Şimdi Ara

toshiba'dan anlıyanlar lütfen içeriye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler toshiba marka leptobum var ben buna geçen gün format attırdım 4-5 gün kullandım hiç sorunsuz ama dükkana geldim buradaki şarj aletini taktımş şarj olsun diye sonra 5-10 saniye sonra ekran başlıyor kendi kendine kararmaya hiç görülmicek duruma geliyor şarj aletini çıkarttığımda ekran eski parlaklığına geri dönüyor bu sorunu nasıl çözebilirim

• enesx54 E kullanıcısına yanıt
    sorunun şarj aletinde yada şarj yuvasında olabilir başka şarj aleti bularak deneme yap eğer şarj aletinden kaynaklıysa değiştirmen gerekmektedir. birde güç yönetimini kontrol et oda sebeb olabilir. ekran kararma ayarı var kontrol et onları .
  • işte dostum evdeki şarj aletini taktığım zaman hiç birşey yoktu gayet normal kullanıyordum ilk defa bugun dukkandaki şarj aletini taktım baktım 5-10 saniye sonra ekran kararmaya başladı çok zor görüyorum şuan ekranı ama şarj aletini çıkarttığımda ekran yine eski parlaklığında
  • ekranın parlaklığını açmaya çalışın?
  • Güç seçenekleri vardır hocam.Şarj olurken parlaklığı otomatik azaltıyordur daha kısa sürede şarj olması için.
  • şarj aleti takıkken ve pilden güç kullandığı zamanki parlaklıkları full yaptım yinede kararıyor bir kaç araştırma yaptım sarj aleti bozuk olabilir veya bilgisayarın format attıktan sonraki donanımında sıkıntılar olabilir diyorlar
  • kardeşim evinde avometre(multimetre) varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.