Şimdi Ara

TOSHIBA LCD ZF355 & ZV635 Serileri (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.247
Cevap
3
Favori
137.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben diğitürke abone oldum şimdi 15,00 giriş paketi artı 4 tane paket veriolar belgesel spor haber çoçuk olmak üzere 3 tanesini seçiçez bi pakette ortalama 6 kanal var yani 18 kanal eder fiat uygun geldi bana dreambox falan araştırdım ama iyi bi cihaz 1000 lira ve üzeri fiyat veriolar artı 300 lirada yıllık server ücreti olunca vazgeçtim şimdi perşembe günü kuruluma gelcekler ama benim daire tadilatta olcagı için şu anda ailemle birlikte oturdugum daireye kurulum yapılacak 3 ay içinde müracatt edersek ücretsiz başka bir daireye tekrar kurulum oluyo şimdi ben daha 42 zv yi kurmadıgım daha bu digiden gelicek arkdaşlar nasıl baglicaklar hangi görüntü kalitesiyle seyretcez herhangi bi extra baglantı olmak lazım mı hdmı altın uçlu kablo falan bu konulardanda hiç anlamam napcaz bilmiyorum valla...
    bu arada zv 42 635 ve logi 5500 için dvd player öneren olmadı hala ne alsak bilmiorum piooner dv 420 diolar ama siz ne dersizin....

• Pio ları bulabiliyorsan en doğru seçimlerden bir tanesidir DVDPlayer olarak

Ancak her mediayı okuyormu,copy v.s sorunu çıkarıyormu bunları bilmiyorum,şayet sorun çıkarıyorsa,
    kalitelide olsa alma o zaman,sanırım sende DVD çok!!!

DH nin ilgili Player başlığından araştır DVDPlayer işini!

+
  • quote:

Orijinalden alıntı: moda caddesi

arkadaşlar ben diğitürke abone oldum şimdi 15,00 giriş paketi artı 4 tane paket veriolar belgesel spor haber çoçuk olmak üzere 3 tanesini seçiçez bi pakette ortalama 6 kanal var yani 18 kanal eder fiat uygun geldi bana dreambox falan araştırdım ama iyi bi cihaz 1000 lira ve üzeri fiyat veriolar artı 300 lirada yıllık server ücreti olunca vazgeçtim şimdi perşembe günü kuruluma gelcekler ama benim daire tadilatta olcagı için şu anda ailemle birlikte oturdugum daireye kurulum yapılacak 3 ay içinde müracatt edersek ücretsiz başka bir daireye tekrar kurulum oluyo şimdi ben daha 42 zv yi kurmadıgım daha bu digiden gelicek arkdaşlar nasıl baglicaklar hangi görüntü kalitesiyle seyretcez herhangi bi extra baglantı olmak lazım mı hdmı altın uçlu kablo falan bu konulardanda hiç anlamam napcaz bilmiyorum valla...
    bu arada zv 42 635 ve logi 5500 için dvd player öneren olmadı hala ne alsak bilmiorum piooner dv 420 diolar ama siz ne dersizin....

Arkadaş bu saatte dvd player alınmaz. BD player al.

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Pio ları bulabiliyorsan en doğru seçimlerden bir tanesidir DVDPlayer olarak

Ancak her mediayı okuyormu,copy v.s sorunu çıkarıyormu bunları bilmiyorum,şayet sorun çıkarıyorsa,
    kalitelide olsa alma o zaman,sanırım sende DVD çok!!!

DH nin ilgili Player başlığından araştır DVDPlayer işini!

+

benim elimde piooner dv 525 var yaklaşık 10 yılı aşkın olmuşdur alalı süper bi cihaz şu ana kadar bir yada iki defa dvd okumamıştır yüzde 99 açıo pioonerın bütün filmleri açıo olması bi avantaj kendi sitesinde baktım bütün bölge kodlarını açıor dio digital ses çıkışıda var yanılmıorsam ki z5500 için gerekli bi özellik buda mevcut fiat olarak 250 küsürlerdeydi en son vatanda var topkapı bostancı avcılar magazalarında varmış ama sıfır mı yoksa teşhir mi araştırmak lazım.. blue ray player almayı düşünmüyorum ps3 alıcam ilerleyen dönemlerde dvd film sektörüde şu an fiyatlar gayet uygun 3 ila 5 tl arasında orjinal çok güzel filmler var malum bi 5 yada en fazla 10 sene sürmez bile belki dvd film sektörü ortadan kalkıcak o yüzden sinema tutkunları için dvd henüz ölmedi al bulunsun yanında... blue ray filmler henüz tam oturmadı ve fiatlar pahalı
    bu iş borsa gibi hisse senedini zirvedeyken değil düşüşdeyken alıcaksın..
    arkadaşlar bu diği olayına ne diorsunuz ayda 15 lira ve belgesel spor haber paketini aldık görüntü kalitesi inşallah kötü olmaz .. ben bi diğitürk paketini yine bi ev ortamında samsungdan seyrettim modelini tam bilemeyecegim ama görüntü tatminkardı çok beklentisi olmayan biri için..

