen dediğimi yap ve X45x le bir süre yola devam et,senin için gidecek bir panel yok!

Ama cebin sağlamsa sana kafadan 6090 öneririm,X45x i satarsın üstüne koyar 6090 ı çekersin!!
    Orhan 9,5 istiyordu en son benim bildiğim ama geçen gün birisini gönderdim 10,5 kağıt fiyat çekmiş!!!
    neyse ikisinin arasında bir yerlerden uydururuz gari!!

Tosh-Avrupa olarak SV den sonra High-End gelmedi,sadece CELL-TV(ZX1) var ama o da hem çok zor bulunuyor hemde Araba parasına satılıyor
    CELLTV nin bildiğim kadarıyla 2011 Model olarak sene sonuna doğru X/XE2 gibi Serileri çıkıyor Japonya da,sonra USA,sanırım Avrupayada yaza gelir,ama
    fiyatı yine Araba parasına olursa kimse almaz

+

ustad haklısın benim salona en bastan 5090 yada 6090 almam gerekirdi; gozum korktu panel konusunda denegimim yoktu. 6090 alırsam komsular oha bune der diye korktum, tabii parasıda fazla geldi tabi 10.000 fiyat cekti bir bayii. simdi salona 46x4500 kucuk kalıyor. bir yandan bunu yatak odasına koyayım, salona daha buyuk bir sey alıyım diyorum ama kıyamıyorum. diger yandan bu salonda kalsın yatak odası cok ışık almıyor oraya ucuz yoldan bir full hd plazma alayım. dedigin gibi param cebimde kalsın diyorum. mesela 55sv685'ler teknosa,bimex yada vatan da taksitle 4500 tl civarında. seytan diyor al su 55sv685'i salona koy. 46x4500'ı da yatak odasına koy gitsin. sonra 5 sene arkama donup bakmam. neyse bakalım gelecek zaman ne getirecek. bu arada bahsettigin ve simdilik sadece capoon vitrinlerini susleyen toshiba Cell Regza Slim XE2 ve X2 modelleri 46 yada 55 olmasına baglı olarak 6000 ile 10000Ş arasında satılıyormus. tabi turkiyeye gelirse bu fiyatları kacla carpmak lazım bilemiyorum ama.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drecho -- 5 Ağustos 2010; 0:30:47 >

• Dr.Bey

Salona SV55 i çekipte X45x i yatak odasına transfer bence çok yanlış bir seçim olur!!! bunu unut bence+

Ancak yukarıda yazdığım gibi olabilir;X45x i satıp üstüne koyarak 6090 almak en doğru tercih olacaktır,ANCAK burada gerçekçi olmak gerekirse
    illa olması gereken bir tercihte değildir bu laf aramızda!

Yatak odası içinde PDP(örneğin Pany G2x Serisi OK dir,FILM içeriklere dayalı ve karanlık ortamda izlemek PDP için en iyi ve doğru durumdur)!

5 sene vadeyi nereden buldun Hocam bu çok uzun oldu,en fazla 2/3 sene anca gider bu panellerzaten sen sıkılırsın,herifler durmadan zırt-pırt
    bilmem ne özelliği diye panel çıkarıyorlar ve sürekli tahrik ediyorlar insanı!

X/XE2 ler şayet o fiyata Japan domestic markette satılıyorsa bence bedava sayılır!

USA da ise yine aynı paraya satılır veya biraz daha düşük,ama Avrupa da %50 bindirilir!!! ancak artık maliyetler ciddi manada düşürüldü,bu gördüğünüz
    fiyatlar aslında MARKA(en çok buna gider)+Modül+bazı prestij özellikleri+Risk bedelidir!! ancak bunlarda da rakamlar oldukça indi! herifler sürümden kazanıyorlar ve
    bunuda sadece bir tek pazardan sağlıyorlar>>USA pazarı,neredeyse bütün malı bunlar çekiyor! dandik Çin malı paneller bile USA da pazar buluyor
    Mutfağa,Banyoya yada Balkona koymak içinherifler her yere panel döşüyorlar ama artık orada bile böyle pahalı ve Butik tarzı paneller
    ise kesinlikle müşteri bulmuyor!!
    Zaten bulmuş olsaydı Pio panel dükkanını kapatmazdı

++
    Gerçi Tosh ta bunu hem Butik ürün hemde Prestij paneli olarak çıkarmıştır,yoksa bundan para kazanması söz konusu olamaz çünkü kimse almıyor bunları!

