Şimdi Ara

TOSHIBA LCD ZF355 & ZV635 Serileri (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.247
Cevap
3
Favori
137.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Hristo yu tanırım,ancak XV6x ların kesin S_PVA olduğunu biliyorum ama 7x lerden emin değilim!

Ayrıca ben 3 ay önce bazı Tosh ları XV7 incelemek için Teknosa dan bir dostum ile bunları incelemiştim,incelediğim panelde
    XV7x idi!! AUO olduğunu anlamıştım,bu panel S_PVA kesinlikle değildir! hatta paneli adam gibi set bile edememiştim

Samy de S_LCD (Samsung&Sony ortak Fabrikası) de sadece S_PVA lar üretiliyor! diğer Samy fabrikasında ise çeşitli tip
    VA ve TN modüller üretilmektedir!

++
    S_PVA larda kendi içlerinde yine tipleri vardır(kalitesi farklı!!)

Tek ihtimal artık iyice ucuz olan eski nesil S_PVA lar 2000/2500;1 CR değerli olanlar,bunlar kullanılmış olabilir desemde,
    bana AUO gibi geldi!

+
  • Merhaba Arkadaslar,

Sonun da Bimeks'in kampanyasindan ben de bir 47 ZV635 alarak araniza katildim. Teshir urunuydu baktim inceledim temizdi bir sorun yoktu aldim. Yanin da ki 22" tv bize kucuk geldi onun yerine konusup 500Tl fark vererek 32AV635D modelini aldim.

ZV635 bu cumartesi getirecekler dolayisiyla bana en son kullandiginiz ve begendiniz ayarlari gonderebilirseniz sevinirim bir de suna dikkat et bunu boyle yap vs gibi tavsiyeleriniz varsa onlarida dinlemekten memnuniyet duyarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gasil

Merhaba Arkadaslar,

Sonun da Bimeks'in kampanyasindan ben de bir 47 ZV635 alarak araniza katildim. Teshir urunuydu baktim inceledim temizdi bir sorun yoktu aldim. Yanin da ki 22" tv bize kucuk geldi onun yerine konusup 500Tl fark vererek 32AV635D modelini aldim.

ZV635 bu cumartesi getirecekler dolayisiyla bana en son kullandiginiz ve begendiniz ayarlari gonderebilirseniz sevinirim bir de suna dikkat et bunu boyle yap vs gibi tavsiyeleriniz varsa onlarida dinlemekten memnuniyet duyarim.

iki panelde var bende ..ikiside siyah seviyesi dışında gayet başarılı..ozellikle motion başarısını diger panellerle test ediyorum bir adım onde..siyah renk konusunda cok kafaya takılcak bi eksiklik yok.IPS panel oldugundan renk basımı daha iyi fakat siyah ve acılı izlemede zayıf..kozmetik olarak zv cok hoş.

32av635 de fiyat performans olarak gayet guzel..920 tl ya almıştım sd yayınlar cok guzel..

zv de alttaki ayarları kullanıyoruz daha cok..av635 i de buna yakın standart mod ta set edebilirsin..

standart mode :

Arka ışık : 40
    kontrast :76
    parlaklık : 1-10
    renk : 0
    Ton : 8
    keskinlik : 10-20 arası
    3B: kapalı
    Renk sıcaklıgı : 10 (arttırdıkca soguklaşıyor)
    parlalıklık senssoru : kapalı
    arka ışık kontrolü : kapalı
    siyah / beyaz seviye : 4
    statik gama 3
    gürültü azalt : kapalı
    DNr : kapalı
    REsolution : 4
    200 hz :kapalı
    Film sabitleme : kapalı

• quote:

Orijinalden alıntı: caution

quote:

Merhaba Arkadaslar,

iki panelde var bende ..ikiside siyah seviyesi dışında gayet başarılı..ozellikle motion başarısını diger panellerle test ediyorum bir adım onde..siyah renk konusunda cok kafaya takılcak bi eksiklik yok.IPS panel oldugundan renk basımı daha iyi fakat siyah ve acılı izlemede zayıf..kozmetik olarak zv cok hoş.

32av635 de fiyat performans olarak gayet guzel..920 tl ya almıştım sd yayınlar cok guzel..

zv de alttaki ayarları kullanıyoruz daha cok..av635 i de buna yakın standart mod ta set edebilirsin..

standart mode :

statik gama 3

Sn. caution.
    zv nin 1:1 pixel mapping konusundaki başarısı nedir?
    Tşk.

