sayın tcmb gördüğüm kadarıyla dediğim tv yi kullanıyorsunuz.Ne düşünüyorsunuz bu fiyata tavsiye edermisiniz?
Plazma ve 3D düşünmüyorsak 47" i kaçmaz
quote:
Orijinalden alıntı: tcmb
Ölü pikseller farklı renklerde olabiliyorlar daha doğrusu ekran farklı renklerdeyken görünüyorlar diye biliyorum. En güzeli notebook bağlayıp ekranı her renkte gözlemek. Ölü piksel test programları da var basit ama mantık bu. Toshiba kurulumları paralı yapıyordu şimdi nasıl bilmiyorum. Bu arada yeni olan herşey hayırlı olsun
çok saolasın umarım hayırlı olur.. bugun toshibayı aradım arkadaşlar tadilat nedeniyle 14 agustosa gün aldım kurulum için call centerdaki bayan ısrarla kurulumu kendim yapmamı da önersede ben yetkili arkadaşları istedim ölü piksel testi için.. 1 ay kaldı kurulumlar için heycanlıyım valla... z 5500 , dreambox, ( dvd player upscale yapan daha markası belli olmadı tavsiyelerinizi bekliorum ) bu 3 ürünle umarım güzel bi kombinasyon yakalarız..
quote:
Orijinalden alıntı: moda caddesi
quote:
Orijinalden alıntı: tcmb
Ölü pikseller farklı renklerde olabiliyorlar daha doğrusu ekran farklı renklerdeyken görünüyorlar diye biliyorum. En güzeli notebook bağlayıp ekranı her renkte gözlemek. Ölü piksel test programları da var basit ama mantık bu. Toshiba kurulumları paralı yapıyordu şimdi nasıl bilmiyorum. Bu arada yeni olan herşey hayırlı olsun
çok saolasın umarım hayırlı olur.. bugun toshibayı aradım arkadaşlar tadilat nedeniyle 14 agustosa gün aldım kurulum için call centerdaki bayan ısrarla kurulumu kendim yapmamı da önersede ben yetkili arkadaşları istedim ölü piksel testi için.. 1 ay kaldı kurulumlar için heycanlıyım valla... z 5500 , dreambox, ( dvd player upscale yapan daha markası belli olmadı tavsiyelerinizi bekliorum ) bu 3 ürünle umarım güzel bi kombinasyon yakalarız..
DM800HD mi alacaksın ?
DM800HD mi alacaksın ?
valla dostum ben açıkcası bu dreambox denen aletten hiç anlamam bizim uyducu ve elektrikçi arkadaşı aradımda 5500 için odaya kurulum yapcak kendisi duvarlara monte etcek kablosuz gibi onun için aradımda laf açıldı bana sordu ne baglicaksın uydu olarak die benim aklımda diğitürk vardı ama sana dreambox kuralım istersen deyince kabul ettimki bu dreambox olayı biraz hassas güvenebilcegin birisi olmalı yarın bigün arızası olur bilmem neyi olur bana yardımcı olacak bi arkadaş telefonla 10 dakkada atlar gelir yanıma saolsun ama şu anda detayları konuşmadık ne kurulcak ne olucak ücret nedir hiç konuşmadık karşılıklı olarak güven duydugumuz için model ve fiat konuşulmadı senin yazdıgın sanırım hd modeli bunu bi arkadaşa sordum hd olarak başarılı değil dedi ama bilemicem tabi şu aşamada ne kurulucagını bilmiorum kullanan ve modelinden memnun kalan arkadaş varsa yazabilirler..
Orijinalden alıntı: moda caddesi
DM800HD mi alacaksın ?
valla dostum ben açıkcası bu dreambox denen aletten hiç anlamam bizim uyducu ve elektrikçi arkadaşı aradımda 5500 için odaya kurulum yapcak kendisi duvarlara monte etcek kablosuz gibi onun için aradımda laf açıldı bana sordu ne baglicaksın uydu olarak die benim aklımda diğitürk vardı ama sana dreambox kuralım istersen deyince kabul ettimki bu dreambox olayı biraz hassas güvenebilcegin birisi olmalı yarın bigün arızası olur bilmem neyi olur bana yardımcı olacak bi arkadaş telefonla 10 dakkada atlar gelir yanıma saolsun ama şu anda detayları konuşmadık ne kurulcak ne olucak ücret nedir hiç konuşmadık karşılıklı olarak güven duydugumuz için model ve fiat konuşulmadı senin yazdıgın sanırım hd modeli bunu bi arkadaşa sordum hd olarak başarılı değil dedi ama bilemicem tabi şu aşamada ne kurulucagını bilmiorum kullanan ve modelinden memnun kalan arkadaş varsa yazabilirler..
