Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
308.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

You received this message because a device driver installed on your computer caused the Windows operating system to stop unexpectedly. This type of error is referred to as a "stop error." A stop error requires you to restart your computer.

More information

--------------------------------------------------------------------------------

Problem report summary

Problem type
    Windows stop error (a message appears on a blue screen with error code information)

Solution available?
    No

What does this problem mean?
    Windows has encountered a problem it cannot recover from and it needs to be restarted

Cause
    Unknown

Computer symptoms
    A message appears on a blue screen with error code information (for example: 0x0000001E, KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED)

Additional steps for you to take
    Please continue to send problem reports so analysts at Microsoft can study and try to correct the problem as quickly as possible

arkadaslar bu problemin kaynagı ne olabilir???

• piranha webcamların birkaç modeli vista ile uyumlu ben kurdum çalışıyo. Wireless ta ise modemlerin birçoğu vista ile uyumlu değil, problemler sanırım bu yüzden zaten modemlerin kullanım klavuzlarında da vista ile uyumdan söz etmiyo, son OS olarak xp ile uyumlular..
  • vista destekli yazılımları çıkar arkadaşlar birazsabır...
  • merhaba arkadaşlar ben de A 100 599 alcam da türkçe vista ila ingilizce vista yüklü sürümü arasında 100 dolar fark var ingilizce yüklü de çoğu programla ilgili sorunlar yaşanıyormuş 100 dolarlık fark verilip türkçe aldığım zaman kafam arımaz mı şimdi yoksa gerek yok mu arkadaşlar
  • BENDE BU MAKİNADAN 3 HAFTA ÖNCE ALDIM BU ALETLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA BENDE ELİMDEN GELDİĞİNCE CEVAPLAYABİLİRİM AYRICA BENDE KİMSEDE OLMAYAN BİLGİLER OLABİLİR ÇÜNKÜ FORMA BAKIYORUM DETAYLI CEVAPLAR PEK YOK GİBİ MAKİNANIN YENİ OLMASINDAN KAYNAKLI OLSA GEREK HEPİNİZE HAYIRLI OLSUN DOĞRU SEÇİM YAPTIĞINIZ KONUSUNDA HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN
  • valla ben ingilizce aldım,türkçe opsiyonu olduğunuda bilmiyordum alırken ama şimdiki aklım olsa türkçe alırdım zaten yabancı bir işletim sistemi bide ingilizce olursa çekilmiyor türkçe ultımate ve xp yükledim bluetooth sürücülerinden tat alamadım tekrar recovery cd sile orjinal vista yükledim ama makine ne bluetooth açısından nede başka açılardan tam manasıyla ilk haline dönmedi.ana sayfadaki bilgisayarım ikonu bile yerinde değil.Türkçe al nede olsa gelecek vistada öyle gözüküyo.kötü bir işletim sistemi değil.Ama zaten makinede yüklü olan ingilizce vistaya para veriyorken aradaki bu fark sırf türkçe olduğu için fazla gebana.Bu arada amerikadan kargo ücreti karşılığında türkçeleştirme cd si geldiğinden bahseden arkadaşklar vardı bunu başarabilen varmı varsa desinde bisde yapalım.
    quote:

Orjinalden alıntı: fpu

merhaba arkadaşlar ben de A 100 599 alcam da türkçe vista ila ingilizce vista yüklü sürümü arasında 100 dolar fark var ingilizce yüklü de çoğu programla ilgili sorunlar yaşanıyormuş 100 dolarlık fark verilip türkçe aldığım zaman kafam arımaz mı şimdi yoksa gerek yok mu arkadaşlar

• arkadaslar bizim bilg da dahili mikrofon yok mu?varsa ben msn de neden sesimi duyuramiyorum.
  • yok maalesef.büyük bir eksikli değil ama toshibada bundansonra kamera ve mikrofonsuz bilgisayar üretmez.Yeni trend bu yönde.Belkide kendine 1 dolara malolacak bir ayrıntı için pazar payını kaybetmez istemez.
    quote:

Orjinalden alıntı: izmeil

arkadaslar bizim bilg da dahili mikrofon yok mu?varsa ben msn de neden sesimi duyuramiyorum.
  • Akadalar ben bu vistayı turkce alanlar ingilizce alanlar nasıl alıyo anlamadım.Aldgım yere sordum ingilizce turkce secme sansımız varmı diye.hayır yok ole bişey dediler.. dedikleri aynen soyle bilgisayarı ılk acarken dil seceneği ile ilgili bölümlerden turkceyi sececekmısız bende bilmediğim için ingilizce kullandım vistayı. gerci su anda xp kulanıyorum ama vistaya donecegım zaman dedıklerını yapıp turkceye donucem. ilgili arkadaslara duyrulur.
  • bende toshiba a 135 var vista kuruyuldu ben xp kurdum fakat bi türlü lan ı tanıtamadım.

yardımcı olursanız sevinirim ;)
  • arkadaşım teşkkür ederim ama web cam'ın modellernini verirsen sevinirim
  • ares 80 pranha webcamların tam modellerini yazarsan sevinirim teşekkürler
  • sado 24 teşekkürler ama webcam'ın tam modrelini yazarsan sevinirim şimdiden sağol
  • Arkadaşlar buyuk bir kısmını okumadım sayfaların k.bakmayın :D

Bu alet bildiiniz üzere vista ile geliyor ve vista da çoğu programı daha çalıştırmıyor biraz süreye ihtiyacı var. Cihaza XP pro kuran arkadaşlar elbette vardır ve belki çoğunluktadır da xp kurunca ya da format atınca herhangi bir sorun sözkonusu mu ?

