Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
308.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamamda arkadaşım ben de bağlanamıyordum, denemediğim şey kalmamıştı, bağlansa bile ardından kopuyordu hemen.yenisini değiştirdim şu ana kadar 1-2 kere açmışımdır ağ ayarlarını.
  • arkadaşlar xp ve ultimate yükledim.ultimatede bluetooth hiç çalışmadı wireless denemedim,xp dede bu sitede sağolsun bir arkadaş sürücüleri derlemiş onlardan kurdum ama yine bluetooth sorunu yaşadım.Xp de ev bilgisayarındada yaşadığım sorun burda karşıma çıktı,masaüstündeki harici bluetooth cihazımın kendi sürücüsü Xp nin son sürümünde işe yaramıyor illa Xp kendisi tanıyacak ve çoklu dosya alıp vermye izin vermiyorki buda sinir bozucu.
    Recovery Cd ile bilgisayarımı neski haline getirdiğimde ise komut vermeme rağmen hard diskli bölümlendirmediğini farkettim ve ve daha önce olmayan ve forumun önceki sayfalarında arkadaşların işe yaramadığını söylediği connectivitydoctor adında wireless cihazlar için yazılmış bir arayüzle karşılaştım.Anladığım kadarıyla bu recovery cd ler çok eski.Sonradan piyasaya sürülen bilgisayarlar bu cd lerle kurulmamış güncellenmiş yazılımlarla dolu.Şimdi ben nerden bulacağım bu yeni tıkır tıkır çalışan Vista bluetooth sürücüsünü.

• arkadsım vistanın csinde toshıba klasoru ıcınde driverleri olacaktı. onları bilmiyorum yedekledınmı..eger yapmadıysan..toshiba download sitesinden PSAA9 modeli bizim bilgisayarlara uyuyo..ordan ındırebılırsın.......
  • Vista kurulumu hakkında benim bir sorum olacak.Ben öğrenmiş olmak için yeniden kurmak istedim vistayı.fakat yeniden kurduğumda hard diskin c bölümü ile birlikte diğer bölümü de sildiğini gördüm.Ben mp3lerimi, filmlerimi filan bu bölümde tutuyorum.yeniden format atmak istesek o bölümü ellemeden yeniden kurma imkanımız varmı? varsa nasıl olur?
  • ben pardus istiyorum toshibalarda artık tiksindim wistadan
  • 1 gb am taktırsam toshiba serviste garantiyi bozar mı??????
  • Ekran parlaklığı hakkında bazı arkadaşların yorumlarına katılmıyorum. Ben daha önce Fujitsu-Siemens ve ACER kullandım. Evet ekranları daha parlaktı ama görüntü çok net değildi ve yazılar ufaldıkça birbirine giriyordu. Ekranın parlaklığı sadece ışık ayarının açılması gibi bi şey.Ama Toshiba da yazılar çok net ve görüntü çok temiz.Bunu ekran koruyularda daha iyi hissediyorsunuz.
  • Arkadaslar moralim cok bozuk harddiskte sanırım bir sorun var , mavi erken felan verdi windows. Bugün checkdisk yaptım ve 4kb bozuk kesim(bad sector) buldum. Ne Yapmam Lazım ? Servisemi göndermem lazım? Makinayı alalı 1.5 ay oldu. Değişim yaparlarmı? Yardımcı olurmusun cok moralim bozuk... Durup dururken olması cok sinirimi bozduk... :(
  • wireless konusunda:

vista'nin, wireless ag arayuzundeki bi problemden dolayi wpa sifrelemeli aglara baglanamadigi soyleniyor.. guncelleme gelinceye kadar, modem yayinini wep sifrelemeyle yaparsaniz sorun olmayacaktir..

//duzenleme

donanimsal bi problem yok yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caliphra -- 17 Nisan 2007; 11:14:39 >
  • geçmiş olsun ama anlamam bumevzulardan inşallah bilen bir arkadaş akıl verir.sorununu diğer topiklerede yasz istersen

quote:

Orjinalden alıntı: Voodooworld

Arkadaslar moralim cok bozuk harddiskte sanırım bir sorun var , mavi erken felan verdi windows. Bugün checkdisk yaptım ve 4kb bozuk kesim(bad sector) buldum. Ne Yapmam Lazım ? Servisemi göndermem lazım? Makinayı alalı 1.5 ay oldu. Değişim yaparlarmı? Yardımcı olurmusun cok moralim bozuk... Durup dururken olması cok sinirimi bozduk... :(

quote:

sanırım bir sorun
  • Arkadaşlar sizin Recovery CD'sinde gerekli driverlar da var mıydı? Yani Vista'nın dışında driverlar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: caliphra

wireless konusunda:

vista'nin, wireless ag arayuzundeki bi problemden dolayi wpa sifrelemeli aglara baglanamadigi soyleniyor.. guncelleme gelinceye kadar, modem yayinini wep sifrelemeyle yaparsaniz sorun olmayacaktir..