• quote:

Orijinalden alıntı: moda caddesi
    ... blue ray filmler henüz tam oturmadı ve fiatlar pahalıbu iş borsa gibi hisse senedini zirvedeyken değil düşüşdeyken alıcaksın...

* Borsa forumu değil ama borsanın genel kuralıdır; düşerken elindekileri yavaş yavaş satar, yükselirken ise hisselerine ilave yaparsın. Fiyatların ise ne zaman dip ne zaman zirve yaptığını yapacağını suyun başındaki 10-15 kişi hariç kimse bilemez. Teknolojide amaç millete para harcatmaktır, blu-ray fiyatları oturana kadar green-ray i çıkarırlar. İmkan olduğu kadar teknolojinin nimetlerinden yararlanmak gerek.
  • sonunda aldım tv yi umarım memnun kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssesli

sonunda aldım tv yi umarım memnun kalırım

Hayırlı olsun...
  • Teşekkürler,Gelir gelmez sizin ayarları uygulamaya koyulacağım
  • Arkadaşlar ürün geldi.Akşam kurup deneyeceğim ama ne olur olmaz diye kullanım saatini görmek istiyorum ( iade ürün veya teshir olup olmadığını anlamak için) birde ölü piksel testi,bunlar için yardımcı olabilirmisiniz?
  • Ayarlarda daha önce "resim keskinliğini" sonunda kadar açın demiştim ancak dün blu-ray braveheartı seyrederken dikkat ettim, keskinlik sonuna kadar açık olunca yüz hatları hafif beyazlaşıp belirginleşiyor uç kısımları hafiften (mesela çene) bu yüzden nötrde bırakmak daha iyi.
  • arkadaşlar tv geldi ve kendim kurdum.Gerçektende başarılı bir tv ve çok memnun kaldım.Burada tavsiye edenlere çok teşekkürler.
  • Arkadaşlar Cumartesi Best Buy'dan Toshiba 40LV703 40'' Lcd Tv aldım.Best Buy'dan kendiniz kurulum yapabilirsiniz servise gerek yok dediler.Kurulumu kendim yaptım ve televizyonun keyfini çıkartırken biden pat diye bir ses geldi ve sigortaları attırdı.Daha sonrasında cihaza hiç enerji gelmiyor.Cihaz ilk gününde gümledi anlayacağınız.En yakın servisi aradım siz kurduğunuz için sizin getirmeniz gerekiyor biz gelemeyiz diyorlar.Bakalım bugün fırsat bulabilirsem kendim götüreceğim.

Sizce sorunu ne olabilir ve teknik servis sorun yaparmı??

Hepinize şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky-falcon

Arkadaşlar Cumartesi Best Buy'dan Toshiba 40LV703 40'' Lcd Tv aldım.Best Buy'dan kendiniz kurulum yapabilirsiniz servise gerek yok dediler.Kurulumu kendim yaptım ve televizyonun keyfini çıkartırken biden pat diye bir ses geldi ve sigortaları attırdı.Daha sonrasında cihaza hiç enerji gelmiyor.Cihaz ilk gününde gümledi anlayacağınız.En yakın servisi aradım siz kurduğunuz için sizin getirmeniz gerekiyor biz gelemeyiz diyorlar.Bakalım bugün fırsat bulabilirsem kendim götüreceğim.

* Biz gelemeyiz çok saçma Gelmeleri gerek. Siz bence bir hafta sonra arayıp ben bu tv yi ara ara günde birer saat falan seyrettim birşeyi yoktu birden gitti diyerek tekrar arayın.

• quote:

Arkadaşlar Cumartesi Best Buy'dan Toshiba 40LV703 40'' Lcd Tv aldım.Best Buy'dan kendiniz kurulum yapabilirsiniz servise gerek yok dediler.Kurulumu kendim yaptım ve televizyonun keyfini çıkartırken biden pat diye bir ses geldi ve sigortaları attırdı.Daha sonrasında cihaza hiç enerji gelmiyor.Cihaz ilk gününde gümledi anlayacağınız.En yakın servisi aradım siz kurduğunuz için sizin getirmeniz gerekiyor biz gelemeyiz diyorlar.Bakalım bugün fırsat bulabilirsem kendim götüreceğim.