Mesela Dell 6400 serisinde format atıp diski böldüğün zaman (klasik bildiğimiz yollardan) recovery si ve media direct özelliği bir daha çalışmıyormuş (recovery bölümünü ve media direct le alakalı olan 3. disk bölümünü silmeyip sadece c yi böldüğün zaman bile) ve eski haline getirmek çok karışık işlemler. Ama tabii ki bu hard diski bölememek değil yine karrışık işlemlerle sorunsuz kurulum yapabliyosun. Herneyse konudan sapmayayım.

Demek istediğim bu veya bunun gibi sorunlar a100-599 da da görülüyormu ? Yoksa içim rahat rahat aldıktan sonra xp pro (öğrenci oldumuzdan korsan tabii ki :S ) kurup hard diski bölüp xp den bıktığım zaman kendi recovery sini kullanıp tekrar orjinal vistaya dönebilrimiyim ? Bunun için yapmam gereken işlemler neler ? ve yanıdna gelen cd lerde eksiksiz tüm driverları bulabilirmiyim ? XP için herhangi bir driver sorunu varmı ya da sitesinde eksiksiz xp için driver desteği varmı ?

Çok soru sordum da nse siz anladınız işte ne demek istediğimi... :D

• kcetinkaya arkadaşım,
    bende aynen senin durumdaydım alırken acaba MSC.Adams nastran patran ve mentat ta bi sorun yaşarmıyım Vista da diye düşünüyordum ki yaşadım, OS ni License File desteklemediğini söyledi böylece XP yolu göründü :D

Önce Xp home edition 2002 SP1 kurdum, orjinal lisanslı yazılımdı fakat SP2 yi yüklemiodu, nekadar denediysem sorun verdi,bende sildim XP PRO SP2 yükledim. Tüm driverları sorunsuz bir şekilde tanıttım herşey tastamam çalışıyor. ilk aldığımda HD 2 ye bölünmüş olarak geldi, vista C sürücüsündeydi, ben XP yi D sürücüsüne kurdum, doğal olarak ilk açılışlarda sormadan artık Xp yi açıyor, ama bu benim için o kadar önemli birsey değil çünkü bana lazım olan programları sorunsuz bir şekilde kullanmaya başladım. Eğer Vistaya dönme ihtiyacım olursa bir gün , recovery cd si yeterli olacaktır. İstediğin sürücüye format atabilirsin F disc olmaz, ama xp kurduktan sonra vistaya dönmek için komple format öneririm, ikisinide bir arada kullanmak isteyen arkadaşlar makinaya komple format atıp önce Xp yi kursunlar, daha sonrada Vistayı diğer sürücüye o zaman ikiside sorunsuz kullanılabiliyormuş. Bir toshiba yetkilisinin toshibatech forum da yazdığı bir yazıda okumuştum.
    umarım yardımcı olabilmişimdir.

• @xtrafun ;

tşkrüler...

Merak ettim de aldığınızda hard disk in durumu nasıldı tüm olarak eğer varsa gizli partitionlar da dahil
  • Pranalarında biçok modeli vista ile uyumlu, hepsiburada.com dan bakabilirsiniz.
    Bu arada usb leri güvenli kaldıramıyorum. Bunun için bildiğiniz bi yol varmı? Bi sorum daha olacak, BIOS yada herhangi biyerden bilgisayarın ilk açılış tarihi görülebilirmi???
  • saro 24 arkadaşım orda üç model var ancak açıklamalarda vista uyumu diye birşey yazmıyor hepsinde XP yazıyor senin kullandığın modeli bana yazarmısın ayrıca CD sini yükleyince hemen çalışıyormu yoksa internetten drayvırmı indiriyorsun biraz açıklayıcı olursan sevinirim çünkü ben biraz acemiyim bu koularda yanlış bir Web Cam almak istemiyorum teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: nino

arkadaşlar karar aşamasındayım, araştırmalarım sonucunda A100-599, HP Pavilions 9087 arasında kaldım 9087 sanırım 512mb ekran kartı harici avantajı bu ama HP'nin çok sorunlu olduğunu görmem sonucu vazgeçme aşamasındayım. Toshiba düşünüyorum, bu bağlamda sormak istediğim ilk alırken direk 1gb ram ilavesi yapmak RAM kullanımını makul ölçülerde azaltıyor mu Vistada? 512mb da yeterli olabilir mi ,? Bir de Vista ile her türlü program, oyunu çalıştırmak mümkün mü???

A100-599'un sorunları nelerdir? varsa..

Hp pavilion 6185 kullanıcısı (para iadesi için başvurmuş bi kullanıcı) olarak hp marka laptop alırsan laptopunu senden çok hp servisi görür bundan emin ol. Ben alalı 2 ay oldu 28 gün serviste geçti aha yine bozuk laptop versem bi 15 gün daha orda kalcak. Direk para iadesi istedim bakalım olcakmı.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.