//duzenleme

donanimsal bi problem yok yani..

Ben WPA-PSK şifreleme kullanıyorum.Bağlantı kopması yada bağlanamama problemim yok.
    Ancak önceki bir mesajımda günde bir sefer falan (genelde sabah bilgisayarı ilk açtığımda) bağlanamadığımı yazmıştım.
    Bu sorun,bilgisayarımın MAC adresini modemime girdikten sonra kayboldu.Artık kablosuzla ilgili bir problem yaşamıyorum.
    Sanırım artık modem,herhangi bir mac adresi aramak yerine,direkt olarak benim benlirttiğim mac adresine bağlandığı için herhangi bir kopma yada bağlanamama sorunu kalmadı.

• evet bende de wireless sorunu war wpa ya bağlanmıyor genelde arada sırada kafasına eserse bağlanıyor ama web şifrelemesi yapınca hiç sorun yaşamadım bencede yazılım kaynaklı bir sorun en yakın zamanda gerekli yama yı çıkartırlar inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyckr

arkadaşım kablodan kaynaklanana bir sorunda bunu siyah beyaz göstertir. çalıştığından emin olduğun bir kablo ile denersen sorunun nerde olduğunu anlarsın.SAYGILAR
    quote:

Orjinalden alıntı: SITH123

Arkadaşlar TV-out u deneyen oldu mu? Tipik sorun vardır ya; siyah beyaz görüntü. Bi türlü çözemedim. Renkli görüntü alamıyorum TVden. Hani şu klasik çözüm Türkiye Pal/B, çözünürlüğü düşürme gibi yöntemler de işe yaramadı. TVde S-video girişini kullanıyorum. Masaüstünü de bağlayorum TVye mesela, o zaman renkli. Notebook a gelince siyah-beyaz. Bilen var mı acaba?

kablo sağlam. çünkü aynı kabloyu kullanarak evdeki masaüstü bilgisayarımdan renkli görüntü alabiliyorum. driver larla ilgili olabilir mi diye düşünüyorum. yani update etmek mi lazım acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: sametsa

Vista kurulumu hakkında benim bir sorum olacak.Ben öğrenmiş olmak için yeniden kurmak istedim vistayı.fakat yeniden kurduğumda hard diskin c bölümü ile birlikte diğer bölümü de sildiğini gördüm.Ben mp3lerimi, filmlerimi filan bu bölümde tutuyorum.yeniden format atmak istesek o bölümü ellemeden yeniden kurma imkanımız varmı? varsa nasıl olur?

Evet ben de bunu merak ediyorum. XP de istediğimiz bölüme format atabiliyorduk. Vista da kurulum başlarken bi menü çıkıyor 15GB den 150GB ye kadar. ben oradan ayarlanıyo sanıyodum, ya da soracak die bekliodum, sormadı. tamamına format attı. Bi de makineyi ilk kez çalıştırırken yapılan kurulumda doğrudan ikiye bölünmüş olarak kuruluyor. Recovery disk le yaptığımız kurulumda bölümlenmemiş tek disk. Önceki sayfalarda bi ark. sonradan bölümlenme yapılabildiğini yazmış sağolsun. Ama sonuçta D ye dokunmadan C ye format atma imkanımız ortadan kalkıyor.
    Makinenin ilk kurulumuyla, recovery diskten kurulumun faklı olduğuna inanıyorum ben Ufak tefek farklılıkları hissetmişsinizdir. En başta HDD bölümlenmesi. Sonra mesela wlindows live messenger, öncesinde kuruluyken, recovery diskle kurduğumuz vistada, onun yerine siteye yönlendiren bi link var. Haksız mıyım? O halde peki, Recovery disk olmadan Vistanın C de kendine ayırdığı yedek bölümden kurulum yapılamaz mı? Recovery diske muhtaçmıyız?

• toshiba serviste ram taktırsam garanti bozulur mu?

kendim taksam bozulur mu?
  • D ye dokunmadan sadece C ye format atmak mümkün.Recovery cd de açılışta simge durumda başlayan bir komut programı var.Üzerine tıklayın, format C: yazıp entera vurun.Formatı her zamanki gibi çeker.Ardından (bitince) exit yazıp çıkın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chino

toshiba serviste ram taktırsam garanti bozulur mu?

kendim taksam bozulur mu?

garanti kapsamına bi baksan öyle ezbere söylemek zor sanki yazışlardır biyerlere kesin
  • halilb bende a100 599 kullanıcısıyım vista yüklü logitach delux laptop webcamı kullanıyorum gayet memnunum...
  • arkadaşlar wirelless bağlantmı sonunda yoluna koydum bağlanamayan arkadaşlara nası becerdiğimi söleyim belki sizinde sorun aynıdır mac ayarlarına dikat edn bide otomatik ıp almayı ayarlamanız gerekiyor onlar olmadığından bağlanamıyormuşum halloldu mutluyum
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.