Şimdi Ara

.:: Toshiba A200-1AH ve A200-1VL kullanıcıları kulübü ::. (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.984
Cevap
19
Favori
318.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Baya bı makaslanmis yalnız
    ozellike kablo sökme takma kısımları

    bide ben ekranı sökmedim
  • sökebildim sonunda.arkada ne kadar vida varsa hepsi kasanın üstünü tutuyormuş.

    zorlandım biraz kablolardan dolayı.ekrana falan dokunmadım.benim için kasanın içi önemliydi, kasadan ses geliyordu sanki bir parça var içinde, klavyeye dokunuğum an titreme sesi oluşuyordu ama bişey bulamadım.nerden geliyorsa o ses artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 6 Haziran 2010; 19:59:12 >
  • A300 klavyesi :) nasıl olmuş?



  • arkaşlar benmde bi sorum olacak bende kuzenmden iknci el olarak A200-1vl alıyorum..sizce nasıl? oyun oynamayı seven biriyim pes 2010-call of duty 4 dln bunları rahat oynarmı ? bide ekran kartı tam olarak kaç? pek anlamıyorum da ben özllklerindn..
  • işlem tamamdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tniaskrad -- 22 Temmuz 2010; 13:52:10 >
  • forumun tamamını gezemedim de , xp kurmayı düşünüyorum ayrıntılı olarak kurulumun anlatıldığı bir yer var mı
  • a200-1ah için konuşuyorum: ekran kartı 256mb ati HD2600m

    cod4ü cok rahat oynamıştım, problem yaşamazsınız. ancak alet yaşlandıkca ısınma sorunu cok büyük bir problem oluyor. örneğin benim cihaz, yerden kaldırmama rağmen en fazla yarım saat-bir saat sonra ısınıp kapanıyor. oyun düşünüyorsanız dikkat etmenizi tavsiye ederim.
  • macunları yenileyince ısı sorunu büyük ölçüde çözülüyo

    nfs shift oynayamadım ama cod6 sorunsuz oynadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 23 Temmuz 2010; 16:51:31 >
  • Selam arkadaşlar A200-1VL kullanıcısım,makinaya windows 7 yüklettim fakat kart okuyucum çalışmıyor ve toshibadan driver'ini bulamadım bana acil olarak yardımcı olursanız sevinirim.
  • Ben laptopu açmaya çalıştım ama dvdromun olduğu taraftan üst kısım çıkmadı. Kapayım bari dedim oda olmadı arkadaki dönme yerleri tam oturmuyor kasaya. Bu şekilde çalışmıyor power butonuna basılınca.

    Kasayı açarken nerede hata yaptım ve aleti düzeltmem için çalışan bir video kaynak var mı ?
  • Servise götürdüm aleti vidaları kırılmış menteşeleri oturtmak için alt üst panel değişmek lazım deyip 300 tl istediler

    Kasayı uygun fiyata bulacağım bir yer var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyw@lker -- 16 Ağustos 2010; 15:20:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.bianco

    Selam arkadaşlar A200-1VL kullanıcısım,makinaya windows 7 yüklettim fakat kart okuyucum çalışmıyor ve toshibadan driver'ini bulamadım bana acil olarak yardımcı olursanız sevinirim.

    vista için olan driver ı indir kur çalışır.
    denendi çalıştı
  • Arkadaslar merhabalar; Toshiba A 200 1-AH model laptopum var.Laptopu Temmuz 2007 de aldım.Bir kaç sorunum var öncelikle bataryası artık sağlıklı değil, 25 dk max. çalışıyor belki de daha da az. Model numarası şu: TOSHIBA PA3534U-1BRS üzerindeki değer 4000 mAh. sanırım ilk kullanımda 100 dk civarlarındaydı. İlk sorum şu batarya almak istiyorum fakat a200 modeline daha uzun gidecek uyumlu başka batarya alabilirmiyim yani 5000 -6000 mAh lik? bataryayla kullanım süresini arttırmak istiyorum. Eğer bu mümkün değilse tekrar aynı bataryadan almam gerekecek, önerebileceğiniz ya da siizn alıp memnun kaldığınız bir yer var mıdır? Toshibanın kendi shop unda 233 TL (12 taksit de yapıyor ) ancak gittigidiyor tarzı sitelerde 119 TL bilmiyorum orjinal midir? Bu konuda yardımcı olursanız minnettar olucam.
    2. sorum ise üstte bir arkadas yazmıs, cihaz 3 yıllık ve ısınma sorunu var, çok ısınıyo ve bu olay çok cabuk oluyor bunu nasıl önleriz? Macun vs.. yazmıs bir arkadas açıklayabilrimsiniz?