Kardeş geçmiş olsun+

Ancak panel sigorta attırmaz! yani o kadar Amper çekipte,yetersiz sigorta varsa gibi bir durum zaten olmaz/olamaz!

Ya kısa devre ve benzeri bir elektriksel sorun oldu veya buna benzer bir sorun+

Ancak bu tip panel TV ler Trafo ve elektriksel durumlarda çok hassastır!
    Ayrıca panelde ilk başta bir sorun olaydı,fişe takar takmaz atması gerekiyordu!

Veya panelde bir PWB sorunu varsa ki öyle olduğuda anlaşılıyor;bu durumda cereyan geldikten bir süre sonra PWB yanmış olabilir
    ve Garanti kapsamında değişir
    Servis için basit bir durum ve bence hemen kap götür panelini,madem kendileri kurma işlemini yapmamışlar ki buda bana çok saçma geldi!
    koskoca paneli herkes pat diye götüremezki!

Yada Servisler yaklaşık 20/30 TL gibi bir ücret isterler ve bunu talep etmeleri gerekirdi senden!

+

Not;bu arada panelini bağladığın Prizin durumu ne alemde!! dandik topraksız eski sistemmi!veya neler bağlı v.s
    Panel için bunlar önemlidir ayrıca!
    Burada uygun Topraklı bir priz sistemi yoksa,risk vardır demektir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 2 Ağustos 2010; 14:57:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Kardeş geçmiş olsun+

Ancak panel sigorta attırmaz! yani o kadar Amper çekipte,yetersiz sigorta varsa gibi bir durum zaten olmaz/olamaz!

Ya kısa devre ve benzeri bir elektriksel sorun oldu veya buna benzer bir sorun+

Ancak bu tip panel TV ler Trafo ve elektriksel durumlarda çok hassastır!
    Ayrıca panelde ilk başta bir sorun olaydı,fişe takar takmaz atması gerekiyordu!

Veya panelde bir PWB sorunu varsa ki öyle olduğuda anlaşılıyor;bu durumda cereyan geldikten bir süre sonra PWB yanmış olabilir
    ve Garanti kapsamında değişir
    Servis için basit bir durum ve bence hemen kap götür panelini,madem kendileri kurma işlemini yapmamışlar ki buda bana çok saçma geldi!
    koskoca paneli herkes pat diye götüremezki!

Yada Servisler yaklaşık 20/30 TL gibi bir ücret isterler ve bunu talep etmeleri gerekirdi senden!

+

Not;bu arada panelini bağladığın Prizin durumu ne alemde!! dandik topraksız eski sistemmi!veya neler bağlı v.s
    Panel için bunlar önemlidir ayrıca!
    Burada uygun Topraklı bir priz sistemi yoksa,risk vardır demektir!

Aynı prizden digitürk recaiver ve 5+1 ses sistemide çalışıyor.Ayrıca prizde toprak hattı da mevcut.Sigortanın amperine gelince 25A sigorta takılı.Elektrik tesisatıyla ilgili bir sıkıntı mevcut değil.

İlginiz için teşekkür ederim.

• Üstad Almanyada ZF355 40" buldum bir mağazada ama bahsettiğiniz gibi pahalı idi ve fiyatı nedense hala yüğksek idi.
    Siz bunu alırdınız kesin,benim dayımda biliyorsunuz 52 ZF vardı ama ben görmemiştim ve bunu kendisi 2008 de almış
    ancak sizin ayarlarınız ile bu panel üstad gerçekten çok çok farklı ve inanılmaz net ve hareketlerde ben Pioneer bile
    kullanmış birisi olarak,bu denli akıcı ve sizin bahsettiğiniz yatay taramalarda böyle acaip net ve hızlı panel görmedim kesinlikle
    hala dünyanın en iyisi ZF ler üstad.
    Dayımda yeni model Panasonic V20 50 ebatlı olanıda vardır çok samimi söylüyorum ZF bu panelden daha akıcı ve net,sizin tavsyeniz üzerine
    humax5400 aldık 2.elden ve bağladık görüntü ciddi değişti üstad
    Ben kafaya koydum 52 veya 40 bir tane ZF getireceğim,sizinde dediğiniz gibi bu panellerde çizgi hatası hemn hiç çıkmıyormuş,ama Hifi-forum
    sitesinden takip ettim sizin sözylediğiniz başlıklardan ve 46 lar resmen dökülürken çizgiden 52 lerde bir kaç tane ancak gördüm 40 ta öyle
    ama bunlar sizin dediğiniz gibi normal çıkan oranlarda.

