Şimdi Ara

Toshiba hdd bugun aldım çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknosa.com/urunler/125420510/toshiba-hdtb110ek3ba-stor-e-basics-2-5-1tb-siyah-h
    arkadaşlar bu ürünü daha bugün aldım teknosadan aldım lanet olsun okumuyor, bir kaç kez takıp çıkarınca okumuştu daha kutudan yeni çıkardığımda, şuan hiç okumuyor bir ara yine okudu biçimlendirdim belki düzelir diye bir şey olmadı, pc ye takınca ışık yanıyor sadece.
    yarın gitsem bunu geri alıp paramı geri verirler mi

EDIT

ÜRÜNÜ ALDIĞIM YERE GÖTÜRDÜM ONLARDA SERVİSE GÖNDERDİLER, BUGÜN GERİ GELDİ;
    CİHAZ TEST EDİLDİ SORUNSUZ ÇALIŞIYOR yazmışlar üstüne ama aynı sorun devam ediyor bir de ne alakaysa pc ye takınca sorun var ps3 e takıyorum anında okuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 10 Eylül 2014; 14:43:03 >

• Teknosa'yı bilmiyorum ama ben Gold'dan bişey aldım, beğenmedim ertesi gün iade ettim, hediye çeki gibi kağıt verdiler onla ilk aldığım ürünün fiyat aralığında istediğim şeyi aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sağol hocam bugün gidemedimde yarın kesin gitcem teknosaya bunlarda alır inş ürünü geri, bi programla biraz ayar çektim harddiske artık okuyor ama geç okuyor takr takmaz okuyordu eski hardiskim o da yere düştü bozuldu
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.