• sn zebercet2006
    her yeni nesil panel gibi zv serisindede pikselmapping sorunu yok.
  • quote:

sn zebercet2006
    her yeni nesil panel gibi zv serisindede pikselmapping sorunu yok.

Tşk.
    Fakat nette okuduklarım açıkçası kafamı bulandırdı.
    Yardımcı olursanız sevinirim..
    Saygılar,

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1276498163

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebercet2006 -- 24 Ağustos 2010; 21:58:25 >

• eksiklik olarak göstermiş ama ben bole bişi yaşamadım..
  • Sn. Albanin foruma dönmesi icin imza kampanyasi actim umarim döner
    http://forum.donanimhaber.com/m_42418176/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42418176
  • quote:

quote:

Merhaba Arkadaslar,

standart mode :

statik gama 3

Tesekkurler cevabin icin. Cumartesi tv gelsin kurulumu yapiyim hemen bu ayarlari deneyecegim denedikten sonra yine yazarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

Sn. Albanin foruma dönmesi icin imza kampanyasi actim umarim döner

Konuyu actigin yerde cep telefonu konfirmasyonu istiyor o yuzden yazamadim. Bence konuyu buraya acmak lazim albani ustadi taniyanlarin oldugu bir yere acmak daha faydali olur
  • Arkadaslar imza kampanyasina desteklerinizi bekliyorum!!!!!

konfirmasyonu farketmedim ama konfirmasyonsuz siteye üye olunamiyordu eskiden kaldirildi demekki bu ,
    konu disina acmak zorundaydim bu tür seyler konu disina acilmak zorunda oldugu icin.
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

Sn. Albanin foruma dönmesi icin imza kampanyasi actim umarim döner

Konuyu actigin yerde cep telefonu konfirmasyonu istiyor o yuzden yazamadim. Bence konuyu buraya acmak lazim albani ustadi taniyanlarin oldugu bir yere acmak daha faydali olur

• Sn serhatsb açtığınız imza kampanyası bölümüne telefonum onaylanmadığı için mesaj yazamadım.Üstadın dönmesi içinde benden de bir imza.Can bey bir bestseller olduğu için kendisini diğer bir forumda okumaya devam.Saygılarımla
  • arkadaşlar burada baya konuşmuşsunuz elimden geldiği kadarını okudum..Yeni evlendim ve bir lcd tv alıcam..bugün öyle carrefour da denk geldi.
    1500 tl 12 taksit..ilk tv m olacak yani önce vardı 55 ekran crt :) buna laptopumdan hd filmler bağlayıp izleyebilirmiyim ?aklımda aslında samsung 42c530 vardı ama o 50 hz..Usb den mkv dahi oynatabiliyor bu oynatamıyor ama işlemcisini çok övmüşsünüz..sd yayınları daha iyileştiriyormuş bir özelliğide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 1 Ekim 2010; 2:36:16 >
  • Bİrde adını söylemeyeceğim bir sitede enerji tüketimi 291 w olarak yazıyor bu çok değilmi ?
  • * Bende 47" i var. Apartmanda en az elektrik faturası bana gelir. Bu LCD yi kullanmadan öncede, kullandıktan sonrada.
  • zv 555 ZF den sonra ZV635 den once cıkan ara bir seri ..paneli IPS dir ve cok iyi siyah vermez..zaten bu panelde cok tutulmadı..elde kalanı satıyor yukarıdaki mağaza.siz 40 "lv lere yonelin derim.
  • hmm peki sağolun..
  • Bendeki o değilmiş demekki, pardon dikkat etmemişim.
  • Selamlar,

47zv635 kullanıcısıyım, acaba asağıdaki linkte bahsedilen modülü direk TV'ye bağlayarak kullanabilmem mümkün mü?

http://forum.donanimhaber.com/m_43713974/tm.htm

ayrı bir receiver alıp farklı bir kumanda kullanmak istemiyorum,

şimdiden teşekkürler,
  • _alabora_ ; bilemiyorum hocam, uydu konusunda tecrübeli arkadaşlar var, onlar daha iyi yardımcı olacaktır,

Bu arada bizim konuyu da hortlatmış olalım
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.