800 hd geç acılıp kapanması ve ısınma sorunu dışında kotu alet degildir..ama zamanı gecti ilk goz agrımızdır 800hd..diseq seçer...senin alacagın cihaz artık 500hd ya da vu duo olacaktır..sadece takarım araştırmayı yenilikleri sevmem dersen uydu receiverlarda ozaman atlanta da alabilirsin..
arkadaşlar dvd player olarak önerebileceginiz bi sistem var mı .. p3 hariç ... upscale yapan 5500 ve 42 zv635 ile uyumlu olabilecek bi player arıyorum ep 30 almamkla çok büyük hata yaptım zamanında şimdi muadili olarak tosh xd 500 var bi ara toplu alımla ilgili bi başlıkda vardı ama ne oldu bilmiorum tavsiye edermisiniz fiyat olark 200 küsürlerde bende elimde 200 e yakın dvd var yarısı korsan yarısıda orjinal sanırım kopya dvdleri okuyabilecek sorun çıkartmicak bi dvd player varsa tavsiyelerinize açıgım.. bu arada bu bölge 2 dedikleri filmler ne oluyosa hepsini açacak bi player vardır sanırım.. altyazı sorunu olmayan simgeleri ufak göstermeyen olursa hiç fena olmaz..
Bimeks teki kampanyadan sonra 47ZV den bayağı alan olur diye ve burada yazarlar en azından bizede bir fikir olur demiştim ama pek alan olmadı herhalde.Benimde gözüm bu tv de ama burada biraz inceleme,karşılaştırma görsem gidip alacağım. Anlayacağınız biraz gaz lazım
47ZV o fiyatı ile çok cazip!
Bu panelleri alan azdır,ayrıca alanlarda memnun olduğu kimse Sitelere dönmez bir daha
++
ssesli uzun süredir surekli inceleme istedigini soyleyen yazılar yazıyorsun 47zv ile ilgili..3-4 sayfa geriden itibaren okursan incelemeleri yorumları var bu panelin..
haklısın @cauiton ama inanki bir önceki tv im olan samsung 40s81 i çok incelemeden aldım ( 2500 tl ) ye ve sonra siyah seviyesi,renkleri beni çok pişman etti.O yüzden çok soruyorum.Parayı hazırladım gidip alacağım artık herhalde.Daha önceki youmlarda altyazılarda titreme sorunundan bahsediliyordu.Bu bazen recieverdanda kaynaklanıyor.dm600 üm vardı geçen ay atlanta hd box aldım ve ntvspor kanalının altyazılarındaki titreme olayı kayboldu.
quote:
Orijinalden alıntı: ssesli
haklısın @cauiton ama inanki bir önceki tv im olan samsung 40s81 i çok incelemeden aldım ( 2500 tl ) ye ve sonra siyah seviyesi,renkleri beni çok pişman etti.O yüzden çok soruyorum.Parayı hazırladım gidip alacağım artık herhalde.Daha önceki youmlarda altyazılarda titreme sorunundan bahsediliyordu.Bu bazen recieverdanda kaynaklanıyor.dm600 üm vardı geçen ay atlanta hd box aldım ve ntvspor kanalının altyazılarındaki titreme olayı kayboldu.
evet altyazı titremesi ilk olarak receiver ile dogrudan baglantılı haklısın..dm800 de bu sorun var altanta ve vu duo da ise sorun yok.47zv yi bu üc receiver ile kullandım..panelin motion sorunları yok denecek kadar minimum..rahatlıkla alabilirsin o fiyata..
teşekkürler,size bir sorum daha var.Şuan samsung 40" tv askı aparatıyla bağlı.Standart olan tiplerden.Acaba bu tv yede olurmu?
quote:
Orijinalden alıntı: ssesli
teşekkürler,size bir sorum daha var.Şuan samsung 40" tv askı aparatıyla bağlı.Standart olan tiplerden.Acaba bu tv yede olurmu?
* 42" den sonrası değişiyor diye biliyorum. Ben duvara asarım diye aparat almıştım şimdi boşta duruyor, eğer elindeki 40" olan dediğim gibi olmazsa ve bendeki uyarsa piyasa fiyatının altına göndereyim HB dan almıştım.
olabilir.Düşündüğünüz fiyatı bana pm den yollayabilirmisiniz?
hayırlı kandiller ..
Saçı kazıtıp satanist imajından kurtuldum bu sefer kandil mesajı verebilirim hayırlı kandiller
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
Saçı kazıtıp satanist imajından kurtuldum bu sefer kandil mesajı verebilirim hayırlı kandiller
Benim genler yıllar öncesinden kazımaya başlamıştı. Şimdide kalan üç-beş taneyi beyaza boyamaya çalışıyorlar.
Hayırlı kandiller herkese...
Dostum bende zararın neresinden dönülse kardır mantığı ile kazıttık güzelim saçları , Sen birşey görmedin malum gün berenin içindeydi saçlarım , mert bilir
Sıhhatesin inşallah
Arkadaşlar 47zv yi bugün alıyorum ama son kez :) soruyorum bu tv nin yanındaki ürüne normalde ihtiyacım yok aynı kalitede 2000-2100 tl ye bulabileceğim 46" veya 47 " bir tv varmıdır?