Bari bana 1 adet eşantiyon gönderseler ben bunu inceler ve TR de satarım rahatlıkla
    Ama TNB de iş yokki

Futbolculara,"Artizlere",Dansözlere!!!arada bazı iş adamlarına filan aynen okuturum,DH den nasılsa bir sürü gizli müşteriler çıkar
    Bütün TR DH yi takip ediyor

15 kağıt rakam değil ya böyle paneller için

Selamlar+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 5 Ağustos 2010; 2:56:58 >

• profiloda ki 52zf yi hatırladım gecen sene falan gezerken gormuştum..demek hala duruyor orda ilginc alan olmamış...
  • Sn Albani hocam
    Bİr hafta kadar önce 47ZV635 aldım Bimeksten, fiyatı 2500 tl,performans olarak bu panel hakkında görüşleriniz nedir?doğru bir seçimmi yaptım?
  • Kardeş ZV başlığı zaten burası

Kullanan arkadaşlar da vardır,performansıda iyidir,kötü olsaydı herkes gelirdi şikayete

F/P panel olarak gayet güzel bir seçim
  • Bu arada varsa meraklısı gidip şu son kalan 52 ZF leri kapsın benden uyarması
  • selam
    aynı tv yi bende düşünüyorum 46zv635 üstelik 56 ekran lcd tv hediyesi var
    ama tereddütdeyim

uzun bi süre benim ilk ve tek lcd tv im olacak

panelinin biraz kalın olmasının dışında hoşuma gitmeyen bi durum yok gibi

fiyatı piyasaya göre uygun olabilir ama
    benim bir tv ye ( daha doğrusu 2 tv ye ) verebilecegim en üst limit tek maaşlı olunca ancak bu kadar cıkabiliyoruz

özellikle albani üstadın yorumunu rica ediyorum
  • Kardeşin yoksa senin bahsettiğin panel 46SV685 olmasın???Bu panel içinde ayrı başlığı vardır,şayet buysa bahsettiğin panel
    başlığından taki edeceksin+

Tosh 46ZV635 diye Seri yok,ZV Serisi 37/42/47/55 ebatlıdır!

+
  • arkadaşlar önümüzdeki hafta sistemi kuruyorum tadilat bitti 42 zv log 5500 bunlar kurulcak şu anda oturdugum dairede diğitürk baglattım ama sd yayın verio hd paket falan almadım ama ilk 1 haftadaki deneyimim bendeki sony trinitron 84 ekran tüplüde pek kaliteli göstermediği çok başarılı bulamadım diğitürkün kendi kanalları bir nebze daha iyi ama mesela bir ntvspor çok kötü kalitesi şimdi kendi daireme kurdurmak için aricam ücretsiz olarak tekrar gelip kurulum yapılcak ama tüplüde kaliteli yayın vermeyen lcd de nasıl vericek hiç bilmiorum d smartın sd kalitesinin oldukça iyi oldugunu biliorum acaba d smart mı taktırsam ne yapsam aranızda d smart diği kullanan varsa ne önerebilirler teledünya kablo altyapısı olmadıgı için baglatamıorum olsa direk teledünyaya geççemde valla kaldım ortada arkadaşlar hd paket mi almalıyız şimdi üye oldugum pakette aylık 15 veriorum ulusal kanallar var artı belgesel spor haber paketlerine üyeyim her pakette ortalama 4 kanal var 12 kanal yapar aslında liğ tv li pakete üye olcaktım 39 liralıka ama bizim takım bu sene rezalet kızdım o yüzden üye olmadım şimdi değiştirmek için size soruyorum çünkü ailem belgesel paketi falan oldugu için sevdiler nie bizede baglatmadın falan diolar şimdi fırsattan istifade yeni bi sistemde kurabilirim konunun topicle alakası olmayabilir ama burda işin üstadı arkadaşlar vsr aflarına sıgınarak yazdım umarım yardımcı olursunuz .. herkese teşekkürler... bu arada kurulum yapıncada direkt sizinle paylaşım yapıcam foto olarak normalde benim bi sürü kablo falan almam lazım galiba 5500 için 42 zv 635 ,için görüntüyü ve sesin performanı arttırmak için ama inanın onuda hiç bilmiorum yani hangi marka kablo almam gerektiğini neyse benim sorunlar bitmez kafanızı şişirmeyeyim artık..