SV685 de çok iyi hatta süper diyebilirim ama ZF yi gördükten size bir kere daha hak verdim,üstada Almanyada bile bazı sitelerde seni, tanıyorlar
    efsane oldun vallahi burada bile.
    Hain sen diyoırsun ya alemin kralı Pioneer diye bence ZF kral üstad.

Saygılar

• Bu elektronik eşydaki servis kurlumuna aklım ermiyor bir türlü
    Adamlar fişi prize takmak için para istiyor resmen
    Ben evde cihazın yerini değiştirirsem fişi çıkartınca tekrar takmaya da servis çağırmak gerekir o zaman bu mantıkla.

Servisin gelip bakması lazım
    Kullancı hatasından bir şey olduysa kablo zedelenmiş, olur, bıcak darbesi vardır, kablosu gergin kalmıştır vs vs
    O zaman yazarsın servis ücretini
    hem de hatayı yerinde gözlemleyip tasarımla ilgili bir hata tesbit edebilir ve fabrikayı uyarabilirler.

Olay yeri inceleme yapmadan al kucağına getir buraya,
    Ben de kendim alıp kendim takmıştım fişe.
    Senin panelin bence içindeki sigortası atmıştır fişin kablosunda bir sıkıntı vardır bence
  • Dün akşam tv'yi servise götürdüm. PWB yanmış.Bugün İstanbuldan isteyeceklerdi.Bakalım ne zaman hallolur.Toshiba teknik servislerinin çok eleştirilmesinin nedeni ise adamlar hakettikleri paralarını geç alıyorlarmış.Bu yüzden onlarda fazla önemsemiyorlar.Bir bakıma onlarda haklı
  • sayın albanez ustad;
    toshiba'nın sv685 serinden sonraki high end serisi hangisi acaba? turkiyedeki sv685 serileri sayenizde tukendi. bunun uzerine cikacak seri konusunda bilgi verebilirmisiniz. 8 ay once sizin gazınızla sony kdl 46X4500 almıştım. simdi ayni ayarda bir sey ariyorum. yardımcı olabilirmisiniz?. agirlikli 3 metreden SD-uydu-d-smart seyrediyorum. tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drecho -- 3 Ağustos 2010; 17:36:28 >

• http://www.amazon.de/gp/product/B0012RB2ES/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=&seller=

Toshiba 52 ZF 355 DG
    EUR 2.079

quote:

Orijinalden alıntı: ocmail

Üstad Almanyada ZF355 40" buldum bir mağazada ama bahsettiğiniz gibi pahalı idi ve fiyatı nedense hala yüğksek idi.
    Siz bunu alırdınız kesin,benim dayımda biliyorsunuz 52 ZF vardı ama ben görmemiştim ve bunu kendisi 2008 de almış
    ancak sizin ayarlarınız ile bu panel üstad gerçekten çok çok farklı ve inanılmaz net ve hareketlerde ben Pioneer bile
    kullanmış birisi olarak,bu denli akıcı ve sizin bahsettiğiniz yatay taramalarda böyle acaip net ve hızlı panel görmedim kesinlikle
    hala dünyanın en iyisi ZF ler üstad.
    Dayımda yeni model Panasonic V20 50 ebatlı olanıda vardır çok samimi söylüyorum ZF bu panelden daha akıcı ve net,sizin tavsyeniz üzerine
    humax5400 aldık 2.elden ve bağladık görüntü ciddi değişti üstad
    Ben kafaya koydum 52 veya 40 bir tane ZF getireceğim,sizinde dediğiniz gibi bu panellerde çizgi hatası hemn hiç çıkmıyormuş,ama Hifi-forum
    sitesinden takip ettim sizin sözylediğiniz başlıklardan ve 46 lar resmen dökülürken çizgiden 52 lerde bir kaç tane ancak gördüm 40 ta öyle
    ama bunlar sizin dediğiniz gibi normal çıkan oranlarda.

SV685 de çok iyi hatta süper diyebilirim ama ZF yi gördükten size bir kere daha hak verdim,üstada Almanyada bile bazı sitelerde seni, tanıyorlar
    efsane oldun vallahi burada bile.
    Hain sen diyoırsun ya alemin kralı Pioneer diye bence ZF kral üstad.

Saygılar

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.