    Saygılar arkadasalar....




  • yok mu cevap arkadaslar?
  • Arkadaşlar bende Toshiba Satallite A300-1EC var.Tamir görmedi format dahi atılmadı.Çalışmayan en ufak fonksiyonu yok.İki yıl önce aldım.Satmak istiyorum piyasası nedir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: navigator_

    Arkadaslar merhabalar; Toshiba A 200 1-AH model laptopum var.Laptopu Temmuz 2007 de aldım.Bir kaç sorunum var öncelikle bataryası artık sağlıklı değil, 25 dk max. çalışıyor belki de daha da az. Model numarası şu: TOSHIBA PA3534U-1BRS üzerindeki değer 4000 mAh. sanırım ilk kullanımda 100 dk civarlarındaydı. İlk sorum şu batarya almak istiyorum fakat a200 modeline daha uzun gidecek uyumlu başka batarya alabilirmiyim yani 5000 -6000 mAh lik? bataryayla kullanım süresini arttırmak istiyorum. Eğer bu mümkün değilse tekrar aynı bataryadan almam gerekecek, önerebileceğiniz ya da siizn alıp memnun kaldığınız bir yer var mıdır? Toshibanın kendi shop unda 233 TL (12 taksit de yapıyor ) ancak gittigidiyor tarzı sitelerde 119 TL bilmiyorum orjinal midir? Bu konuda yardımcı olursanız minnettar olucam.
    2. sorum ise üstte bir arkadas yazmıs, cihaz 3 yıllık ve ısınma sorunu var, çok ısınıyo ve bu olay çok cabuk oluyor bunu nasıl önleriz? Macun vs.. yazmıs bir arkadas açıklayabilrimsiniz?

    Saygılar arkadasalar....

    macun vs yazdık daha ne açıklaması istiyosunuz?

    pil içinde 6000mah lık model vardı çıkıntılı filan konunun ilk sayfalarında gerekli bilgiler vardı sanırım. bi kişi almıştı yanlış hatırlamıyosam.




  • Arkadaşlar laptopumla alakalı bir sorunum var . Ne yapmam lazım net olarak bilmiyorum . İki yıl önce nfs prostreet i oynuyordum rahat rahat.. Şimdi yeniden yükledim laptop ısınıyor ateş haline gelior ve kapanıor . özellikleri en alt seviyeye getiriyorum yine aynı.. Ne yapmam lazım ? Kendim halledebilir miyim? Benim bildiğim iki yol var ama hangisi daha iyi onu bilemiorm :

    - servise ver içende toz vardır temizlerler .

    -Sogutucu fan tak altına..

    ??????
  • a 200 1 ah de Windows 7 yuklendi ve Notepad çalışmıyor nasıl aktive edicem tekrardan, yani kısayollar şu 1-2-3 olan mavi ledli kısım çalışmıyor.
  • hadi arkadaşlar cevabını bilen yok mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OzzY®

    benim puan 4.3
    işlemci 5
    ram 5
    grafik 4,8
    oyun grafik 4,3
    hdd 4,9

    win7 x64

    a200-1ah

    deli gibi ısınıyo yumuşak zeminde(yatak dizüstü) kullanmak neredeyse imkansız bi süre sonra kapanıyo

    haftaya bi açıp temizlik yapmayı planlıyorum bakalım bi gelişme olucakmı


    siz bence ne aldiginizi ve notebook kullanmayi bilmiyorsunuz. normal notebooklar bile yatak uzerinde kullanirsaniz isinir ki bu aldiginiz notebook yuksek performansa yakin bir notebook adaptorude o yuzden buyuktur yuksek guc tuketir. yatak veya yumusak zeminlere uzerine koyup hava aldigi yeri kapatirsaniz cabuk sekilde isinir. bir sure daha ole birakirsaniz da kapatir kenidini korumak icin yada bozulur yuksek ihtimal. alttan hava alan hic bi notebooku o tip yuzeylerde kullanmamalisiniz. yada hava aldigi yeri kapatacak sekilde diyelim aman diyim. O sekilde kullanip notebooka suc atmak yanlis bence. bende 2-2.5 senedir kullaniyorum en son 4gb ram taktim. Pili disinda sorunum yok. artik yarim saat anca gidiyor sarja takili olmadan. oda surekli sarjda tuttugum ve gece gunduz acik biraktigim icin normal piline hic ozen gostermedim. aldigimiz urunlere suc atmadan evvel nasil kullandigimza da bakmaliyiz.




  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.