• 47zv635 var doğru bimekste satılıyor. Ama hakkında yeterli bilgi bulamadım o paraya değer mi? nedir ne değildir. bu konuda albani'nin fikri çok öenmli. bu panel iyi midir? bir de bir söylentiye göre elektrik harcaması 400w falanmış(dediğim gibi bimeksteki adam söyledi sadece çok da inanasım gelmedi) doğru mudur acaba bu bilgi?

kullanan varsa yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atemage

47zv635 var doğru bimekste satılıyor. Ama hakkında yeterli bilgi bulamadım o paraya değer mi? nedir ne değildir. bu konuda albani'nin fikri çok öenmli. bu panel iyi midir? bir de bir söylentiye göre elektrik harcaması 400w falanmış(dediğim gibi bimeksteki adam söyledi sadece çok da inanasım gelmedi) doğru mudur acaba bu bilgi?

kullanan varsa yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim

* Arkadaş bir kaç sayfa geriye doğru okuyarak gidersen tüm aradığın bilgiler mevcut. Elektrik harcaması ebat arttıkça artar ancak ben kullanıyorum farkeden birşey yok.
  • Defalarca yazıldı 47ZV Serisi şuanda F/P panel olarak güzel rakamlara geldi,sanırım TNB/Bimeks elde kalanları bu şekilde bitirmek istiyor+
  • albani, sana sormak istiyorum pm'e cevap alamadım o sebeple burada soruyorum kusura bakma...
    bu tvyi aldığım zaman bir de media player gerekecek olacak 3000 tl. küçük tv de bir işime yaramaz ne yazık ki... o fiyata daha uygun bir çözüm bulunamaz mı? bimekslerde de satılamamış bir sürü bu modelden var ve bu tip şeyler beni korkutuyor. elde kalan, aşırı ucuzlayan ürünlere antipatim oluyor korkuyorum acaba neresi dandik diye...
    samsung c650 nin 46 inç olanı da 3000'e geliyor ve baya da övülen bir model, kapış kapış gidiyor. (bunlar sadece benim izlenimlerim tabii ki)
    yani çekincem budur... sen ne önerirsin? bir de 46 inç olması gibi bir takıntım da yok...
  • Herkese Ramazan ayı hayırlı olsun,Allah nicelerine bizleri ulaştırsın,tuttuğunuz oruçlar,edeceğiniz dualar ile fitre ve zekatlarınız
    hayırlara vesile olur inşaallah,Allah kabul etsin.
  • quote:

Herkese Ramazan ayı hayırlı olsun,Allah nicelerine bizleri ulaştırsın,tuttuğunuz oruçlar,edeceğiniz dualar ile fitre ve zekatlarınız
    hayırlara vesile olur inşaallah,Allah kabul etsin.

+1000
  • albani hocam bir şey soracağım..

carrefoursa da 46xv635 var fiyat 1850...

bimekste 47zv635 var fiyat 2600 yanında 22" bir tosh hediye..
    yine bimekste 46xv733 modeli var??? fiyat 2550

Sence hangisini tercih etmeli...?
    Hangi cihaz daha iyidir? zv 47" olduğu için paneli LG midir? Yani diğerinin panelini mi tercih etmek lazım?

Tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebercet2006 -- 17 Ağustos 2010; 15:16:30 >
  • 46XV nin genelde bulunamadığını biliyorum ben!!
    Güzel bir paneldir S_PVA lı
    +

Ancak 46XV7x Serisini ben beğenmedim ve bunda AUO Modül var!!

Sen madem bunlar CF var diyorsun git izle iyice!
    ZV lerde ise LGD modül var,benim kalemim değil bu seriler!

+
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebercet2006
    ... paneli LG midir? ...

quote:

...ZV lerde ise LGD modül var,...

* Arkadaş LG leri karıştırmış herhalde.
  • quote:

46XV nin genelde bulunamadığını biliyorum ben!!
    Güzel bir paneldir S_PVA lı
    +

Ancak 46XV7x Serisini ben beğenmedim ve bunda AUO Modül var!!

Sen madem bunlar CF var diyorsun git izle iyice!
    ZV lerde ise LGD modül var,benim kalemim değil bu seriler!

+

selam albani
    bir bulgar sitesinde 46xv733 serisinde S-PVA - Samsung (S-LCD) kullanıldığı belirtilmiş..40xv733 serisinde ise LTA400HF11 Samsung (S-LCD) açıklaması var.40xv 733 için var olan bu açıklama avforumdada bulunmakta..40xv de kullanılan da ,SPVA özellikle belirtilmemiş..Bunun anlamı samsung SPVA dışında başka bir panel üretimidemi yapıyor,oluyor.?
    sorularımda kavramlar yönünden yanlışlar varsa kusura bakma... Konuya çok hakim olamamama ver gitsin..

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.